Hledám stolaře,truhláře k výrobě skříně
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Hledám stolaře,truhláře k výrobě skříně
Hledám truhláře z Brna a okolí (klidně i dál - záleží na ceně) k výrobě 2 ks skříní z bílého lamina s dvířky . Pošlu rozměry, příp. náčrtek k na cenění .
Díky M.
Díky M.
Re: Hledám stolaře,truhláře k výrobě skříně
Teď si asi ani neškrtneš. Zrovna včera jsem byl u truhlářskýho pro knihovnu a ten brečel jako želva. Nejsou zákazníci, nejsou prodejci materiálu a není z čeho dělat.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Chci jen na cenit, je mi jasné jak to teď je. Na výrobě nespěchám, stačí mi to během června - srpna ...
Tak mi to pošli do sz a já mu to předám. Ale s tímhle termínem rozhodně nepočítej, protože nikdo neví, co bude zítra natož za takovou dobu. Mě dělá nábytek do ložnice už od listopadu a jsem rád, že už je v polovině.
Britte , říkám to nerad ale asi ti truhlář trochu kecá . JafHolz Brandýs nad Labem má pro firmy ( IČO ) otevřeno ale s tím že zboží dovezou ( za 300 Kč ).
Jinak nám už cca. 40% zákazníků udělalo storna objednávek . Ale na toho truhláře se prosím nezlob , v tomto oboru je velký vliv sezóny a malá přidaná hodnota a většina truhlářů slíbí možné i nemožné a potom nestíhají . Bohužel je to takový folklór nabrat hodně zakázek aby se odstranil jakýkoliv sebemenší prostoj . Stejně jako řeči že dobrý truhlář má zakázky na dva - tři roky dopředu apod. Lidé to chtějí slyšet a tak to každý truhlář dává k dobru jak Ezop. Ale v žádném případě nelže že je zavalený prací , většina truhlářů s tím totiž praštila a šla dělat normální práci a proto jich je tak málo.
Jinak nám už cca. 40% zákazníků udělalo storna objednávek . Ale na toho truhláře se prosím nezlob , v tomto oboru je velký vliv sezóny a malá přidaná hodnota a většina truhlářů slíbí možné i nemožné a potom nestíhají . Bohužel je to takový folklór nabrat hodně zakázek aby se odstranil jakýkoliv sebemenší prostoj . Stejně jako řeči že dobrý truhlář má zakázky na dva - tři roky dopředu apod. Lidé to chtějí slyšet a tak to každý truhlář dává k dobru jak Ezop. Ale v žádném případě nelže že je zavalený prací , většina truhlářů s tím totiž praštila a šla dělat normální práci a proto jich je tak málo.
Ono jde také jaký materiál mají skladem a za kolik. Pro mě momentálně shání modřín na garážová vrata a ten se dá sehnat jedině na pile a ty teď stojí. On dělá především s dřevem, dub, buk, modřín, borovice... a tam máš nejnižší ceny právě na pile. Překupníci si přirazí strašnou marži a zákazník to pak zacáluje, což zrovna moc nechci.
Jsme dobří kamarádi už řadu let a nemá důvod mi lhát. Na rovinu mi řekl, že prioritu mají pro něho velké zakázky a já jako čučkař musím počkat.
Jsme dobří kamarádi už řadu let a nemá důvod mi lhát. Na rovinu mi řekl, že prioritu mají pro něho velké zakázky a já jako čučkař musím počkat.
Zkus se zeptat tady - https://www.stolarskepotreby.cz/ . Dělají z lamina nábytek.
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Nemám nicMildis píše:Máš sz
Brite, to nebylo na tebe
Vozím matroš pro Demos a normálně funguje,tedy alespoň v Ostravě. S materiálem není problém,vozíme stolařům úplně normálně. Věřím,že Brněnský Demos taky pojede uplně normálně.
--Zetor 6911 r.v.1/1979--
Díky, asi vyřešeno . Teď jen počkat na konec karantény
-
My zatím vyrábíme nábytek jako by se nic nedělo a s materiálem není žadnej problém. Práce máme nad hlavu. A dokonce zatím žadnej zakaznik neodmítnul ani montáž.
Pily stojí? Kde? Tady jedou naplno...
quote="Britt"]Ono jde také jaký materiál mají skladem a za kolik. Pro mě momentálně shání modřín na garážová vrata a ten se dá sehnat jedině na pile a ty teď stojí. On dělá především s dřevem, dub, buk, modřín, borovice... a tam máš nejnižší ceny právě na pile. Překupníci si přirazí strašnou marži a zákazník to pak zacáluje, což zrovna moc nechci.
Jsme dobří kamarádi už řadu let a nemá důvod mi lhát. Na rovinu mi řekl, že prioritu mají pro něho velké zakázky a já jako čučkař musím počkat.[/quote]
quote="Britt"]Ono jde také jaký materiál mají skladem a za kolik. Pro mě momentálně shání modřín na garážová vrata a ten se dá sehnat jedině na pile a ty teď stojí. On dělá především s dřevem, dub, buk, modřín, borovice... a tam máš nejnižší ceny právě na pile. Překupníci si přirazí strašnou marži a zákazník to pak zacáluje, což zrovna moc nechci.
Jsme dobří kamarádi už řadu let a nemá důvod mi lhát. Na rovinu mi řekl, že prioritu mají pro něho velké zakázky a já jako čučkař musím počkat.[/quote]
Pily stojí? Kde? Tady jedou naplno...