Míchací lžíce na UNC výpomoc
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: Míchací lžíce na UNC výpomoc
kdo nekdy stavel tak vubec nebude diskutovat o tom ze beton michanej doma je levnejsi, dokonce i kdyz mam pisek zadarmo tak jezdim do betonarky.
Dnes jsem byl v betonárce pro štěrk,tak jsem se ptal na recept ne B15 je tam 225 kg cementu 42,5 a 60 kg popílku štěrk písek cca pul na půl.
17 50 bez DPH
Dále pak beton bez štěrku jen písek 300 kg cementu 42,5 a nic víc cena 19 20,- bez DPH
17 50 bez DPH
Dále pak beton bez štěrku jen písek 300 kg cementu 42,5 a nic víc cena 19 20,- bez DPH
Vyrábím stěpkovače,štípačky,navijáky a štípací kužele
Vyrobím na soustruhu,fézce cokoliv -dodám materiál
Vyrábím drážkové hřídele zemědělské -výrábím je tvarovou frézou.
https://www.kovovyroba-bibos.cz/
Vyrobím na soustruhu,fézce cokoliv -dodám materiál
Vyrábím drážkové hřídele zemědělské -výrábím je tvarovou frézou.
https://www.kovovyroba-bibos.cz/
Dneska jsme dolili základy. Přijel mix (Holcim), vyklopil 6m3 po 1600Kč s DPH. Pak jel ještě jednou s 3m3, samozřejmě jsme to řádně proložili omytým kamenivem. Timexy, jestli děláš (skoro) zadarmo mám pro Tebe (skoro) neomezené množství práce To o půlku líp jak z betonárky jsi teda myslel jak? Že vyšel kubík na osum kil? Ale dobře, to jsou základy, spíš by mě zajímalo, jestli by si někdo troufnul na litý strop s lopatou a míchačkou (abysme taky našli využití pro ten beton za 2tis. kubík). V baráku po němcích, kde bydlím takové stropy jsou. Beton vypadá na pohled všude stejně, co jsem vrtal a řezal taky všude stejně drželo. Určitě to jde, ale je třeba značné kázně.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
- timexy
- Kontaktovat uživatele:
zadarmo si to skoro dělám pro sebe....... jinak včera jsem tam na vás koukal jak vám to pěkně jde....
No jo, to je takový zlozvyk, že člověk si vlastní práci pro sebe nijak nepočítá :-) Nakonec to dělám taky tak. Ale tys trochu makal, louka už vypadá skoro jako louka.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
zajímavé příspěvky, mohu se zeptat, uvažoval bych o vylití základů na novostavbě + základová deska , 8 x 14m , realizace cca jaro - léto 2015, okr. Přerov, neznáte někoho koho bych na práci mohl kontaktovat ? dík moc.