Správně,podobná se používá i na kuličkové šrouby a pokud jsem ji nevyhodil,můžu nafotit vzor jak vypadá.McPeci píše:nebo dělat očistu pravidelně po ukončení práce ;) co takhle vytvořit matici třebas ze silonu a ta by dělala radlici na špony??
Soustruhy
Re: Soustruh a jiné do dílny
Teď jsem si uvědomil,že to je na 18ku neproveditelné.
asi tak šroub se točí jen při zařazeném posuvu pro závitování na nortonce jinak jaksi stojí a tím pádem by se matice nehla šel by udělat stírací hřeben ale protože se šroub furt netočí tak ani hřeben nebude jezdit po šroubu
- HonzaHorka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj přátelé, teť z malinko jiného soudku. Podařilo se mi ofotit manuál k radiální vrtačce MAS VR 2 tak to dávám ke mě na rajče a ještě to posílám Tumlíkovy tak pokud někdo bude mít zájem je to tady:
http://honzahorka.rajce.idnes.cz/Vrtacka_VR_2_MAS/
http://honzahorka.rajce.idnes.cz/Vrtacka_VR_2_MAS/
není žádné velké umění něco rozebrat ale zase to dát dohromady
Taky jsem posílal Tumlíkovi asi před měsícem a půl dvě knížky a manuál, a ještě to tam nedal, tak to na tom rajčeti podrž.
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.
na vr4a mam knizku v praci
tak co mám dát zase další díl nevím kolikadílného seriálu o stírátkách? jinak víto to je profi řešení bez debatt ale na prizmu s rovnou ploškou na vrcholu to nebude použitelné
Ale bude,ty nerezové nejsou tak mohutné.
no dneska jsem vrch suportu komlet ostírátkoval a pak jsem se přesunul pod suport pár foto za chvílu
vitex jaký je rozměr toho stíracího profilu jako ono by to šlo s tím udělat ale všecky úhly bys mosel nařezat a samostatně připevnit pur stěrák by sa řízl a mosel by sa zajistit proti vyjetí
Protože stěrače nemůžu v tom svém pořádku najít,tak Ti rozměr nepovím ale je to spojené dohromady,tak se nic zajišťuje.
takže ten polyuretanový břit se v tom nehne?
Jsem uvažoval takto pokud bych to nějak dělil třeba i pod úhlem tak PUR břit vytáhnu to tělo říznu na kotoučové pilce pak tam stržím ten PUR břit a uříznu ho ostrým nožem aby řez byl čistý no a pak kdybych ty všechny části které by kopírovaly prizmu dal k sobě tak bych nějak měl zajistit ten polyuretanový břit či stěrák proti pohybu
nebo to mám chápat že je to tam už napevno a nejde s tím hnout
Jsem uvažoval takto pokud bych to nějak dělil třeba i pod úhlem tak PUR břit vytáhnu to tělo říznu na kotoučové pilce pak tam stržím ten PUR břit a uříznu ho ostrým nožem aby řez byl čistý no a pak kdybych ty všechny části které by kopírovaly prizmu dal k sobě tak bych nějak měl zajistit ten polyuretanový břit či stěrák proti pohybu
nebo to mám chápat že je to tam už napevno a nejde s tím hnout
...lepší bude až to najdu a nafotím.
- HonzaHorka
- Kontaktovat uživatele:
není žádné velké umění něco rozebrat ale zase to dát dohromady