oprava svářečky
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: oprava svářečky
chuck tady by se všeználek proflákl každý z chytrolínů většinou zde ukázal i svoji práci a i jinak prokázal že netlachá jen naučené informace z netu a že něco umí no a jak jsem napúsal už k tématu o tom soustružení dát nabídku práce a ukázat něco takového je prostě špatná reklama...je to mladý hoch po škole tak se bude muset učit a časem se vypracuje to už je na něm
-
- Kontaktovat uživatele:
cena opravy se liší podle toho co odešlo jestli řídící logika tak to nemá cenu opravovat velká piplačka jestli grécák tak 500kč jestli dvojitá dioda tak 200za ks plus za rozdělání a složení 100kč čas si neučtuji jen sobyty neděle a jestli se vtim někdo předemnou vrtal nezaručuji uspěch
-
Tak tohle už jsem bohužel zkontroloval, grec za 500,- to je trochu přestřelené! za 60,- je v maloobchodě se součástkami, asi? To nic když není jistota, že to pujde to to raději hodím do kopřiv. Já vím že za 500,- to nikdo neopraví. A ještě jsem zapoměl na poštovné. No a jsem na 1500,- bez záruky že to bude makat.
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.