Svářecí technika
-
Re: Svářecí technika
kluci tak jsem zjistil že k invertoru potřebuju ted i CO . Nechci nějak moc kupvat ty hračky na aukru. Jaké CO by jste doporučili od Omicronu ? (10-18tis) Budu ted přednostně vařit plechy 5mm .
díkes za doporučení
nebo jestli je i nějaká schopná levnější mašina do 10.000,- tak se taky nebráním :-)
díkes za doporučení
nebo jestli je i nějaká schopná levnější mašina do 10.000,- tak se taky nebráním :-)
golfkiller: Jestli máš od omicronu ten invertor tak prodávají i posuvíky drátu - invertor se zapojí k tomu vozíčku a funguje jako zdroj proudu... Jestli nepotřebuješ svářet oběma najednou tak je to dobrá varianta - levnější než samostatná svářečka. Mám tuto kombinaci a nestěžuju si.
Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.
Já mam od omicronu Omi 205 a jsem spokojen,dal jsem za něj v listopadu 15 tis. i s redukčákem a s hořákem,pak jsem dokoupil pořádnej ventil s ohřevem za 3200kč
Koukal jsem,že to máš ke mě(semilsko) asi 170 km,tak to asi nepřijedeš na kafe a omrknout moje ceočko
Koukal jsem,že to máš ke mě(semilsko) asi 170 km,tak to asi nepřijedeš na kafe a omrknout moje ceočko
-
flukas: mněl by jsi nějakej odkaz ? mam od omicronu Gamu 190
Tiger: no mam to z ruky
ale včera v kovošrotě klukum někdo nabízel Cočko s dvěma lahvema,nové klubo drátu .Komplet skoro nové za 6tis . Zjistej co to bylo a daj mi vědět ale při mojí smůle to už ten zoufalec dal do zastavárny
Tiger: no mam to z ruky
ale včera v kovošrotě klukum někdo nabízel Cočko s dvěma lahvema,nové klubo drátu .Komplet skoro nové za 6tis . Zjistej co to bylo a daj mi vědět ale při mojí smůle to už ten zoufalec dal do zastavárny
Podavač tento: http://www.gamasvar.cz/4700-multifunkcni/4729-psv-10/ a k tomu Gama 1500M http://www.gamasvar.cz/4700-multifunkcn ... i-invertor
Vypadá to, že to musí být ten M, aby to šlo spojit, svářet bez toho ovládání jsem nezkoušel, nevim jak by to fungovalo...
Vypadá to, že to musí být ten M, aby to šlo spojit, svářet bez toho ovládání jsem nezkoušel, nevim jak by to fungovalo...
-
to je i tak ranec, oprava mam Gama 1950 takže by to na ní nešlo. Koukal jsem na na OMI 205 dá se koupit za 13500,- nové .
To je fakt... Když jsme to před pár lety kupovali tak ty invertory byly mnohem dražší, takže to byla dobrá varianta, ceny se dost změnily.
- Jezevec
Zdravím Vás,
Jak máte vyřešené odsávání při svařovaní, takovej nejlevnější KEMPER strojí cca 70 tis. což se mi do toho moc dávat nechce
Tak jak jste to vyřešili?
Jak máte vyřešené odsávání při svařovaní, takovej nejlevnější KEMPER strojí cca 70 tis. což se mi do toho moc dávat nechce
Tak jak jste to vyřešili?
Jezevec: Otevřením vrat. Náklady způsobené opotřebením pantů jsou přijatelné.
- Jezevec
To je sice pěkné, ale mě jde o odsávání abys ses toho nenadejchal. Samozřejmě možnost svařování v průvanu ,ale né vždy se průvan podaří vytvořit, nehledě na to ,že seš druhej den nachlazenej.Pak také sfoukávání oblouku. Kdo tu má aktivní odsávání?
-
Tak místo odsávání kup cočko to nekouří jen někdy vyvětráš a svářečku nech na práce venku vyjde tě to podstatně levněji jinak odsávání jsem měl ventilátor a šnorchl přímo nad svařované místo
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
K tomu odsávání - já mám v dílně mobilní recirkulační odsávač, výrobce Eko Šimko Náchod, typ SOS 202.2SH., cena byla kolem 40 tis. Sací hubice je dostatečně dlouhá, odsávací i čistící efekt je velice dobrý. Jsem ale živnostník, mám to v dílně hlavně kvůli hygieně a ISO požadavkům, pro domácí používání je to asi zbytečné a otevřená vrata podporovaná nějakým ventilátorem budou také dostatečná.
- Jezevec
Krásná mašinka (hlavně ta vedle) Zkusím nečo zbastlit doma s radiálním ventilátorem + nějaké filtry...
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc hlavne elektronikov alebo elektrikárov potrebujem zohnať potenciometer na CO2 UNI MIG 400 ja sám sa vtom absolútne neviznám ale na potenciometri sú napísane hodnoty TESLA WN 691 85 2k7/K 2 W wn tak ak vieťe o nejakom linku kde by sa to dalo zohnať budem moc rád
Tak neska dojela do dilny plasma Pegas 40 pfc, snad bude slouzit ok
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com