Soustruhy
Re: Soustruh a jiné do dílny
parádní vrtačka
-
chlapi máte někdo zkušenost se soustruhem 50 NC budu rád za jakékoliv informace
vitex to by byl regál klidně aj na mašiny
neviděl někdo nějaký nákres tohoto regálku?
http://www.novinky.cz/koktejl/370303-ch ... de-16.html
neviděl někdo nějaký nákres tohoto regálku?
http://www.novinky.cz/koktejl/370303-ch ... de-16.html
Včera přetočení kotoučů na osobák, sundat z auta upnout a vyrovnat na soustruhu a přejet a pak zase na auto. Nakonec sem ještě vzal tu plošku co se na ni přichycuje kolo. A pěkně odmastit kotouče a desky, taková špinavá práce
Věrný člen agresorů.com
na to aby sis spešl nechal jeden soustruh já už jsem to odmítl dělat.
Za stálého míchání, nalejeme do hajzlu :D
-
Tak do dielne pribudla dalsia starozitnost . Netusim kto to vyrabal aky to moze byt rok vyroby lebo tam neni ani jeden stitok ale na vrtene je whitvorth zavit tak predpokladam ze to nebude ceskoslovenska produkcia . Z predu je na freme odliaty nazov - ASRA a zo zadu - W. CHR. ASTRUP COPENHAGEN . Ak by mal niekto nejake informacie bol by som vdacny . Na skodu veci je ze nanom neni priruba a este horsie ze tam neni ziaden pohon tak to budem muset doriesit . Inak lože su skoro v 100% stave . Ak to raz spojazdnim tak budem na seba hrdy
taky po mě chtělo pár lidí stočit kotouče že mě to dělal jeden za stovku tak mu říkám tak si zaním zajdi
taková litinová špóna pod suportem to je radost
on si někdo řekne šak to se tam nedostane ale ty litinové špónky jsou takové rapaté a ostré
a rády se chytnou mezi suport a lože a hryznou se jak kllíště a toho prachu a zasviněná emulze
na stáčení kotoučů se dělaly spešl soustruhy kde to bylo jakš takš kryté
K tomu revolveru
no chybí ti tam toho dost
převodovku dáš nějakou z auta pak dvourychlostní motor případně přehození řemenu.
chybí ti tam nožová hlava a pouzdra do revolverové hlavy
strávíš natom kopu času pak zjistíš že to stejně s přesností nebude žádná sláva
a navíc je to prostě moc malé
prodal bych to a pošetřil na něco většího
taková litinová špóna pod suportem to je radost
on si někdo řekne šak to se tam nedostane ale ty litinové špónky jsou takové rapaté a ostré
a rády se chytnou mezi suport a lože a hryznou se jak kllíště a toho prachu a zasviněná emulze
na stáčení kotoučů se dělaly spešl soustruhy kde to bylo jakš takš kryté
K tomu revolveru
no chybí ti tam toho dost
převodovku dáš nějakou z auta pak dvourychlostní motor případně přehození řemenu.
chybí ti tam nožová hlava a pouzdra do revolverové hlavy
strávíš natom kopu času pak zjistíš že to stejně s přesností nebude žádná sláva
a navíc je to prostě moc malé
prodal bych to a pošetřil na něco většího
to jo jenže ty kotouče jsou na moje pracovní auto, jinak je pravda, že pro ostatní bych to zesral to dělat za stovku. A při dnešní ceně nového kotouče to nemá cenu točit. Já sem měl kotouče trošku probržděné a na okrajích byla rez, nejvíc mě ale štvala ta zakalená vrstva na kotouči. Tu jsem krásně ztrhl a auto brzdí nádherně. Jo ty špony jsou potvory ale dávám pozor a pořád ometám štětcem tak snad to eliminuju
Věrný člen agresorů.com
- McPeci
- Kontaktovat uživatele:
ach ti lidi.... tak nařízení v práci vše do šrotu takže 2 kusy C11M/1000 půjde směr vysoká pec
Robert ;)
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
každý když něco opravuje má na práci nechtěný podpis
https://www.facebook.com/robert.peciva
http://petice.nasetraktory.cz/informace?ank=2&odp[0]=1 petice za legalizaci domadělů v čr
Je to samozrejme škoda. Len pre upresnenie, do vysokej pece asi nie, tá je na tavenie železnej rudy. Toto skonči skôr v Siemens-Martinovej.
Mám rád traktory, ale môj najobľúbenejší je ZLÍN 37 ČMELÁK
minulý týždeň som tiež dával prebrúsiť 4 kotúče na moje auto . Nebudem si hádam špiniť mašinu
-
Jo jo litina je svinstvo, takže kotouče jen sobě a blízkým a na nožovce pěkně příchycená hubice vysavače,funguje to super.
Měl bych tady něco pro Otu ... a možná tak akenybz
došel známý že chce kolečko plné nedíravé jedno 3 a druhé 9 tlusté,průměr 110. No tak jsem tak přemýšlel jak na to kdybych měl pásovku tak nic neřeším. Jenomže tu já nemám a taky žádný takový matroš jsem neměl pouze plech 3 a 10 tak jsem chvilku zase uvažoval a po návštěvě papírníctví jsem sa do toho pustil Nejdřív nařezat z plechu přibližný tvar a pak do soustruhu nahodit dřevěná kopyto co jsem měl na něco jiného zas srovnat čelo, a nalepit OBOUSTRANOU IZOLEPU přilepit na ní plechy, trochu aby centrovaly, podepřít koníkem a nabroušeným radekem do toho A ejhle šlo to kolečka jako fík jenom ta izolepa by mohla snést vyšší teplotu jak jsem to soustružil tak nakonec to povolilo ale naštěstí to už udrželo a jenom jsem to přitlačil koníkem výsledek zákazník spokojený
došel známý že chce kolečko plné nedíravé jedno 3 a druhé 9 tlusté,průměr 110. No tak jsem tak přemýšlel jak na to kdybych měl pásovku tak nic neřeším. Jenomže tu já nemám a taky žádný takový matroš jsem neměl pouze plech 3 a 10 tak jsem chvilku zase uvažoval a po návštěvě papírníctví jsem sa do toho pustil Nejdřív nařezat z plechu přibližný tvar a pak do soustruhu nahodit dřevěná kopyto co jsem měl na něco jiného zas srovnat čelo, a nalepit OBOUSTRANOU IZOLEPU přilepit na ní plechy, trochu aby centrovaly, podepřít koníkem a nabroušeným radekem do toho A ejhle šlo to kolečka jako fík jenom ta izolepa by mohla snést vyšší teplotu jak jsem to soustružil tak nakonec to povolilo ale naštěstí to už udrželo a jenom jsem to přitlačil koníkem výsledek zákazník spokojený
Za stálého míchání, nalejeme do hajzlu :D
Chlapi, prepacte ze to davam sem, ale nemate niekto doma takuto ruru hrubostennu
Mohli by byt aj 20 cm kusy. Chcem do toho 40 gulatinu .
Vsetko zaplatim, len ju nemozem zohnat. Rozmer typu 70 vrch a 35 vnutro , tak tych tu mame po milu jarmilu.
Mohli by byt aj 20 cm kusy. Chcem do toho 40 gulatinu .
Vsetko zaplatim, len ju nemozem zohnat. Rozmer typu 70 vrch a 35 vnutro , tak tych tu mame po milu jarmilu.
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
Myslím, že bych mohl mít tr. pr.70x10mm, ale tam 40mm kultina potřeboval bys 70x15 nebo tu 60x10. Jedině bys musel použít kul.50mm.
J.
J.