Svářecí technika
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svářecí technika
tak si kup třeba Speedglas tam baterie vyměníš normálně
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
přesně
Mám JACKSONA a ten je na 2 mikrotužkovy baterky.
-
už jsem uvažoval o něčem dražším ale ja tu kuklu při denním používaní hodně zničím tak zatím řeším kuklu okolo 1000kč
Co by jsi na kukle zničil při dennim používání?
to taky nevim já mám eště kuklu po dědovi
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
Když bys nevěděl, co s těma nefunkčníma kazetama, pošli mi je poštou. Já je vezmu v práci do laborky a třeba budu úspěšnější.jarda avsop píše:vadí mě na samo zatmavovacích kuklach že tam jsou baterie ktere nejdou vyměnit.Když odejdou kuklu mužete vyhodit nebo se pokusit naletovat jine ale už dvakrat se mě to nepovedlo sprovoznit.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
ty levne vymrdané samostmivačky rošlapat a zahodit, idealni poctive sklo žadné baterky nejsou třeba a je klid
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
nevím jestli je ideální poctivé sklo když se člověk svařováním živí, prostě když chci dobrou samostmívačku musím koupit a zaplatit kvalitu a né za tisícovku z obi a čekat že ji budu mít do smrti.
no ono záleži co kde a jak svařuju ale myslim že na domáci použiti to zrovna neni, ty laciné křápy přestanó fachčit zrovna v tu dobu kdy to némiň potřeba teda vlastně když chcu po pulrokuneco svařit tak je to vybité nebo to zkrátka nefunguje, ty draší só pro doma zase zbytečně drahy a proto je na doma nélepší obyčejny černy sklo ktery bude fungovat aji za sto let a dyž rozbiju tak mám náhradních asi deset a to ruzny tlóšťky toť muj názor
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
-
Taktiež doporučujem na doma obyčajnú klasiku z obyčajným sklom.Stvievačky lacné su na prd.Ak mate radi svoje zdravie (oči) tak sa im vyhnite.Nejaký čas som aj profesionalne zvaral vtedy stmievačky ešte neboli.A čo povedať dam kuklu na hlavu klasicku a kyvnutim hlavy si ju sklopim dole a mám obe ruky volné.Zdvihnuť si ju samozrejme musim rukou ale to je v pohode.Za pohodlie relativne sa draho plati nemyslim len neopraviteľne kazety alebo draha prilba nad 200€. Klasika padacia na hlavu cca 20€.Treba si dať pozor a zosynchronizovať kyvnutie (padnutie prilby) zo zapalením obluka a žiaden problem nie je. Problém je len v hlavach pocitoch atd.
musim povedať že občas som zvaral aj zo stmievačkou v praci ale boleli ma oči.Lacný šmejd.Je to sice pohodlnejšie ale nie o veľa to je moj nazor.
Zdravie (oči mame len jedno.
musim povedať že občas som zvaral aj zo stmievačkou v praci ale boleli ma oči.Lacný šmejd.Je to sice pohodlnejšie ale nie o veľa to je moj nazor.
Zdravie (oči mame len jedno.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
mám kolegu svařeče ten vali tigem v normalní a vykony ma vetší jak svařeči co maji samostmivačky
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
to tak nemůžeš brát kdo má jaký výkon podle kukly. U nás ve fabrice mají někteří klasickou a někteří samostmívačku. A že by bylo na první pohled jasné kdo má jaký výkon podle kukly? Spíš podle toho jak se mu chce a nebo nechce dělat
Věrný člen agresorů.com
pracuju jako svářeč kuklu mám speeglas 9000 a ted jestě nově speglas 9002 s odvětráváním adflo s bočníma pruzorama a nestalo se že by někdy boleli oči, baterky v ní vydrží skoro dva roky pak dám nové a jede bez problémů dál. mám obje ruce volné a při svařování do přípravku ani kuklu nezvedám.
-
Troška vačší cenový rozdiel oproti 20€ cca 700Kč proti klasike.
http://www.zvaracky-brusivo.sk/kategori ... las/kukly/
Cenovka tej z udžby ktorou som zvaral bola do 100€ max. Tak asi preto ma boleli oči.Nikto nam tu nekupi kulku za 200 a viac €.
http://www.zvaracky-brusivo.sk/kategori ... las/kukly/
Cenovka tej z udžby ktorou som zvaral bola do 100€ max. Tak asi preto ma boleli oči.Nikto nam tu nekupi kulku za 200 a viac €.