Závěsný systém do dílny
Závěsný systém do dílny
Tak nějak k narozkám pokukuju po tom děrovaném plechu na stěnu dílny, co na něm visívají šroubáky, kleště, bacátka a uhodítka. Zatím jsem si našel set od ahprofi za litr. Máte nějaký tip na nějaký jiný, zkušenosti z provozu? Systém háčků a dalších přikupovaných držáčků, atd. Zatím to mám přehledně v šuplatech ponku z dílny V3S, ale tohle by mělo být přehlednější, rychlejší, krásnější. Ale třeba je to blbost a vyhozené peníze.
Re: Závěsný systém do dílny
No mě se to líbí taky. Nad ponkem mám asi dvacet let přišroubovaný dvě dřevotřískový desky a na nich pověšený klíče, kleště a ostatní cajky. Je jasný že to mám na vrutech a hřebíkách. Sem tam něco předělám a nebo dokoupím , tak vytáhnuhřebík a klepnu ho podle potřeby jinam.
Tenkrát nic moc podobnýho co máš na mysli ty nebylo a nebo bylo za raketu, to se vlastně nezměnilo. Já to už tak nechám a nic kupovat nebudu. Vím ale že mám spoustu klíčů a cajků po šuflatech,ale prvně jdu nad ponk na zeď ,páč je to po ruce. Když to nepotřebuješ mít pod zámkem v šuflatech ,je to určitě dobrá volba.
Tenkrát nic moc podobnýho co máš na mysli ty nebylo a nebo bylo za raketu, to se vlastně nezměnilo. Já to už tak nechám a nic kupovat nebudu. Vím ale že mám spoustu klíčů a cajků po šuflatech,ale prvně jdu nad ponk na zeď ,páč je to po ruce. Když to nepotřebuješ mít pod zámkem v šuflatech ,je to určitě dobrá volba.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Re: Závěsný systém do dílny
Kedysi som to vesal na stenu aj ja. Nakoniec vsetko bolo na kope na ponku. Tak som presiel na šuplíky. Sú lepšie, ale musí byť všetko rozdelené a najlepšie podľa velkosti.
Potom človek nájde všetko čo hľadá rýchlo.
Potom človek nájde všetko čo hľadá rýchlo.