Frezka TOS FA3U
Re: Frezka TOS FA3U
Zdravím,vie niekto koľko váži ruská frézka 6H80 ? Ďakujem !
podle mě je frézka 6H80 starší typ (kulatá) a 6P80 by měla byt novjéší typ (hranatá) a ta váží podle katalogu 1260kilo jinak nevim
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Už je to bohužel nějaký čas co jsem stroj rozebíral a tak se ptám, dokáže někdo poradit se zapojením?
tak snad máš schéma dráty sů označené a svorkovnice taky a je to pěkně čitelné což nebývá vždy
Omlouvám se, jsem úplně pitomej! Jsem si té zadní svorkovnice nevšiml!
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
To Turnan : co pijes ... :-) ??
šak sa enom optal a za optání nic no né?
horší gdyby dal někdo fotku neznámé mašiny bez dokumetace a všecky dráty vyškubané tož budu dělat že ničemu nerozumím
no né že by to nešlo ale po internetu ee
horší gdyby dal někdo fotku neznámé mašiny bez dokumetace a všecky dráty vyškubané tož budu dělat že ničemu nerozumím
no né že by to nešlo ale po internetu ee
S těma drátkama, to mě pravděpodobně čeká u rovolveru. Je tam dole skříňka a v ní svorkovnice. Od ní vede ta panceřová trubka k rozvaděči. Jak to sem tam někdo přešupoval, trubka je na obouch koncích rozmotaná. Jsou vidět kablíky. Koukal jsem do té velké almary a je tam asi 30 červenejch drátů. Potom černé těch je míň. Tlustý a slabší. Vůbec se mi ta trubka nebo ona to je spíš hadice ta hliníková, nelíbí. Chtěl bych to opravit. Ale jak se kouknu na ty červené kablíky bez čehokoli, označení tak je mi z toho mdlo. Musel bych to všechno označit, potom vytáhnout z té trubky, dát nejlíp jinou, protože když ji zkrátím, bude už hodně krátká. No a potom protáhnout a znova zapojit. No a stačilo by jeden kablík blbě a nepůjde mašina.
Potřeboval bych na ty kablíky dát třeba smršťovací návleky aby měly na sobě čísla pěkně napevno. Abych až to budu hemovat těma trubkama neslítly nebo když bych to popsal, tak aby se to cestlou neztratilo to popsání.
Potřeboval bych na ty kablíky dát třeba smršťovací návleky aby měly na sobě čísla pěkně napevno. Abych až to budu hemovat těma trubkama neslítly nebo když bych to popsal, tak aby se to cestlou neztratilo to popsání.
no jestli máš schéma a svorkovnice jsou šitelné tak neni co řešit no a pokud to neni ani čitelné a nemáš ani to schéma tak mosíš jeden drát po druhém jak sa říká prozvónit a označit v místě připojení
na drátu samotném to po protáhnutí nemusí zůstat
na drátu samotném to po protáhnutí nemusí zůstat
Od revolveru žádné schéma nemám. To bylo bez ničeho. Myslím, že by stačilo tam horkovzduškou natavit ty smršťovací bužírky a dobře to posat. V té trubce je celkem dost placu. Je tam dost vůle. Je dost tlustá a myslím, že by se to nesvlíklo. Ale nejdřív musím sehnat jinou podobnou. A po přestěhování to předělat. Takhle se mi to nelíbí. Je to takové ,,neřemeslnické". Když ty kablíky čumijó z kraje té trubly a ta je teková rozmotaná jako trubka od vysavače, kdyř se začne párat.
no ještě to můžeš tu pancéřovku odmotat a pak použít omotávku takovou tu spirálu
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
To Otas: Buzirka to neresi, pokud potrebujes projit trubkou, hodne to na konci nabude. Zni to mozna komicky, ale kdyz se jedna pouze o par desitek kabliku delam si barevne znacky kombinaci podelnych, pricnych carek a puntiku. Cisla se na tenke kabliky pisou mizerne. Treba carka 1,2,3,4,5 potom puntik a zase carky. Zni to smesne, ale docela to funguje. Zacim uplne na konci a potom co nedal na opacne strane pro pripad setreni. Prozvonenim toho moc nezjisti, kdyz to na druhe strane ma zapojene a budou piskat ruzne koncaky, civky ci pomocne kontakty do sebe.
dávám většinou vícežilový kabel a jednotlivé žíly jsou označené po 5cm je na každém drátu číslo
když je drátů míň tak si dělám zářezy jak ty pokud je schéma tak neni co řešit a když není tak si musí udělat popisky na svorkovnici sám dráty se prozvoňují odpojené předem je to nutné na obou stranách popsat no je to otrava ale jinak to nejde
když je drátů míň tak si dělám zářezy jak ty pokud je schéma tak neni co řešit a když není tak si musí udělat popisky na svorkovnici sám dráty se prozvoňují odpojené předem je to nutné na obou stranách popsat no je to otrava ale jinak to nejde
-
tak frézka F4AU a frézka F5 sou doma přrd chvíli složené
a co jak sa podařilo dofůkat dílnu?