Motor Avia, V3s, převodovka, V3s náprava. Složí mi to někdo?

Moderátor: Mikro

Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze

Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Zpráva
Autor
zeldaforever

Motor Avia, V3s, převodovka, V3s náprava. Složí mi to někdo?

#1 Nový příspěvek od zeldaforever »

Ahoj, chci ušetřit čas, kterej vážně nemám a mám nějakou predstavu zajímalo by mne, když bych vzal motor s převodovkou Avia, k tomu vzal komplet převodovku V3s, zadní nezkracenou V3s nápravu a někomu to vysypal na dvorecku, jestli by mi to nespasoval. Moje představa motor Avia a na to naroubovana komplet převodovka Avia a na převodovku přizpůsobena zadní náprava, samozřejmě zkrácena. Idealne jen spoj, třeba řetězovou spojkou, nebo jen křížem. Poptavam to v tuhle chvily ciste teoreticky, jestli by se do toho někdo pustil a co by to stalo. Nabidky prosím do zpráv, moc tu nejsem, tak abych to měl v e-mailu, dekuji

ota

Re: Motor Avia, V3s, převodovka, V3s náprava. Složí mi to ně

#2 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, nechci Ti do toho moc kecat. Ale myslím si, že by bylo skoro lepší, koupit hotovej traktůrek s těmahle komponentama. Už pojízdnej funkční. No sem tam něco jen doupravit, nebo nastříkat, podle sebe a přímo svejch potřeb. Ty věci co máš pak prodat aby se něco vrátilo. Těžko někdo postaví třeba na kola ty komponenty jen tak za rozumnou cenu. Třeba se někdo najde, ale zatím jsem tady ještě nepostřehl, že by někdo stavěl takhle jen hrubej základ ne kšeft. A když to bude dělat někdo kdo si na to udělá čas a použije svoje vybavení tak na tohle bude potřebovat dost času, tak si to dá zaplatit. A dostaneš se na půlku ceny toho co by Jsi koupil třeba už pojízdný. Maximálně si do toho koupenýho vrazit svůj motor, jestli ho máš cajk. Aby byla jistota že to chvíli bude bafat.

Odpovědět

Zpět na „Služby a výpomoc“