Plasmová řezačka
Re: Plasmová řezačka
Atlan mi to doporučil Plazmu som nikdy nemal v ruke, takže viem len to čo si tu prečítam. Ovela väčšia prdel je , že v práci nastavujem zváranie na priemyselných robotoch,pritom sám som cočko v ruke nikdy nemal.
-
Tak sem si udělal radost a plazmu si objednal přes e-schop .Dáte sem prosím někdo odkaz ,kde koupit spotřebák a jaký k tomu pasuje.Myslim ,že tu Bourač psal,že to poměří!?
Já jsem taky čerstvě majitelem lidlcajku, až vyzkouším, tak dám vědět.
Tak sem si ji koupil taky, poslední 4 kusy v Hranicích na Moravě v 15 hodin . Myslel jsem si, že na mě nezbude, ale asi takový zájem nebyl.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem ji zkoušel a pozitivní je hořak dobře se drží oproti berlanu, za ty peníze vážně luxus berlan před několika roky staal 6ku
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Celý večer včera špekulování jak si udělat pracovní cestu někam kolem lidlu, byl jsem tam až po desátý ráno a jen cedulka v prázdném regálu. Ústí nad orlicí.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
-
Pokud ji chceš ,objednej přes e-schop.Docela jim funguje .cca 3 dodací dni,s touhle cenou ,doprava zdarma!
- Veteranista!
Mě na nákupu v lid obchodě a lidl eshopu vadí, že co koupíš na eshopu nelze reklamovat v prodejně, což je škoda.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Zdravím,máte niekto skúsenosť s touto plazmou ?https://dom.bazos.sk/inzerat/95564325/p ... ezacka.php
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
No urcite 80A z 230v zavudni na nu, a este cena ponuknite tak to urcite chce 500E nech si ju necha.
To bud kupit berlana alebo radsej cut60. Alebo nejaky hyperterm.
To bud kupit berlana alebo radsej cut60. Alebo nejaky hyperterm.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Atlan a máš nejaký tip aj na plazmu na 400V ?
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Cena ma najskôr prefackala , ale ked si zoberiem že Shark plazma za 360 a Shark cočko za 400 tak je to ešte lacnejšie.
je to na Svarfóru, jsou tam i odkazy kde koupit spotřebák.ORY MT 205 píše: psal,že to poměří!?
Plasmový okuje jsou mnohem drobnější než od autogenu, ale určitě mají vyšší teplotu.
Autogen hoří cca 3000°C. Plasma 15000 - 20000°C.
Autogenní okuje (přiměřeného množství ) se mi od holé kůže odrazí a ani je necítím.
Plasmový pálí jako čert i minimální množství.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.