Svářecí technika
Re: Svářecí technika
asi se vám z té zprávy nezdá že je tam něco co by mě mělo naštvat byla to tato věta:
upřímně si mě docela zklamal, tím co si napsal na CNC foru... O tom, že Tě někdo nedožene
něco takového o tom dohánění jsem tam napsal to je pravda...já si informace co v té gebuli mám dohrobu nevezmu a vždycky rád poradím. ale mě z toho došlo že staník ještě před tím než jsme spolu začali komunikovat, vzájemě vyměňovat různé věci radit si atd. tak má po celou dobu takový názor na mě.
a to zamrzí.
upřímně si mě docela zklamal, tím co si napsal na CNC foru... O tom, že Tě někdo nedožene
něco takového o tom dohánění jsem tam napsal to je pravda...já si informace co v té gebuli mám dohrobu nevezmu a vždycky rád poradím. ale mě z toho došlo že staník ještě před tím než jsme spolu začali komunikovat, vzájemě vyměňovat různé věci radit si atd. tak má po celou dobu takový názor na mě.
a to zamrzí.
Kenybz. mám ve Froniusu teď 1.0 drát a používám hodně i 1.2 co přesně by jsi chtěl v synergii vyzkoušet? Mohu i něco nafotit. Ono i v té synergii jde lehce některé parametry upravovat třeba délka oblouku nebo dynamiku.....
Mohu přepnout i do manuálu a tím synergii obejdou úplně a mohu nastavovat cokoliv.
Mohu přepnout i do manuálu a tím synergii obejdou úplně a mohu nastavovat cokoliv.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi nějak nehrajestanik84 píše:... 4 mm elektrodou u MMA se taky nevaří na 90 A, ale plus minus 150-160 A...
Ondro prečo? 3,2mm varím 100-120A , takže na 4mm tie ampere sedia.
Tady je esab a proudy https://www.oblibene.cz/userdata/shopim ... -B_121.pdf
Tak se prosím nehádejte
Tak se prosím nehádejte
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Mě vždycky učili, co milimetr průměru elektrody, to 35-40 A... Záleží na poloze.
No já se dycky řídím co je na krabičce Ono je to u každýho výrobce trochu jinak začínám nejmenší proud na krabičce a zvyšuji až je to aspoň takový svár jak si představuji
sem lepič amatér a svářím na 99% jeklíky a max do 10 síly materialu (plocháče )převážně 2a2,5 eldou a tky mám je potak na invertoru tak vím houby jaký je tam doopravdy proud
Mám toto
sem lepič amatér a svářím na 99% jeklíky a max do 10 síly materialu (plocháče )převážně 2a2,5 eldou a tky mám je potak na invertoru tak vím houby jaký je tam doopravdy proud
Mám toto
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
poprvý když jsem uved do chodu stařičký JS90 trafo přišel známej na 2.5 elektrodu řen nastav tam 110 a vyfrknul svár jako z knížky kouknul řek dej 120 a udělal ještě lepší toho se držim a oo to funguje, ubírám jenom když propaluju ale stejně 99% vařim COčkem
malej traktorista v malým traktoru
Sadra , ja s týmto zváram dodnes a nedám na to dopustiť.
já mám ještě starší v šedivým laminátu dokonce i s evidenčním číslem kdoví kde to tenkrát děda sehnal
malej traktorista v malým traktoru
s JS som sa učil zvarat pred 30.r , to boli vtedy zvary moje začiatky samouka na , ale potom ked som sa trošku snu naučil tak to išlo . Brat ju ma dodneska .
j
j
Yes , aj moja už má cez 30.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Protože jsi do teď nesáhnul na COcko, pot bude elektroda ležet v koutěoco13 píše:...ja s týmto zváram dodnes a nedám na to dopustiť.
Ale... Zkus svařit prasklý sloup na hydraulický ruce MAGem... Rupne to zase. Pak to zase pěkně vybrousíš, zavaříš eldou kořen, pěkně vybrousíš strusku a zaleješ housenkou a ono to drží. Mám vyzkoušený, že to co má nějaký rázy atd. tak jedině elektrodou... Nebo zkus "céóčkem" vařit venku, když trochu fouká. Do lesa na LKT jedině eldou.
Ja sa už to sem aj hanbím napísať Pripadám si ako totalny debil Utekal som 500km pre to COčko do Frýdku. Nebolo drahé, ale ani celkom zadara. Vyskúšal som si ho a ups. Ja mám všetko železo staré hrdzavé pofarbené. Proste čo kde zoženiem z rozoberania konštrukcií. A tak na milom cočku len krútim voltami a posuvom drotu a nič z toho. Chytím trafák a viem že je zapnutý na 2,5ku elektrodu - ťuk a už aj to varí - cez hrdzu, farbu to spáli a mám to za 10 sekund zavarené . Na cočku za ten čas neotvorím ani flašu. Nedávam to za vinu mašine , proste ja som pablb Nakupujem očami a nie hlavou.Ondras83 píše:Protože jsi do teď nesáhnul na COcko, pot bude elektroda ležet v koutěoco13 píše:...ja s týmto zváram dodnes a nedám na to dopustiť.
Takže zase som dovliekol cctinu s ktorou sa asi nebudeme mať radi
Aha a na COčko šahám každý deň, ale tam stačí nastaviť dráhu robota, program v zváračke sa nemení.