Sloupové vrtačky
Re: sloupové vrtačky
No kdyby jsi dělal třeba nějakou seriovku, tak se to využije. Byly takové různé přípravky, chodilo to rychle a drželo to pěkně. Ale to se vrtalo na kusovce a bylo halíře od kusu, tak to muselo odsejpat, aby se něco vydělalo.
...dělají se i přechody z menších Morse kuželů na větší...jen to prodlouží bývalé vřeteno...jano píše:A nešlo by vyrobiť prevodník opačný, teda z dvojky trojku dieru? Mal by som záujem. Keď potrebujem 25 dieru musím cez sklučovadlo z obrobeným vrtákom.
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
- pepa.traktor
mám tuhle zkušenost a jednání rychlé a zabalený http://www.internetshopping.cz/eshop.ph ... id=8820720
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Já s nima mám špatný zkušenosti.Objednaný zboží přesto, že mělo být skladem nebylo.Ozvali se mě za dva měsíce(stalo se dvakrát).Další zboží jsem musel urgovat.Fakt je, že ceny mají super, ale když není velkej rozdíl objednávám jinde.
- pepa.traktor
já mu zavolal a on to poslal a ještě se vycajchloval se slevou malou 3 dni a měl jsem to doma ,to mě mrzí že máš takovou zkušenost já byl redy ,měl to na aukru a bral jsem i vrtáky ve výprodeji a fakt v pohodě
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Já právě vyhrál v aukru toto
http://www.internetshopping.cz/eshop.ph ... de=8819864
Chtěl jsem to jako dárek k vánocům.Několik telefonů, sms, nakonec se ozval v únoru že ji už má skladem
Pak jsem si ze shopu objednal toto
http://www.internetshopping.cz/eshop.ph ... de=8820695
A ta samá situace.V shopu je skladem skutečnost nemáme kdy bude nevíme.
http://www.internetshopping.cz/eshop.ph ... de=8819864
Chtěl jsem to jako dárek k vánocům.Několik telefonů, sms, nakonec se ozval v únoru že ji už má skladem
Pak jsem si ze shopu objednal toto
http://www.internetshopping.cz/eshop.ph ... de=8820695
A ta samá situace.V shopu je skladem skutečnost nemáme kdy bude nevíme.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
a ta perletovaci sada je na co? to je na temovani trubek napr brzdovych?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
www.markagro.cz maj tam redukce všeho druhu, dobre ceny a dodaji do 2 dnů, osobně ověřeno...
Tak jsem si dnes přivez domu sloupovou vrtačku NK203(pk203),při přepravě(vezl jsem ji na káře naležato)mě trošku vytekl olej přes řemenici(nebo nevím kudy) Mám ho stejně v plánu vyměnit neví někdo jaký olej je na to vhodný,jestli stačí náky pp80 nebo něco takového?
Nemá někdo od týhle vrtačky dokumentaci nebo aspon kde by se to nechalo stáhnout,já jsem nic nenašel.Díky
Nemá někdo od týhle vrtačky dokumentaci nebo aspon kde by se to nechalo stáhnout,já jsem nic nenašel.Díky
Naposledy upravil(a) tiger dne stř črc 13, 2011 7:21 pm, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
Měl by tam být olej J4. Teď se to značí OL-J4. Je to ložiskový olej a dává se prakticky všude do převodů u obráběcích strojů.
Nevím přesně jak to má ta tvoje, ale naše vrtačky V,VS,VN mají čerpadlo, které si hustší olej nechce moc nasát. Tam by měla být možná i o něco řidší OL-J22.
Jinak s hustším olejem budou méně hlučné převody a vrtačce je to jinak asi jedno. Teda když má valivé ložiska. Kluzné mají mít hodně říkdý a to ta tvoje určitě nemá, takže převoďák by asi taky mohl být. Já když nemám nic jiného, tak dávám jako nouzovku i motorák M7ADS3. Lepší něž nic.
Věřte, že jsou i borci co jedou nasucho a divěj se, že to píská.
Ale celou náplň jeden druh, nemíchat třeba převoďák a ložiskáč.
Měl by tam být olej J4. Teď se to značí OL-J4. Je to ložiskový olej a dává se prakticky všude do převodů u obráběcích strojů.
Nevím přesně jak to má ta tvoje, ale naše vrtačky V,VS,VN mají čerpadlo, které si hustší olej nechce moc nasát. Tam by měla být možná i o něco řidší OL-J22.
Jinak s hustším olejem budou méně hlučné převody a vrtačce je to jinak asi jedno. Teda když má valivé ložiska. Kluzné mají mít hodně říkdý a to ta tvoje určitě nemá, takže převoďák by asi taky mohl být. Já když nemám nic jiného, tak dávám jako nouzovku i motorák M7ADS3. Lepší něž nic.
Věřte, že jsou i borci co jedou nasucho a divěj se, že to píská.
Ale celou náplň jeden druh, nemíchat třeba převoďák a ložiskáč.
Díky za odpoved,je ten olej J4 běžne k dostání?Ten olej co je ted ve vrtačce v prevodovce bude beztak puvodní.Soused mě tvrdí,že tam bude stačit klasickej prevodovej právě ta pp80 tak nevím,ale jestli tam má přijít ta J4 tak se ji pokusím sehnat
Kdyby někdo vědel o dokumentaci k me vrtačce NK203 byl bych rád.
Kdyby někdo vědel o dokumentaci k me vrtačce NK203 byl bych rád.
Tak dneska jsme dali vrtačku na místo a ted doufat,že bude dlouho sloužit
- milstav1
Kolik tě stála jesi to neni tajné jinek já tam dávám hypojidní olej a taky to snáší
Ten olej jsem ješte zjištoval a nakonec mě byl doporučen převodovej PP80 (je prý kvalitově lepší než ta J4-ten je dost řidký) Tak snad jsem neudál blbost.Když jsem vypustil starý olej tak to byla dobrá sračka..
Za vrtačku jsem dal 20 000 kč.Rok výroby 1978.Je jen o rok starší než já
Za vrtačku jsem dal 20 000 kč.Rok výroby 1978.Je jen o rok starší než já