A na druhé rameno centrálu.Ondras83 píše: na druhou stranu rozumim udrzbe napr. zminovane LKT v lese, hodin invertor na rameno a valis svary
Svářecí technika
Re: Svářecí technika
Jeden invertor do rodiny ani omylem Takle sem přišel o uhlovku a vrtačku a elektrickou pilu řetězovku Chceš to zavařit přijd a ja to zavařím ale Do ruky někomu z rodiny ani omylem Prostě se k tomu chovají jak dobytek Jsem od jistý doby vyškolen
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No len z kluca trebalo odrezat
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
svarit uz sem to několikrát videl prdnuty
WTU 200 má 150 kg a navíc ji nemám doma. Tak sem pořídil invertor. Má rozsah do 200 A a cesta z dílny domů s investorem v ruce žádný problém. Na WTU je potřeba traktor a vozík s navijákem. Těch 200 A na invertoru asi nebudou potřeba , ale nějaké velké profily taky jsou. Tak možná kdyby potomstvo stavělo barák.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
WLSP je držák, ale chce to mít fakt velkou dílnu a přeprava v jednom člověku je skoro nereálná, ta hmotnost je brutální.
Taky jsem jí měl v plánu koupit, dokonce sem se byl i na jednu podívat v perfektním stavu, ale kombíkem ji fakt neodvezete
Nakonec jsem koupil klasiku starýho ESABa, kterýho v nouzi vyrvu do auta a můžu převýzt.
Tady zrovna 2 kousky výkonějšího než mám já jsou: https://stroje.bazos.cz/inzerat/1162075 ... a-esab.php
U WLSP jsem původně přemýšlel, že bych si přímo na svářečku udělal stůl a pojízdnej pracovní ponk, směle by to ta konstrukce vydržela
Taky jsem jí měl v plánu koupit, dokonce sem se byl i na jednu podívat v perfektním stavu, ale kombíkem ji fakt neodvezete
Nakonec jsem koupil klasiku starýho ESABa, kterýho v nouzi vyrvu do auta a můžu převýzt.
Tady zrovna 2 kousky výkonějšího než mám já jsou: https://stroje.bazos.cz/inzerat/1162075 ... a-esab.php
U WLSP jsem původně přemýšlel, že bych si přímo na svářečku udělal stůl a pojízdnej pracovní ponk, směle by to ta konstrukce vydržela
Teda ten Esab z odkazu moc údržbou určitě netrpěl když takhle vypadaj
To jo, vypadá to jak kdyby v dílně hořelo
Záleží jak vypadaj uvnitř, třeba bys se na vzhled dala uplatnit sleva z ceny a na funkci rostlináře to nebude mít vliv.
Záleží jak vypadaj uvnitř, třeba bys se na vzhled dala uplatnit sleva z ceny a na funkci rostlináře to nebude mít vliv.
- Veteranista!
No kdyby někdo chtěl na opravu WLSP tak mám, 5 jsem za něj dal a za 5 bych ho poslal dál, rozmyslel jsem se, že je sice výkonné a spolehlivé, ale velké.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Nechci Ti kazit nabídku. No za 5 koupíš funkční. Než hledat závadu.
Taky jsem kdysi dražil děličku na frézku. Černá koule. Nikdo na ní nepřihodil a já věděl, že stála někde v regálu dole, proto je zaprášená černá koule. Ostatní čisté se prodaly za 5x tolic co ta moje. Doma jsem ji napajcoval odmašťovadlem a dělička jak nová, odhadl jsem ji správně. Ale tady ty Esabky asi něco zavařily. Podle ochmatání kolem těch čudlíků. Ale je to profi mašina co něco snese.
Taky jsem kdysi dražil děličku na frézku. Černá koule. Nikdo na ní nepřihodil a já věděl, že stála někde v regálu dole, proto je zaprášená černá koule. Ostatní čisté se prodaly za 5x tolic co ta moje. Doma jsem ji napajcoval odmašťovadlem a dělička jak nová, odhadl jsem ji správně. Ale tady ty Esabky asi něco zavařily. Podle ochmatání kolem těch čudlíků. Ale je to profi mašina co něco snese.
- Veteranista!
jasan, nekoupí nekoupí a za trest ji budu muset opravit
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Když umíš opravit, tak je to pohoda! No já bych to měl jako pěknej odkládací pultík na kolečkách! Teď tu mám rozebrany to odměřování a taky ty věci přenáším jak kočka koťata. Ale snad se to pohne, konečně jsem sehnal firmu, co mi k tomu dodá tu spešl baterku. Ta první za 25 dnů po obědnání nemá.