MOJE DILNA
Re: Tááááááááááááák
Fotka 3 a 4. To, s tìma velkejma nezavøenejma šuplema je druhej ponk. Tedy spíš odkládací plocha, øekl bych.Robo píše:Hele, Frantíku a kde je ten ponk?Frantík píše:Táááááááááááák. Já vás fšecky varoval a fotku jsou zde. Teï si nestìžujte. Jinak ten jeden ponk byl pøi focení zrovna v èásteènì uklizeném stavu, i když to není poznat. Jenom pro rýpavé, ten kubistický kosoètvercový výjev na té skøíni není mým dílem. Je to almara od vojákù a autora neznám! To jako jenom pro poøádek.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele:
- Chudej farmar
hosi tak to bych vas 20x strcil do kapsi vsichni tam mate uklizeno!! ja uz neuklizel aspon 3 roky a kdyz jsem to delal pred tim tak skoro tyden a pak jsem nic nemohl najit ted jsem tam potreboval na zimu dat 8011 tak jsme to vsechno schrnul UNC do strany
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
- olin
Náhodou, Frantík tam má ještì dost prcovního prostru na zemi, ale já už tam mam tak mximálnì 1x1/2m.chavier píše:minule tema "moje dilna" se hadalo kdo ma vybavenejsi garaz ale nyni se hada kdo tam ma vetsi bordel!
zatim vede Frantik!
FOTO ........ FOTO ....... FOTOChudej farmar píše:hosi tak to bych vas 20x strcil do kapsi vsichni tam mate uklizeno!! ja uz neuklizel aspon 3 roky a kdyz jsem to delal pred tim tak skoro tyden a pak jsem nic nemohl najit ted jsem tam potreboval na zimu dat 8011 tak jsme to vsechno schrnul UNC do strany
Ale nemáš tam takhle zabarikádovaný auto a to jsi nevidìl ten chlív na korbì....
- Chudej farmar
no to nemam az ted ve ct prijedu ze skoly zkusim neco vyfotit ale v patekmame zabijacku tak nevim jak budu stihat. jinak vy mi stejne reknete za mam uklizeno pac tam na prostredku stoji crystal ale to jen diku tomu ze se to vse schrnulo stranou a doufam ze to tu neuvidi zadnej ekolog podlahu mam teda sice natrenou tou barvou ale je to tam samej vyjetak a neptej te se u ceho ty nadoby stojej
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
- Petr Matula
- Kontaktovat uživatele: