Úhlová bruska
- Veteranista!
Re: Úhlová bruska
nevím, na Gearbestu ani Banggoodu to nevedou, a s Aliex. nemám zkušenost,
tak jsem to objednal tadyhle
https://www.motory-domel.cz/405-soft-start-motoru
tak jsem to objednal tadyhle
https://www.motory-domel.cz/405-soft-start-motoru
Za roky praxe můžu srovnat různé značky kvalitních výrobců úhlových brusek, v současnosti mám možnost pracovat aktivně s ukrajinskou značkou DNIPRO-M, malá, kompaktní125mm, 1400W, elektronická regulace s tachogenerátorem a jsem mile překvapen, za cenu 2550,-Kč myslím výborná volba. Nemám zatím dlouhodobou zkušenost, ale když bude zájem, rád doplním.
Za roky praxe můžu srovnat různé značky kvalitních výrobců úhlových brusek, v současnosti mám možnost pracovat aktivně s ukrajinskou značkou DNIPRO-M, malá, kompaktní125mm, 1400W, elektronická regulace s tachogenerátorem a jsem mile překvapen, za cenu 2550,-Kč myslím výborná volba. Nemám zatím dlouhodobou zkušenost, ale když bude zájem, rád doplním.
Mastnaček , ak sa nesmelo môžem opýtať čo brúsiš 20 minut ?? s bruskou tej velkosti brúsim vrtaky alebo nože a mám ju v chode maximalne minutu
Len ma to tak zaujalo , lebo 20 minút v kuse som ešte na žiadnej brúske nerobil - okrem tej vo fabrike.
Len ma to tak zaujalo , lebo 20 minút v kuse som ešte na žiadnej brúske nerobil - okrem tej vo fabrike.
Vo firme sme mali na nožnice jednoúčelovú brúsku ale 37 by som nebrúsil ani na tom. Za smenu tak troje , ak prišla štvrtá baba tak už som ju poslal do prdele.
dostala se ke mě bruska narex jako "nefunkční" po zapnutí rachtal převod a zjistil jsem že pastorek "šmatlá" jak se to může stát že se ohne hřídel ? bruska je nová, ještě nejsou ani zajetý uhlíky
malej traktorista v malým traktoru
Někomu se kousla a nová spojka klouzla později než bylo mezi kluzu materiálu hřídele milé.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Tak to dost vysvětluje
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Možno niekto do točiaceho prevodu po vypnutí vrazil aretačný kolík.
Uz jednu takú doma mám, vrazil kolík do prevodu a rozbilo obal prevodovky.
Uz jednu takú doma mám, vrazil kolík do prevodu a rozbilo obal prevodovky.
obal i kolik jsou netknutý, je jen ohnutá hřídel rotoru no zkusim jí nějak zřejmě kladivem srovnat, v nejhorším za 8 stovek koupim rotor
malej traktorista v malým traktoru
Sadro17 a co nakoplej kotouč? To se stává. Ve firmě se kolikrát něco kutí třeba ve výškách, nebo nějakej zgarp, kterej se pak sevře a bruska kopne. Stalo se nám jednou u karbika Berner tuším 180 mm že klučina vyřezával diamanťákem v betonovém skeletu díru pro rozvaděč. Neprořízl to, tak sundal kryt a nasadil kotouč pro 230 mm karbik. Ten měli kluci na stavbě na montáži. Tak to nasadil a pokračoval. V rohu to vyřízlé okno upadlo a sevřelo naráz kotouč a kurevsky to koplo. Na tom velkém kole uvnitř převodovky vylítly zuby. Běhalo to normálně, ale když se točilo pomalu rukou, tak to tam přeskočilo. Převod se objednal novej i to prťavé kolečko na hřídelce motoru a elektrikář to rozhodil a vyměnil. Ten převod byl ale bytelnej. Ty zuby byly hodně šrekou, aby měly co největší styčnej záběr. A přesto se ty zuby vylámaly. Mohlo to být podobně. Koplo to třeba fest a proto se ta hřídelka ohnula a převod to ustál.