Ahoj, shanim na pujceni platak na kouli, s dylkou 8 a vice metru, nejlip Tabor, Jindichuv Hradec, Jihlava, Ale i Praha a pod... pokud nekdo mate, sem s tim.
Nosnost nemusi nejt kdovi jaka, jde o dylku, teoreticky by to moh bejt i nejakej vlek na lode, letadla a pod.
Hledam - pujceni plataku 8m+
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: Hledam - pujceni plataku 8m+
Jedině dvouautovka je hodně dlouhá, dělaj se i s ložnou 8m.
http://www.vapp.cz/kategorie/autotransp ... utomobily/
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t
ja vim, hledam nekoho kdo by neco podobneho pujcil, kupovat to vazne nechci
Na co to chceš?na jak dlouho?,a co seš ochotnej za to dát?
Bez dobrých řidičů,je i sebelepší motor na P . . U
TEL 723 154 096-NONSTOP
TEL 723 154 096-NONSTOP
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Někde u Strážkovic (JČ kraj - kus od ČB) jsem znal pána, co měl Patrola tuším se 4,2L motorem, a měl k němu dva (asi doma dělaný) plaťáky. Jeden kratší, tak kolem 6m, a druhej měl snad 9m dýlky Naložil na to kombíka se zapřaženým velkým karavanem jako nic. Bylo to čistě rovný plato, šířka kolem 2m, možná víc, rám uzavřenej jekl 14x10cm, 4mm síla stěny, vyztuženej ještě navařenýma plátama a Učkama naohýbanýma ze 4mm plechu, a korba měla sklopnou zadní cca třetinu. Měl předtím stejnej, ale zlomil rám (ano tenhle masivní rám zlomil za druhou nápravou - možná proto, že tou zadní třetinou nakládal auta jako by to bylo hydraulický čelo), a já ten ulomenej předek rámu od něj koupil a mám ho doma - proto vím co přesně to je za materiál. Jen od nájezdovky po zadní nápravu měl ten rám kolem 6m Ale je pravda že jinej takhle dlouhej plaťák za osobák jsem neviděl. Ale znám valníky (se sajtnama) co jsou i delší . Nedávno byl v inzerci jeden co měl snad 10 metrů A sám jsem kdysi za Patrolem táhl tohle, ale kolik měřil si už nepamatuju (pozn. Patrol wagon má délku cca 5m a výšku kolem 2m. V tom vleku jsme vezli BMW e46 compact a kastli z Feldy. Ještě zbylo mezi nima místo ) Bohužel nebyl můj, a je to dávno. Takže kde sehnat dneska bohužel neporadímHanz 260 píše:Jedině dvouautovka je hodně dlouhá, dělaj se i s ložnou 8m.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně