Pásová pila na kov
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pásová pila na kov
To su dost zle. Spravy, nielen ze to ma male kolesa na pas, ale este aj na figu prevod.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Veď ju aj zlacňovali - najskor bola za 119.90 a ked som ju reklamoval, tak ju zrovna mali za 99,90 Ani stojanovú vrtačku by som už druhý krát nekúpil.
https://www.uni-max.cz/produkty/kovoobr ... hva-na-kov
Už jsem to sem dával, aktuálně odřezala asi 10 pásů, co bych tomu vytkl je řemen snad vyrobený z plastu, domud se neohřeje je tvrdej a s hroznou tvarovou pamětí.
Kupil jsem ji v 50%off, v různých přebalech je naprodej v desítkách shopů. Na nějaký vážnější řezání by to chtělo doplnit pístem hlavně pro tenkostěnné jekly, tam to padá moc rychle.
Už jsem to sem dával, aktuálně odřezala asi 10 pásů, co bych tomu vytkl je řemen snad vyrobený z plastu, domud se neohřeje je tvrdej a s hroznou tvarovou pamětí.
Kupil jsem ji v 50%off, v různých přebalech je naprodej v desítkách shopů. Na nějaký vážnější řezání by to chtělo doplnit pístem hlavně pro tenkostěnné jekly, tam to padá moc rychle.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Ahoj, tak jsem to se souhlasem majitele rozebral a nic špatně evidentně není, jen jsem na zkoušku podložil hrušku, ale nic, jo ještě díky za postřehy .
- mape
- Kontaktovat uživatele:
No a co tomu bylo?
Mám pocit že už tu pilu Lidl nenabízí
Asi se to nepovedlo což je překvapující protože jim spousty výrobků celkem funguje.
Mám pocit že už tu pilu Lidl nenabízí
Asi se to nepovedlo což je překvapující protože jim spousty výrobků celkem funguje.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Ahoj, tak jsem dneska zjistil, že je vůle mezi pastorkem rotoru a prvním kolečkem v převodovce, ale nic není ojetý, nic nechrastí, do dalšího kolečka zapadá bez enormní vůle, prostě se nepovedla rozteč mezi kolečkama, s pilou majitel nařezal cca 30 řezů 12mm závitovky a já 1 1/2 řezu hliníku, blbý je, že je poznat na šroubkách otlaky od šroubováku, tak že by zřejmě neuznali reklamaci .
Já osobně jsem s jejich výrobky spokojenej, až na to, že mě pořád " nutěj " si tam kupovat další nářadí .
Já osobně jsem s jejich výrobky spokojenej, až na to, že mě pořád " nutěj " si tam kupovat další nářadí .
Lidl má trojročnú záruku - takže zahrkoce?? - hodím do kufra auta a keď idem okolo vyložím v predajni. Vždy pošlú nový výrobok aj po 2,5 roku používania.
Otlačené šroubky řešit nebudou, já měl první pilu kde nefungovala regulace, objednával jsem z eshopu a bylo na ní vidět že už jela, reklamoval jsem to a do týdne přišla "nová" ta byla ještě víc unavená než ta první a taky na ní nešla regulace a po dvou řezech na 20 závitovce přestal běžet pás , poslal jsem na reklamaci a když se 14 dnů nic nedělo, psal jsem jaký je stav, ozval se maník, že pili už nemají a neví kdy budou tak jestli chci vrátí mi kačky.. tím moje zkušenost s LIDL pilou skončila...
Ahoj, nemá tu Bomara Ergonomic 275.230 ? Abych dneska zabral šponku :-) . Jinak to změřím v pondělí. Uvidíme, jak to půjde, Musím najít stykač do frézky, nějak vrčí a nejdou posuvy.... Motor s převodovkou jsem už spásnul. Dneska chci ještě vykřesat kladky.
https://stanik84.rajce.idnes.cz/Homemade_pasovka/
https://stanik84.rajce.idnes.cz/Homemade_pasovka/
- traktorfanda
jaký plánuješ prořez, a co tam máš za motor u té převodovky?
neskutečné-dnes jsem nasadil nový pás německé fi.simonds zakoupeno u HST Technologic s.r.o. Vrchlabí
pás je neskutečně přesně svařen a běží tak hladce jak už dlouho žádný
pokud bude mít i slušnou výdrž jsem ochoten akceptovat i jeho vyšší cenu oproti jiným prodejcům pásů různých výrobců cca o 100 kč
pás je neskutečně přesně svařen a běží tak hladce jak už dlouho žádný
pokud bude mít i slušnou výdrž jsem ochoten akceptovat i jeho vyšší cenu oproti jiným prodejcům pásů různých výrobců cca o 100 kč
No vidiš, ani sem nevěděl, že HST dělá i pásy. Maj nějakej vzorník a ceník? Mám to za kopcem a blíž než Ty
nevím,byl jsem pro návarovky viděl jsem tam pásy zeptal jsem se na můj rozměr měli tak jsem koupil na zkoušku
traktorfanda: 1680 ot./min 1,3 Kw. Když tak dopasuju silnější 2 kW. Převodovka 1:60. Kladky 315 mm, pás 27 mm. Řízne to 360 mm. Trochu jsem posunul - schválně, svěrák dozadu. Bude tam podložka, aby se dala vyměnit. To samé opěrky. Půjde tam měnič, mám tu v šuplíku Altivara.
Teda musím pochválit lidlovku, vyndanou ze stojanu jsem ji použil na tesařinu a je to paráda, krásné čisté řezy na trámcích 12x12, čepy, ... paráda