Svářecí technika
Re: Svářecí technika
Dotaz. Chci si na ZU315 udelat svareckej stolecek. Muzu ram toho stolku spojit s kostrou masiny a normalne na to hodit zemnici svorku?
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Ram by mel byt galvanicky odělený.takze z principu to lze.Ale to si to nejde omerit a svaret zvlast??Preci jen je v te svarecke nejaka elektronika.(i kdyz pamatuji jak kolegovi kdysi spadla KS 250 a on ji povaril)
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Jasne ze jde, ale ma to tu peknou plosinu nahore a prisla me nevyuzita. Ted je tam gumovej koberecek. Tak jsem si rikal proc nemit mobilni stolek kdyz to ma kolecka ze jo
Rám KS250 musí být přizemněn (v TN-S na PE a v TN-C na PEN).Pokud není je to závažný problém a neměla by se svářečka používat.
ja mam ZU-315
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Rekl bych ze vsechny svarecky s kovovym obalem ho maji zemneny.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
marně si hlavu lámu jak je to s cenou a kvalitou určitých věcí
vím o značce Hecht....donedávna jsem tomu říkal "sráč" nehodný mého zájmu
mají aku nářadí, více nástrojů na jednu nabíječku&akumulátor....jejich ceny jsou velmi blízké cenám nářadí značky Ryobi o které jsem tak nějak přesvědčen že je to lepší hobby co nějaký ten rok vydrží
dá se tedy říct že Ryobi bude stejně kvalitní jako Hecht, nebo jak?
kamarád si pořídil nějakou sekačku Hecht a je s ní spokojen, já v dobré víře v té době pořídil nejdražší ALKO a taky jsem spokojen
protože jsem stále nepořídil invertor, velký věci mi vaří jeden soused a malý věci si vařím jiným sousedovo trafem-strašná věc a tak mě zaujal právě Hecht.....2799 Kč set bez kukly (160A max), hledal jsem na netu nějaký lepší zkušenosti a moc nenašel, tak babo raď
vydělávat svařováním si nebudu, je to prostě stroj na sváteční práci a kupodivu mě ta cena prostě láká, asi víc než je zdrávo, jen se mi už nechce s věcma na sváření trajdat na konec města a platit za to, sice rozumný peníze, ale i tak,
vím o značce Hecht....donedávna jsem tomu říkal "sráč" nehodný mého zájmu
mají aku nářadí, více nástrojů na jednu nabíječku&akumulátor....jejich ceny jsou velmi blízké cenám nářadí značky Ryobi o které jsem tak nějak přesvědčen že je to lepší hobby co nějaký ten rok vydrží
dá se tedy říct že Ryobi bude stejně kvalitní jako Hecht, nebo jak?
kamarád si pořídil nějakou sekačku Hecht a je s ní spokojen, já v dobré víře v té době pořídil nejdražší ALKO a taky jsem spokojen
protože jsem stále nepořídil invertor, velký věci mi vaří jeden soused a malý věci si vařím jiným sousedovo trafem-strašná věc a tak mě zaujal právě Hecht.....2799 Kč set bez kukly (160A max), hledal jsem na netu nějaký lepší zkušenosti a moc nenašel, tak babo raď
vydělávat svařováním si nebudu, je to prostě stroj na sváteční práci a kupodivu mě ta cena prostě láká, asi víc než je zdrávo, jen se mi už nechce s věcma na sváření trajdat na konec města a platit za to, sice rozumný peníze, ale i tak,
Covece ty bys podporoval nadprodukci takovejch sracu? Ja jsem rozhodne pro bytelny naradi kde je aspon teoreticka sance ze to vydrzi aspon tretinu myho zivota. Proto jsem sahnul po komousky vyrobe a ZU315. Po procitani svarfora a zhlidnuti par rozborek tech krasnejch zlutejch lehkejch vykonnejch savrecek od trebice jsem na to hodil bobek. Ale zase kamos ma asi tri roky 1550 a zatim mu drzi, nijak se s ni nemazli. Ale kdovi na jakou dobu tam maj nastaveny to kurvitko ze jo.
já jsem pro bytelný nářadí který mi vydělává tudíž se jednou zaplatí
nechavám svařovat věci - práce vařením cca 7h ročně a to samotný svařování bude tak polovička času, a neočekávám nějaký zásadní navýšení
můžu zůstat u dosavadního řešení, je víc ekologický, sociální a tak , akorát mě víc baví samostatnost
nechavám svařovat věci - práce vařením cca 7h ročně a to samotný svařování bude tak polovička času, a neočekávám nějaký zásadní navýšení
můžu zůstat u dosavadního řešení, je víc ekologický, sociální a tak , akorát mě víc baví samostatnost
hele ja si taky co potrebuju fakt dobre povarit necham u kamose cockem. To moje lepeni zatim moc nepokrocilo. Jeste to chce susak na elektrody, ty baziky me zlobej. Rutilky v pohode.
Tak snad nejses zase takovej zebron, ze si nemuzes priplatit za neco lepsiho nebo jit do rizika a koupit pouzitou starsi. Neni nic veselejsiho kdyz teda jednou za rok jdes svrovat a ono to pujde na prd Ta elektronika prej degraduje, starne i kdyz se nepouziva.
Tak snad nejses zase takovej zebron, ze si nemuzes priplatit za neco lepsiho nebo jit do rizika a koupit pouzitou starsi. Neni nic veselejsiho kdyz teda jednou za rok jdes svrovat a ono to pujde na prd Ta elektronika prej degraduje, starne i kdyz se nepouziva.
no já teď aktuálně potřebuju zavařit pouzdra na hroty pro balíky a nejsem si jist, jestli je trafo od souseda dobrá volba, železo mám bytelný tak by to snad mohlo fungovat
složitější věci degradujou víc a dřív
složitější věci degradujou víc a dřív
Tak zrovna hroty bych si nechal odbornikem. Nevim jak se vyznas ve strojarine, ale to bude jina zelezo nez nejaky jekle na branku. Aby ti pak nezustaly v baliku
odborníci vymřeli, teda na severní vsi kolem mě
konstrukci mám dobrou, jako profi, tak to trafem určitě půjde, jen ta práce s ním není úplně komfortní......
konstrukci mám dobrou, jako profi, tak to trafem určitě půjde, jen ta práce s ním není úplně komfortní......
To je blbe, tady jsou porad jeste. Nerikej ze tam neni solidni zamecnik...
někde asi jo, v Plzni mám dva super ochotný, v Krava už je to horší