Sloupové vrtačky
- pepa.traktor
Re: sloupové vrtačky
svěrák vlastní výoby 0--- 22cm rozevření
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
pepo, jak tam mas silny motor?
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
-
VK 32 má v originální motor 0,75kW/ 900ot.,ot.vřetene 180-710/min,
Dobry den,
vlastnim VS 32, no mam problem s radenim posuvou. Posuvova paka ide vysunut len po prve dva stupne, no nejde zaradit ani vrchny ani spodny. Je mozne ze pri presuvani vrtacky nalezato sa vnutry nieco presunulo tam kde nema a teraz to blokuje? Paka posuvu bola pri presune vysrobovana. Rad by som to spravil pokial mozno bez polenia, ak ma niekto nejaky tip co stym, budem velmi rad za kazdu radu.
dakujem
vlastnim VS 32, no mam problem s radenim posuvou. Posuvova paka ide vysunut len po prve dva stupne, no nejde zaradit ani vrchny ani spodny. Je mozne ze pri presuvani vrtacky nalezato sa vnutry nieco presunulo tam kde nema a teraz to blokuje? Paka posuvu bola pri presune vysrobovana. Rad by som to spravil pokial mozno bez polenia, ak ma niekto nejaky tip co stym, budem velmi rad za kazdu radu.
dakujem
-
VS32 mám také,ale strojní posuvy používám málo,ale vím že to řazení nejde úplně lehce a je dobré potáčet ručně vřetenem.Napadlo mě také pokud jsi VS-ku měl na ležato jestli ti nepadla nějaká nečistota,malá špórna do těch zářezů pro řadící páku.Pokud ne tak to asi bude chtít nějakou demontáž.
To jsem ještě nedělal.Máš návod,pokud ne tak si ho stáhni od tulmlíkkovo nebo se Tumlíka přímo optej.
To jsem ještě nedělal.Máš návod,pokud ne tak si ho stáhni od tulmlíkkovo nebo se Tumlíka přímo optej.
Manual mam, tocenie vretena nepomaha, sponka ani spina v domci nieje. S pakou nejde hybat ani ked je domec dole, hybat snou ide len par mm. Vyzera to bohuzial tak, ze sa bude rozoberat.
Kde kupujete nahradne dieli na VS20 prip.32.Uz 2 mesiace nemožem zohnat klobuk s guferom,čo je nad vretenom
V Heltosu, pan Kolman. Ten klobouk jsem asi před půl rokem kupoval.
-
U VS 20 žádné gufero v klobouku není.VS 32 má origo hliníkový s guferem,ale dá se udělat třebe i ze silonu.
Nemáte někdo fotku jak ta VS20 vypadá zevnitř? Taky mě čeká půlení kvůli úniku oleje kolem vřetene, tak abych se na ty kolečka psychicky připravil. Jak má vůbec vypadat ten bakelitovej klobouk? Já když sundám pinolu a kouknu dovnitř tak tam už někdo bastlil něco že silnou, ale evidentně to nefunguje.
- tatra
- Kontaktovat uživatele:
http://tatrafanclub.estranky.sk/
Tandem S3 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=64203
Zetor 6911 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=47944
Zetor 15 z Doliny
Moje traktory zetor 25
Tandem S3 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=64203
Zetor 6911 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 34&t=47944
Zetor 15 z Doliny
Moje traktory zetor 25
Ta bude chtít drobet opucovat!!
Ale pokud běží,tak je nezničitelná.....
Ale pokud běží,tak je nezničitelná.....
-
Dnes sem jednu VS20 dělal,tak zítra sem hodím foto rozpůlené.
Já už jí mám rozpůlenou 4 roky. Furt se nemám k tomu jí dát dohromady.
To je určitě rusanda. Mám tenhle stejný vřeteník na vrtačce půl stojan, půl sloup. Je to 2h125.
Jaký máš kužel ve vřeteni? Tohle by měla být tuším, že 2h118 a v katalogu strojů z Osanu píšou že má morse 2. Ale já mám ten vřeteník tvarem úplně stejný a mám trojku. To mě vrtá hlavou.
Nad kloboukem u V20 je ten kloubouk bakelitový, na vs32 nevím. Ale u 20ky je nad ním ještě rozstřikovací plech, který je na hřídeli s vnitřním drážkováním pro unášení vřetene. Bez toho plechu to asi ztrácí efekt.
Jaký máš kužel ve vřeteni? Tohle by měla být tuším, že 2h118 a v katalogu strojů z Osanu píšou že má morse 2. Ale já mám ten vřeteník tvarem úplně stejný a mám trojku. To mě vrtá hlavou.
Nad kloboukem u V20 je ten kloubouk bakelitový, na vs32 nevím. Ale u 20ky je nad ním ještě rozstřikovací plech, který je na hřídeli s vnitřním drážkováním pro unášení vřetene. Bez toho plechu to asi ztrácí efekt.