V najmu ji mit nemusis. Musis ji ale plnit nacerno. Nabidky jsou i na bazosi.Terablick píše:Jenže ono nejde jen o toho litra za flašku, ale o to, že jí musíš mít "v nájmu" (i když je tvoje - nebo to pro kyslík neplatí? Pro plyny obecně ano, a neni to malá částka za rok) a jezdit jí plnit (což taky něco stojí) atd. Kompresor je doma a PB mi vymění na počkání na benzíně. Využiju to 5x za rok, tak nemá smysl do toho strkat prachy... Taky čistej kyslík představuje určité riziko, kdežto vzduch ne... PB lahev s regulátorem by v dnešní době měla bejt velice bezpečná... Takže kombinace PB + vzduch by měla být prakticky 100% bezpečná a "blbuvzdorná", což v kombinaci s čistým kyslíkem neplatí... Takže pokud už bych začal experimentovat, pak raději se vzduchem
Trochu mimo tema. Nemas nejakou tabulku, jak silny hadice potrebuju na jaky prutok na hydrauliku?
Dela se nekdy, ze by sani cerpadla bylo z vracecky do nadrze od jinyho cerpadla? Prijde mi logicky obe cerpadla napajet z nadrze a prepad vracet zas do nadrze.
Ale treba mi neco uteklo. Jsou to zubovy. Jedno na pojezd a druhy na rizeni.