Plasmová řezačka
Re: Plasmová řezačka
Ano foukla bokem byla to rychlost i svareci rukavice děravá. Já pálím v kukle ale nezapínám ji aby nezatmavovala.
Čekal jsem že se za ten týden objeví více recenzí, jak na you tube či tady na foru .
- Danismckost
Zkus to
Nikdy jsem u plazmy nestál, je to na ten odstřik horší než řezání autogenem?
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Ahoj, myslím že plasma ,,hází" míň. Hlavně je to pořát stejná intenzita těch jisker. U autogenu je to kolísaví. Najednou to u autogenu ,,foukne" a to létají jiskry všude. U té plasmy je to stabilnější proud. A hlavně dáš si třeba na stolek a foká to dolů do jednoho místa. Mám třeba přípravek a tam si dávám kousek pásku plechu. Aby mi neulpívaly okuje na materiálu a nemusel jsem to čistit. A po tom plechu to jede bokem. Ale když budeš pálit v cuklíkách, tak Ti schořeji ponožky taky. Mám jedny monterky a mají delší nohavice. Dělá to takovej fald. No a jednou jsem pálil a nějak nekoukal co. A pak si říkám, kurva od čeho tu nohavici mám?
Á tak to je dobré, na autogen jsem zvyklý, tkaničky v pracovních botách nosím drátěnné. A poslední depilaci stehna žehem jsem měl v pondělí. Asi to půjdu do teho lidlu okouknout.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Boty svářecí a nemusíš se bat o tkaničky
-
Lidl Český Krumlov, 20 minut po otevření - plasma žádná ani cenovka na regálu. A ani jsem si nevšiml, že by to měl někdo v obchodě nebo na parkovišti v košíku.
Stejná zkušenost jako Bořivoj
Jel jsem si po šichtě koupit snídani, v 7:10 jsem na parkovišti potkal kamaráda. Ve vozíku měl naloženou plazmu a kompresor, nadšený, že na něj vyšla. Ale byl poslední. Jestli měli 2, nebo 5ks
Kdybych neměl Stahwerk 120 a Berlana 40, tak jsem si ji koupil hned, jak se objevila v lidlshopu, stejně jako Bourač. Riskovat, že na mě zbyde Za tuhle cenu nejspíš už nikdy nebude a to ani v Lidlu
Jel jsem si po šichtě koupit snídani, v 7:10 jsem na parkovišti potkal kamaráda. Ve vozíku měl naloženou plazmu a kompresor, nadšený, že na něj vyšla. Ale byl poslední. Jestli měli 2, nebo 5ks
Kdybych neměl Stahwerk 120 a Berlana 40, tak jsem si ji koupil hned, jak se objevila v lidlshopu, stejně jako Bourač. Riskovat, že na mě zbyde Za tuhle cenu nejspíš už nikdy nebude a to ani v Lidlu
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
Kedže mám obavu , že tá cena mala svoj dôvod , budem šetriť na 50ku, asi nejakého Sharka.
Já v Lidlu nebyl už nejmíň 10 let a poslední co jsem tam kupoval, byly kobaltové vrtáky. Málem jsem při tom přišel o život, co vyváděli důchodci. Řvali na mě že tam byli dřív, hole v luftě a ta bitka u vchodu stála za to. Opravdu jsem jim nestačil, když otevřeli dveře a když jsem viděl, jak se dokáže chovat člověk, bylo mi nějak ouvej. Dva dědkové se tam rvali o basu piva, až jim upadla na zem, pivo se rozflákalo a oba spokojeně odešli. Báby se tam rvaly o nějaké oblečení a ječely u toho jak sirény. Od té doby jsem tam nebyl.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Ono s těma obchodama. Jednou jsem byl v kauflandu, bylo to naposledy, taky tam už nepáchnu. Koupil jsem si u nich v akci nějaký piva. Třeba 5 druhů. Po nějaký době jsem vzal prázdnou basu a šel vrátit. Strčím ji do tý almary a ona vycouvala naspátek. Asi tak 3x různě jsem ji přetáčel a pokaždý vycouvala ven. Zazvonil jsem a za chvíli přišel dědek co je? No nejde mi basa tam. On zkusil strčit a nic. Pak kouká do basy a začal kvičet. Tyhle lahvičky mi nebereme, tyhle taky ne a začal mi je podávat. Kurva vždyť jsem ty piva koupil tady nedávno v akci. Dědek že si vymejšlim a že je nikdy neměli. A podával lahve které že neberou. Když už jsem je neměl kam dávat, povídám podej sem tu basu nastrkal jsem lahve naspátek do basy a už tam nepáchnu. Jezdím do Kolína do prodejny s pivama a tam nemám nikdy problém s ničím.
Do lídlu chodíme, ale většinou když už není akce. Kupuju si věci na oblečení, i vercvajk různej. Jako kompresor, nebo tu plasmu bych tam nekupoval. Ale drobnější věci jo. Nějaký klíče, šroubováky a tyhle věci jo. To třeba do bagru, traktůrku nářadí není to drahý a jednou za rok s tím u traktůrku, minibagru odpojit baterku, nebo utáhnout šrouby ujde. Ale mám i monterky, tryčka, mikyny, hlavně si tam kupuju ty termo věci. Mám odtamtud hafo věcí a akorát ta větší stříkací pistole mě pozlobila, ale už jsem ji dal do cajku. Jo důchodci po ránu, když je akce to je mazec. Potkal jsem tam jednou známího a ten měl naštudováno kde v kterým obchodáku co mají v akci. Polítá je všechny a nakoupí v akcích na týden. Tahal mi z košíku pytlík s bramborama a přijď si je koupit zejtra. To budou o 1/3 levnější! No a manželka že je chce zejtra na oběd. A on neblázni nevyhazuj prachy počkej si do zítra. No ale já tam kvli bramorám druhej den nepojedu znova.
Do lídlu chodíme, ale většinou když už není akce. Kupuju si věci na oblečení, i vercvajk různej. Jako kompresor, nebo tu plasmu bych tam nekupoval. Ale drobnější věci jo. Nějaký klíče, šroubováky a tyhle věci jo. To třeba do bagru, traktůrku nářadí není to drahý a jednou za rok s tím u traktůrku, minibagru odpojit baterku, nebo utáhnout šrouby ujde. Ale mám i monterky, tryčka, mikyny, hlavně si tam kupuju ty termo věci. Mám odtamtud hafo věcí a akorát ta větší stříkací pistole mě pozlobila, ale už jsem ji dal do cajku. Jo důchodci po ránu, když je akce to je mazec. Potkal jsem tam jednou známího a ten měl naštudováno kde v kterým obchodáku co mají v akci. Polítá je všechny a nakoupí v akcích na týden. Tahal mi z košíku pytlík s bramborama a přijď si je koupit zejtra. To budou o 1/3 levnější! No a manželka že je chce zejtra na oběd. A on neblázni nevyhazuj prachy počkej si do zítra. No ale já tam kvli bramorám druhej den nepojedu znova.
Příbram Lidl 4 kousky tam leželi, tam to nikdo nechce asi
Oco, bojíš se Parkside a jdeš do Sharks to si pomůžeš. Měl jsem na dílně dvě MIG svářečky Sharks, kvalita ještě o třídu horší než modrý Einhel Ale třeba to byl jen nějaký horší model
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.