Soustruhy

soustruhy, frézky a další stroje

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Atlan
Kontaktovat uživatele:

Re: Soustruhy

#6466 Nový příspěvek od Atlan »

No seleduj fora a bazos maj doma nastartovane auto s rukou a ked sa nieco objavi nevahaj, a bez ponho.

Lepsie to uz nebude.
Cinu si mozes kupit vzdy.

Alebo klasiku po repase ak na to mas teda.

Pekna fotka a ja ze sustruzis dieru... A rozkliknem a co nevidim :D
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.

ARO V3S

#6467 Nový příspěvek od ARO V3S »

tak peniaze problém nebudú kde sa dá taký po oprave kúpiť ?? a kde nakupujete nože a podobne ???
Aro 243 3,2 D

kenybz

#6468 Nový příspěvek od kenybz »

no jestli nemusíš řešit peníze tak v trenčíně dělajů generálky a vem po generálce 300 000 bude snad stačit

Lukáš 805

#6469 Nový příspěvek od Lukáš 805 »

Škoda že nás tu nieje viac čo nemaju s takymi peniazmi problem :D :D

kenybz

#6470 Nový příspěvek od kenybz »

kdo nemá peníze teda hodně peněz na mašinu po generálce tak bude mít třeba štěstí a sežene levnější kus v dobrém stavu...

ARO V3S

#6471 Nový příspěvek od ARO V3S »

nejaký kontakt na nich ?? tak vo vrecku ich nemám... ale peniažky sa dajú vybaviť a preto sa pýtam a preto hcem nový alebo po oprave na faktúru...
Aro 243 3,2 D

Lukáš 805

#6472 Nový příspěvek od Lukáš 805 »

Len treba hladať a isto sa najde. Zobrať si hodinky premerať lože, vreteno. A nejake drobnosti sa daju aj doma porobiť keď treba. Ja som kupil sustruh od nejakeho stolara a keď som nalial olej do suportu tak sa pozriem na olejo znak a oleja nikde. Bolo tam tolko pilin vnutri, že to ten olej vypilo. Bola to teda hrozna robota všetko to vyčistiť.

Lukáš 805

#6473 Nový příspěvek od Lukáš 805 »

ota

#6474 Nový příspěvek od ota »

Tadyk je kontakt na generálkované stroje. http://stap.sk/
Kupoval jsem tam kdysi lunetu a byla jak nová a byla za 1200 Kč a poslali mi ji poštou dom. V celku solidní jednání při kontaktu.
Jo mašina se dá koupit kloudná, ale většinou ne od překupníka. Já ten můj před 15 lety koupil z první ruky přímo z nástrojárny. Vzal mě tam likvidátor dluhů. No a tam stálo asi 5 soustruhů a oni jen tak si vyberte kterej! A pak mi ukazovali frézky tyhle taky jsou k prodeji, tyhle lisy jsou k prodeji, támhlety vrtačky taky, tenhle plnej regál materiálu taky a tohle, tohle,...... No a já v kapse ušmudlanejch půjčenejch pár tisícovek. :( Přijel jsem dom a celou noc kvičel jak čuně když jsem si na to vzpoměl. No mašina klapla za 14 dnů byla doma. 8)

ARO V3S

#6475 Nový příspěvek od ARO V3S »

dakujem ti krásne skúsim im napísať a takú sv 18 ?
Aro 243 3,2 D

123

#6476 Nový příspěvek od 123 »

Lukáš 805: Škoda že nás tu nieje viac čo nemaju s takymi peniazmi problem :D :D
Třeba je to jen otázka priorit.
Hele, co kolem sebe vidím tak je dost lidí, co daj klidně i mnohem víc třeba za auto, bez problémů si na to i půjčej a tvrděj jak je to výhodný. Ale přitom to auto jim mnohým nevydělá ani korunu, stačí se na křižovatce blbě podívat a maj po něm a bude po 10 letech zralý akorát tak na vrakoviště.
Kdežto mašina, pokud bude dobře zgenerálkovaná, tak po 10 letech doma furt bude sloužit a vydělávat.

ARO V3S

#6477 Nový příspěvek od ARO V3S »

Presne tak mám určite polovicu rokov čo väčšian z vás tu.... venujem sa opravám od 15.pracujem študujem ale snažím sa opravovať veci celkom sa mi darí mám kamaráta ktorý je invalid pomáhami a chcem si vybaviť peniaze nato ... za peniaze kúpim sustruh a zvyšok budú splátky odvody aťd... može to urobiť každý no nie každému sa to chce.. ja budem mať peniaze takýmto spôsobom a nemám nato vyhodiť peniaze ktoré sa mi možno vrátia až vrátia o pár rokov
Aro 243 3,2 D

mufik

#6478 Nový příspěvek od mufik »

Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/

Čárls

#6479 Nový příspěvek od Čárls »

Tak aby byla představa o ceně SV 18 po generálce bez příslušenství s odčítáním stála z Trensu před 3 roky 330 000 Kč
Nová SN 50 C bez příslušenství 500 000 s příslušenstvím 200 univerzála 3a 4 pakn.250 3a4 pak Pravítko , zadní nožový držák dva mikro dorazy Odčítání suportová bruska unášecí deska dvě lunety(malá a Velká) a pojízdná luneta všechny lunety + štefty s rolnama skoro 1 mega bez pár drobných
Tak jen pro představu obě mašiny se kupovali k nám na dílnu a viděl sem faktury

Ještě dodám kdo nikdy nestěhoval SN 50 c dejte majzla má vysoko těžiště a je vratká ráda si lehne na bok při stěhování na podvozku Nevěřte těm fošnám co jsou tam přišroubovaný jedna praskla a bylo vymalováno :'( :'( :'( stalo se viděl sem na vlastí oči naštěstí se nikomu nic nestalo a mašina to přežila skoro bez úhony pár pomačkaných krytu To jen tak na okraj dnes se tomu už i zasměji ale občas sem se ze začátku budil hrůzou a zpocenej až na ......
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Jiřin

#6480 Nový příspěvek od Jiřin »

Mam dotaz na operaci "radlovani"

Zajimal by me nejaky osvedceny profi postup. Samozrejme jsem uz par veci oradloval, ale ne vzdy to bylo echt. Vzhledem k tomu, ze to bylo pro me pouzivani, tak jsem tomu zvysenou pozornost nevenoval. Bohuzel mam ted na stole jednu fusku, kde zakaznika v privni rade zajima vzhled. Soucastky jsou relativne slozite a radlovani se bude delat v posledni operaci. Coz znamena dost prace navic, kdyz to nebude na prvni dobrou :( Radlovat se ma jakasi rukojet v delce asi 80 mm. Prumer z hlavy nevim, snad 20?

Za jakokoli radu diky.

Odpovědět

Zpět na „Stroje a zařízení“