Svářecí technika
Re: Svářecí technika
pokuď ten nahřivák bude trvale zaplavené fridexem nebo aji čistó vodó a bude z obyčejnyho černyho plechu tak spiš zhnije zvenku než zevnitř, u takovéto věci bych nerez vubec nekupoval a pakliže by to už muselo byt z nerezu a nebyla by k ruce technológia mig nebo tig tak se dá nerez pěkně vařit aji elektródó
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
- exot
- Kontaktovat uživatele:
On je nerez většinou potřeba po sváření mořit kyselinou(pasta vodička nebo do trubek se na ochranu kořene vhání argon) co se toho fridexu týká udělej to z obyč černýho on totiš fridex a další nemrznoucí chladící kapaliny obsahují inhibitory koroze proto se taky ale musí každé3- 5 let měnit.
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
expanska,vecne tema, deset let zivota s cernou ocelí. Ale uz pet let se loupe bordelem , to nerez plech by tolik nezasíral vodu v radiatorech. Svarel bych to ale stejně mag nebo mma. Naco schanet speciality,kdyz je nepouzivas stale. to radsi reknu exotoj,at me to svari a damu za za to penize.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- exot
- Kontaktovat uživatele:
To tě raději ukecám na expanzomat ;) a budeš to mít i levnější ;)
to bych se doma nudil a nemohl bych nic dolejvat, musel bych to lejt do sebe :-D ne je pravda,že ten uzavreny okruh je lepsi,sice se musi taky doplnovat,taky neni večný,ale je to vetsi pohoda. ale tohle je taky dobry,svari se nadoba a jedeto. naco nerez? naco je peknej narazni z nerezu na offroadu? naco je offroad,kdyz s nim jezdim po silnici a kdyz sem v terenu,tak si jen hraju? k tomu nepotrebuju težkej nárazník,lepi je mit poradny gumy a naspodku plech,abych nic neznicil
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Já si dělal z nerezu kování na celou stáj ;)
exote inomaxx je plyn Airproducts? Něco mě to říká. Jaké s tím máš zkušenosti?
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Ano je v praci ho na nerez pouzivame.Co by jsi rad vedel?Svari se s tim moc pekne vetsinou svarime 1 dratem s pulzem krasne rozlite svary idealni na silnejsi materialy pomerne vysoka postupova rychlost.Jinak jak Linde tak Messer maji velmi podobne plyny jen se jmenuji jinak.
Ok, díky za rady, vyrobím to normálně z klasické oceli. Bude to trvale zaplavené, mě šlo hlavně o to, aby se mi případná rez neroznášela po motoru.
Já vedu u nás sklad Airproducts. Na skladě sem ho měl snad jednou dvakrát co si matně pamatuju nebo aspoň tuším že se to tak jmenovalo. Tady to nikdo nebere.
Tady se valí Ferromaxem,Hytec 2,Argon. Alumaxx.
Tady se valí Ferromaxem,Hytec 2,Argon. Alumaxx.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti tobě jsi jen zaměstanec .Bohužel tyhle firmy maj pěkně hnusnej monopol takže třeba argon bez krvavýho nájmu neseženeš
Jinak záleží co se kolem vás sváří my máme na celý rok 1-2 lahve innomaxu.
Jinak záleží co se kolem vás sváří my máme na celý rok 1-2 lahve innomaxu.
Taxem si po dlouhy dobe udal radost.
Po smrti Optrel Satelite, byla porizena kukla z kategorie levnych Alfa In S777, no srac vsech sracu, na obcasny posmrkani neceho ok, ale na svareni 2-5-a vice hod denne ani omylem. Nejvetsi problem ji dela bodovani, je dost pomala a ony se ty zablesky nascitaj...
V pondeli jsem zacal svaret a mam za sebou 3 celkem dost dlouhe, bezesne noci s obkladem na ocich a obcanym nakapanim nejakyho svinstava do oci.
Tedy provedena razantni zmena v kvalite kukly, pac oci mam jen jedny, zuby spravej ale oci neumej...
Taxu zvedav jaky to bude.
Po smrti Optrel Satelite, byla porizena kukla z kategorie levnych Alfa In S777, no srac vsech sracu, na obcasny posmrkani neceho ok, ale na svareni 2-5-a vice hod denne ani omylem. Nejvetsi problem ji dela bodovani, je dost pomala a ony se ty zablesky nascitaj...
V pondeli jsem zacal svaret a mam za sebou 3 celkem dost dlouhe, bezesne noci s obkladem na ocich a obcanym nakapanim nejakyho svinstava do oci.
Tedy provedena razantni zmena v kvalite kukly, pac oci mam jen jedny, zuby spravej ale oci neumej...
Taxu zvedav jaky to bude.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
jj, tak nejak sem vypadal. Je uzasny po probdele noci jit hned od rana svaret. Uz mi vadi i svetlo zarovky, a na pc mam slunecni brejle, myslim ze zanet spojivek bude jak vysitej.
Dneska dovareno se starou, rano rozbalim balik a pujdu na to. (tedy esli nepudu delat neco jinyho co nepocka )
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
- Jezevec
Mám úplně tu samou Speedglasku už asi rok a myslím, že budeš nad míru spokojen. Ono taky lepší kuklu neseženeš...