Frezka TOS FA3U
Re: Frezka TOS FA3U
Pídí: tady máš návod, včetně nějakých výkresů na NAčko. Kliknutím na to zelený tlačítko před souborem. Je to úplně na konci.
https://www.chipmaker.ru/files/go/fb008 ... c517f0a9d/
https://www.chipmaker.ru/files/go/fb008 ... c517f0a9d/
Ďakujem hoši, potrebujem vymeniť olej vo vretene, je ho málo a neviem aký tam je, tak ho rovno vymením.
Zetor 4011
Stanik84 díky, ale těch návodu jsem postahoval mraky jak cz, svk, rus, ale všechny jsou stejné a výkresy dílů, které potřebuji tam bohužel nejsou.
Výrobce Vám nedá výrobní výkresy do návodu,ani nikam jinam,na to zapomeňte.Jakého výrobce máš uvedeného na štítku stroje?
Na moji hopsalku mám návod stažený od tumlika a je tam každý kolečko
V tom návodu máš i díly, z jaké oceli jsou vyrobený, modul atd.
V tom návodu máš i díly, z jaké oceli jsou vyrobený, modul atd.
na štítku nemám žádného výrobce, je tam jen TOS Czechoslovakia. Jinak je štítek dost nečitelný je tam typ BPH-20NA, výr.číslo a rok výroby.
No tak to už je první úspěch.Podle roku výroby a výrobního čísla by se dal zjistit výrobce a možná od něj sehnat dokumentace.
Je jar, teplo, všetko sa párí, skáče po sebe, tak som ich aj ja dal na seba, ak by nejaký z toho vzišiel No nechcelo so mi ten velký zhadzovať, tak som ich "zkrížil".
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Zkusim to nejak vylustit, je to dost doj.bane.
winch: Tak až budou mít mladý 160ky,tak mě jednu nebo dvě schovej na chov.
tys vytvořil hybrid
křížový svěrák s křížovou hlavou
a nebojíš sa dát tam tak velkou kotoučovku na tu hlavičku?
Jak se na to tvářila nechrochtala moc?
křížový svěrák s křížovou hlavou
a nebojíš sa dát tam tak velkou kotoučovku na tu hlavičku?
Jak se na to tvářila nechrochtala moc?
rok výroby je buď 1968 anebo je to 1960, výr. číslo 500167
Ještě mě pošli fotku dílu co potřebuješ na mail.
Zbyňku, bolo to do hĺbky iba 0,5mm, v pohode to zvládla, akurát ten blb, čo to kreslil dal rovnobežnosť na vonkajší rozmer, ktorý neni funkčný, nie na drážku. Hanajík- môj učitel tech kreslenia-ak by mu dal taký výkres, by mu ruky polámal.
Tie brúsky sa vyrábal TOS Hostivař a TOS Pov. Bystrica- závod VOJUS- tam by som možno nejakú dokumentáciu získal, ak to teda niekto zarchivoval.
Tie brúsky sa vyrábal TOS Hostivař a TOS Pov. Bystrica- závod VOJUS- tam by som možno nejakú dokumentáciu získal, ak to teda niekto zarchivoval.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.