nebyly tam S28 ? rekni tu cenu , at seFrantík píše:Soustøeï se na výprodeje z army . Pojízdné dílny PV3S mìli pìknej kousek v boudièce. Jeden je k mání tady v Plzni, ale na cenu se radši ani neptej. málem sem spadnul pod stùl, když mi jí majitel kšeftu sdìlil do tydlyfónu. , zøejmì se asi trošku , jinak si to tìžko vysvìtlim. Obvzláš, když kompletní vendu koupil za cca 3000Kè.chavier píše:kdybyste nekdo videli pekny sustruh, velikosti jak ma Kysmen, tak mi dejte echo..dekuji
Domaci soustruh
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.
- kysmen
- Kontaktovat uživatele:
a co R5, tu nemá nikdo na papíøe? (nebo na CD)
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/
http://kysmen.wordpress.com/
- lukpfe
To je vyborne.Mohl bys mi to treba oskenovat a hodit to na mail? Na jazyku mi nezalezi, ale lepsi bude ta anglictina. Nejdulezitejsi jsou pro me schemata jak elektriky tak mechaniky. Diky lukpfe@centrum.czdrtikol píše:Ahoj Lukpfe, mám dokumentaci na SNB 400 ale v angliètinì a v nìmèinì.
Je tam el. schéma a komplet rozkreslený soustruh.
Dopøedu to se to jezdí, ale nìkam zacouvat, to už chce holt fištróna!
Soustruh 130 000Kè a kompletní venda 230 000Kè.PA píše:nebyly tam S28 ? rekni tu cenu , at seFrantík píše:Soustøeï se na výprodeje z army . Pojízdné dílny PV3S mìli pìknej kousek v boudièce. Jeden je k mání tady v Plzni, ale na cenu se radši ani neptej. málem sem spadnul pod stùl, když mi jí majitel kšeftu sdìlil do tydlyfónu. , zøejmì se asi trošku , jinak si to tìžko vysvìtlim. Obvzláš, když kompletní vendu koupil za cca 3000Kè.chavier píše:kdybyste nekdo videli pekny sustruh, velikosti jak ma Kysmen, tak mi dejte echo..dekuji
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
Re: soustruh
no tak ty TOZ na který jsem mìl na SPŠ SE, tak ty prej nový stojej cca 250-300 a jedna extra... uèitelskej (mìl jsem taky jako málo kdo ze žákù èest s ním dìlat)... plynulá regulace otáèek a dalších vychytávek.... a ten stojí kolem 500... ale je dokonalej takovej bych chtìl...Krcal píše:Mùžu se ti poptat,ale dìlali nám v práci SO soustruhu SV18 a bylo GO pøevodovky,GO vøetene a výmìna posuvových šroubù a lože bylo O.K a cena byla kolem 300tisFrantík píše:Když už se tu øeší soustruhy, neví nìkdo kde by mi a popø za kolik udìlali generálku lože na soustruhu? Mam doma "rodinné støíbro", ale je ve stavu témìø nepoužitelném.
Když tì všechno zradilo, ...... .
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele: