go motoru zetor 70 výměnným způsobem
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
-
go motoru zetor 70 výměnným způsobem
Chlapi jaké máte reference a zkušenosti na firmy co se zabývají go motorů zetor v dnešní době
Re: go motoru zetor 70 výměnným způsobem
Úvodem si nejsem jistý, jestli výměnný způsob je dobrá volba. Kdybych třeba věděl o svém motoru že je ještě originál, hýčkal jsem si ho, jen teda má najeto a je třeba "léčit" asi bych si nechal udělat ten svůj. I za cenu, že tam pojedu dvakrát. Samozřejmě si nedovolím hodnotit jak to kde mají, protože jsem neměl motor tam, pak onde a potom ještě jinde. Co je ale fakt, každý k té GO přistupuje malinko jinak a má v ní zahrnuto nebo nezahrnuto něco jiného. Nevím jak to lépe popsat, ale někteří provádí úkony, které jiní povětšinou vynechávají jako nadbytečné. Podle toho je ale i cena.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Mas tam novu kluku a daju ti taku co ma 3 vybrus. Alebo ti daju motor kde sa spodok nerobil len hlavy. Osobne by som do toho nesiel zvlast ked to platis sam. A nie firma.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
Skus Agromotor Velké Meziříčí, tam se motor rozebere do šroubku.
http://www.agm-agromotor.cz
http://www.agm-agromotor.cz
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
-
já bych šel raději opravou toho stávajícího, třeba v kaňovicich
http://www.servismotor.cz/kontakt/
http://www.servismotor.cz/kontakt/
No každopadně počitej při podctive GO opravě s astronomickou sumou..
-
já kdysi v 94 roce nechával měnit motor ve velkém mezříčí byla to tehdy 69 byl sem spokojen ale poslední dobou sem na ně slyšel že to není ono a že sou lepší firmy co to udělají ale nevím které proto se ptám
jinak v té době sem platil 45 000kč v tom 94 roce
jinak v té době sem platil 45 000kč v tom 94 roce
Hozzzi Co je astronomická suma?
scorpion.at Já ti nevím, tak jak jsi to popsal je typický "jedna paní povídala" Slyšel jsem..... ale nevím co ostatní
scorpion.at Já ti nevím, tak jak jsi to popsal je typický "jedna paní povídala" Slyšel jsem..... ale nevím co ostatní
Ahoj všem, souhlas s kolegou Lišák1. Mohu porovnat zkušenosti s nejmenovanou firmou ve Stránské Zhoři. Šlo o polomotor 4001 - mělo být hotovo za týden, trvalo to 3. Cena byla jiná. Dojedeš tam, stojíš tam na dvoře, zkoušíš kde koho se poptat, kde je motor a nikdo neví...Jdu za majitelem - nemá čas...přijela mu návštěva z SK a po dalším čekání, ,kdy si vypili kafíčko a bavili se jak na pouti na mě houkl: co chcete??? já že pro motor a kde že je...........byl zašantročenej kdesi vzadu.dobrý........a nechal si místo xtisíc vysázet o dost víc tisíc a ještě mi řekl, že sem dojel pozdě. na moje slova, že tam už přes hodinu čekám (bylo 14:15 hod) mi řekl, že mám jezdit před obědem. Termín+čas jsem s ním ještě ladil poslední den - několik hovorů......... Takže za mě . Po této děsivé zkušenosti jsem se poslušně vrátil do lůna AGM a jsem zase spokojen. Co řeknou platí, na moje dotazy umí vždy odpovědět zkušení machři, co nedělají drahoty a poradí i "babské" rady jak na to..........
k ceně bych měl to, že sice doma to udělám levněji, ale o kvalitě docela pohybuji. Mlasknout přebroušenou kliku do neprojetýho příp. neopravenýho bloku sice jde , ale není to ono............Radši pošetřím a třeba ten den vezu motor doma mám ho 1a. Ale nic nenutím, vím že to je vše o penězích a ty nepadají z nebe...........chuck77
k ceně bych měl to, že sice doma to udělám levněji, ale o kvalitě docela pohybuji. Mlasknout přebroušenou kliku do neprojetýho příp. neopravenýho bloku sice jde , ale není to ono............Radši pošetřím a třeba ten den vezu motor doma mám ho 1a. Ale nic nenutím, vím že to je vše o penězích a ty nepadají z nebe...........chuck77
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Po mých zkušenostech s GO vstřikovacích čerpadel motorů Zetor bych už jinam než do AGM čerpadlo nevezl. Nemám objeté půl republiky po všech kdo je opravují, nemám za sebou ani dvacet kusů čerpadel jen vím, co v AGM udělali - jede a není v něm nafta ani po létech domácího provozu.
Jen takový můj výmysl, čerpadlo od nich je deratizovaný od všech nánosů barev, je jeak nový a zatěsněný že je suchý, tak mě bylo líto ho znovu zamatlat barvou a stříkl jsem ho lakem na motory, aby nezašel hliník a vypadá pořád pěkně. Jen se zapráší provozem, ale jde zase uvést do původního stavu.
Jen takový můj výmysl, čerpadlo od nich je deratizovaný od všech nánosů barev, je jeak nový a zatěsněný že je suchý, tak mě bylo líto ho znovu zamatlat barvou a stříkl jsem ho lakem na motory, aby nezašel hliník a vypadá pořád pěkně. Jen se zapráší provozem, ale jde zase uvést do původního stavu.
ahoj všem, s DYKem jako vždy souhlas . Na netu je spousta "opravářů" co udělají G.O. vstřikovacího čerpadla za 4000, ale to při legálním nákupu CZ komponent a úplné opravě to je nereálné. Vím to, letos jsem dělal G.O. čerpadla 24444. chuck77
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Ono těžko se jezdí od Zlína do Velkého Meziříčí, ale když jsem dělal motor Fendta, tak jsem taky vyrazil v pět abych byl u Kaliny brzo, protože sem chtěl těsnění od něho a on se pustil do výroby těsnění podle předloh včetně prokovených děr. Samozřejmě po předchozí domluvě. Ale třeba by šla domluvit doprava motoru - vyzvednutí motoru nebo co já vím co by šlo a kolik by to stálo? Ovšem není nad osobní domluvu a na místě i když se to "předjedná" po telefonu. Jak dobří jsou tamní opraváři vůbec nevím a nehodlám o tom ani spekulovat. Prostě když něco nevím tak nevím.
Zitra jedu s cerpadlem 7745 do penta Hrivinuv Ujezd. Tata tam lil olej misto nefty mel ho zadarmo. V lete dobre ale do zimi se nadrz nevyjela a zustal tam. Jel jsem zavazet seno v tech velkych mrazech a kdyz to bylo studene tak dobre.Jak se to zahralo hutovo motur nejel jen po pridani plynu kouril. Po rovince jsem samotnym traktorem nedokazal jet na petku ctverka to sotva pobrala. Vytahl jsem vstriky total cerne zalepene tak jsem dal nove a seridil. No zkusil jsem to bez trysek protocit abych videl jestli jde nafta z trubicek sla jen ze dvou a jen sem tam. Kamarad mechanik mi rekl ze bude cerpadlo v cudu. Tak jsem ho vytahl a jedu tam rano. Su zvedavy co zjisti a kolik to bude stat.
Mohl bych psát román o starostech s motorem po GO z oné nejmenované firmy. Už jsem to tady napsal a tak se omezím na to že doporučím Agromotor V.M.
Čerpadlo mi dělal Josef Krupica a jsem taky naprosto spokojenej.
http://info.nmnm.cz/index.php?COM=detail&SUBID=0598
Čerpadlo mi dělal Josef Krupica a jsem taky naprosto spokojenej.
http://info.nmnm.cz/index.php?COM=detail&SUBID=0598
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
[quote="DYK"]Po mých zkušenostech s GO vstřikovacích čerpadel motorů Zetor bych už jinam než do AGM čerpadlo nevezl. .......
V pátek by zprovozněn traktor s generálkovaným motorem v AGM . V pondělí hneď reklamace vstřikovacího čerpadla /nafta chcala všude, trochu i do trysek/. To je moje zkušenost s AGM. Popravdě řečeno - v úterý vyřešeno dojetým servisem s AGM.
V pátek by zprovozněn traktor s generálkovaným motorem v AGM . V pondělí hneď reklamace vstřikovacího čerpadla /nafta chcala všude, trochu i do trysek/. To je moje zkušenost s AGM. Popravdě řečeno - v úterý vyřešeno dojetým servisem s AGM.