nemáte někdo tip kde koupit hřídele na na traktorový náhon - ideálně v celých tyčích, že by mě odřízli jen tolik co potřebuji.
dal jsem do navijáku jiný stroj a mám krátký náhon a u nás v agrozetu mají hřídele typu jen ,, citron a sluníčko" jak povídala paní a já bych potřeboval trojúhelník. taky to bylo v metrových tyčích, za obě v ceně nového náhonu.
hřídel na náhon
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: hřídel na náhon
Nevím kde je to u vás Agrozet ale já u nás v Agrozetu (Havlíčkův Brod ) normálně je to cirka 1,5 zpět nahonovovou trubku trojúhelník (kulaté hrany ) řekl bych nejpoužívanější profil normálně kupoval a uřízli mi kolik jsem chtěl tak zrovna si myslím že u nich by to neměl být problém sehnat ale třeba se dnes už mýlím
https://www.kardanka.cz/kardanove-hride ... ame=Trubky kardanů&Idss=16
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
přesně tam jsem to včera v noci objednal, ale děkuji
u nás to není agrozet, jen tady tomu tak všichni říkají, tak jsem to napsal po zvyku. tyče tam mají, ale nedělí je, jsou jen po metrech a 1000,- za tyč bez daně, navíc nemají trojúhelník a i ten se dělá ve vícero rozměrech jak jsem zjistil na kardance, takže večer v jedenáct v pyžamu se šuplerou v dílně jsem poměřoval
děkuji za reakce.
u nás to není agrozet, jen tady tomu tak všichni říkají, tak jsem to napsal po zvyku. tyče tam mají, ale nedělí je, jsou jen po metrech a 1000,- za tyč bez daně, navíc nemají trojúhelník a i ten se dělá ve vícero rozměrech jak jsem zjistil na kardance, takže večer v jedenáct v pyžamu se šuplerou v dílně jsem poměřoval
děkuji za reakce.