Svářecí technika
Re: Svářecí technika
takovou hloupost si vzit,jen proto, aby jsi videl, tohle není moc promyslený
http://www.esab.se/se/se/products/index ... ode=450939
v praci navarujeme na hridele,co jsou semletý od lozisek,poté hřídele se obrábějí,třeba 4metry hřídel. nemáte někdo nápad ,jak upevnit kostru,aby se hridel mohla točit a zaroveň to nenamotavalo kostrici kabel?
http://www.esab.se/se/se/products/index ... ode=450939
v praci navarujeme na hridele,co jsou semletý od lozisek,poté hřídele se obrábějí,třeba 4metry hřídel. nemáte někdo nápad ,jak upevnit kostru,aby se hridel mohla točit a zaroveň to nenamotavalo kostrici kabel?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Dělají se myslím rotační zemnící svorky i magneticke ale neni to nic levnyho ale kde jsem je videl si uz nepamatuju
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
magnetická svorka by se mohla "protočit" na hřídeli
malej traktorista v malým traktoru
zemnící pásek pletená měď co se používá na propojení spalovcího motoru se šasi a podobně
Na rotačním stole kde jsem nechtěl aby to šlo přes ložiska jsem měl velké uhlíky a fungovalo perfektne.
když jsem dělal navařovací automat na vruty tak jsem dal tak uhlíky a nechodilo to dobře ale to bylo i z jíného důvodu
tady ten pásek tam je už několik let a to navařilo kusů stačí jeden konec upevnit, drhý přehodíš přez hřídel a zavěsíš tam závaží aby to mělo přítlak...obepne to velké množství průměrů...navařovaná součást musí mít aspoň v místě upevnění zemnícího pásku hladký povrch rozhodně né kus rezaté kulatiny ale to je snad jasné
tady ten pásek tam je už několik let a to navařilo kusů stačí jeden konec upevnit, drhý přehodíš přez hřídel a zavěsíš tam závaží aby to mělo přítlak...obepne to velké množství průměrů...navařovaná součást musí mít aspoň v místě upevnění zemnícího pásku hladký povrch rozhodně né kus rezaté kulatiny ale to je snad jasné
25V a 140A by to přeneslo ? ten pásek je dobrý nápad! na otočném polohovacím stole se sklíčidlem máme taky uhlíky,tam to chodí dobře,ale takovou věc dávat na kostřící pól není vhodný,ale udělalo by se to taky,ona každá hřídel má jiny průměr,páskem průměr změníš hravě!
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
když použiješ pásek dostatečného průřezu tak to v pohodě přenese
toto je ono jeden konec upevníš na rám přípravku a připojíš kostru a druhý se závažím přehodíš přez hřídel pokud by to bylo trvale na nějaký konkrétní průměr tak přítlačnou opěrku s pružinou směr otáčení takový aby se zemnící pásek napínal
http://www.revelet.cz/kategorie/pletence_PPC.html
jo a jestli dostaneš odměnu za zlepšovák doufám že se podělíš? co se týká konstukčního provedení toho zemění tak když tak po sz ono to totiž trvalo docela dlouho to vyřešit a jen tak to praštit na net i s výresem je škoda
toto je ono jeden konec upevníš na rám přípravku a připojíš kostru a druhý se závažím přehodíš přez hřídel pokud by to bylo trvale na nějaký konkrétní průměr tak přítlačnou opěrku s pružinou směr otáčení takový aby se zemnící pásek napínal
http://www.revelet.cz/kategorie/pletence_PPC.html
jo a jestli dostaneš odměnu za zlepšovák doufám že se podělíš? co se týká konstukčního provedení toho zemění tak když tak po sz ono to totiž trvalo docela dlouho to vyřešit a jen tak to praštit na net i s výresem je škoda
Odměnu nečekám,leda by nám za válec dali ted víc peněz. Ušetří to pracovní sílu. A ikdyby sme chodili 400 dní v roce 25hodin do práce,pořád bude práce dost. stačí se podívat jak všechno opravujem , záplatujeme všichni všechno. nech si pásek patentovat,je to dobrý nápad. já vím že sem choděj zloději nápadů. však třeba poláci známí kšeftaci si na forech hodně málo raděj. a ještě si za to děkujou tlačítky,kdo nepoděkuje toho straněj a banujou. proto vždy je dobrý i výbírat s kým spolupracuješ a u koho nakupuješ. musí se vzájemná pomoc točit. na ostrově by sme nikdy si nic neudělali,jak se všichni potřebujou, tady se díváme na sebe zkrs prsty,taky díky sovětské a lidské blbosti
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
on by šel nato navařování udělat automat nebo jen poloautomat jinak ten pásek na patent určitě není je to spíš česká vynalézavost jak to udělat levně a funkčně
ale v tom právě je ta věc,složitě bych to taky vymyslel,to bych zvldnu hned,ještě hůř bych to vyrobil,provedení prototypu by byla špička kvality jak na přespolním trhu. jednoduchost,elegance,preciznost. to je strojařina. sám víš nejlíp,seš stokrát lepsší fachman než kdokoliv jiný jako sem já.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Riesil som rotacne polohovadlo. Ako vhodne na ukostrenie mi tiez napadlo pouzit zberacie uhliky.Pouzil som medografitove povodne z kruzkoveho el.motora 75kw .Drziaky su mosadzne 3ks vzdy dvojite teda 6ks uhlikov -kazda dvojica prenesie cca 150A trvalo.Ako plocha pod uhlikmi je oc. hladena rura - idealna by bola medena .Prud v rozahu az do 320A a ziaden problem uz niekolko 100h.
mp
mp
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
z odkazu co jsem dal?
Dobrá kukla mám tu samou ale X.