go motoru zetor 70 výměnným způsobem

Moderátor: Mikro

Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze

Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Zpráva
Autor
frturek1

Re: go motoru zetor 70 výměnným způsobem

#16 Nový příspěvek od frturek1 »

v agm kamosovi tam delali motor do 69 cca pred 8 lety sel jak kudla dokud ho neuvaril, loni mu delali druhou 69 a zadnej problem

Tomas6

#17 Nový příspěvek od Tomas6 »

Kulevaros jedeš s tím do Zlína?Nebo do H.Újezda?On dělá ještě čerpadla nějaký Polášek v Kaňovicích. Dělal mi tam pár Zetorů a nebyl problém.I ceny byly přijatelné.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Tomas6

#18 Nový příspěvek od Tomas6 »

Jinak co se týče AGM tak oni moc dobře vědí co dělají a taky si za to nechají náležitě zaplatit.Hlavně opravy bloků,to je věc.Dělali nám tříválec, který byl popraskaný mezi vložkama, netuším už kolik to stálo, ale ten blok byl jinak na vyhození. I díry na gumky opravují, když repasují hlavy,tak to dělají taky komplet včetně tlakovky,vodítek a pouzdra na vstřik,což nedělá snad nikdo.Nevím jak to maji teď. Ale dřív stačilo ráno dovézt motor a pokud nebyl nějaký problém, tak odpoledne si ho člověk vezl domů.

kulevaros

#19 Nový příspěvek od kulevaros »

Tomas6 píše:Kulevaros jedeš s tím do Zlína?Nebo do H.Újezda?On dělá ještě čerpadla nějaký Polášek v Kaňovicích. Dělal mi tam pár Zetorů a nebyl problém.I ceny byly přijatelné.
Do H .Újezda

kulevaros

#20 Nový příspěvek od kulevaros »

Tomas6 píše:Kulevaros jedeš s tím do Zlína?Nebo do H.Újezda?On dělá ještě čerpadla nějaký Polášek v Kaňovicích. Dělal mi tam pár Zetorů a nebyl problém.I ceny byly přijatelné.
Do H Újezda no zkusil jsem mu napsat jestli ma moc prace nebo cas. Zitra rano tama jedu tak su domluveny v tom Pentu. Ale kdyby mel lepsi cenu a jestli je dobry rikas. Nevim no ten motorař co mi radil rikal ze nejlepsi v tom Pentu. A servis tek 3000,- to mi prislo malo.

DYK

#21 Nový příspěvek od DYK »

V podstatě je to přesně jak jsi napsal, ale cožpak tak, jak to oni dělají není ta pravá GO? Vony ty hodnoty se nám aktuálním režimem mění ale je to nová pravda? Podle mne není. GO od AGM je sice "po staru" ale tak, jak má být. Alespoň to tak vidím já. Přidržím se těch hlav motoru. No koho by kdy napadlo, ponechat třeba stará pouzdra vstřikovačů? Jedině novodobého zlatokopa. Do půl roku může být durch. Tlakování hlav? No jak jinak nejspolehlivěji zjistit, že co montuju na motor a dávám záruku je na 100% v pořádku?
Víte co? AGM možná patří mezi nejdražší zhotovitele generálních oprav, ale to co všechno v rámci GO provádějí si myslím není drahé. je to motor "od vrtule po spojku" (včetně) seřízení předvstřiku a barva. Ono jim ten způsob provádění GO zůstal z dob minulých a já si myslím, že je to dobře. Novodobé šup šup a je to je, slušně řečeno, na hovno. Hlavně z dlouhodobého pohledu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

DYK

#22 Nový příspěvek od DYK »

Codza píše:
DYK píše:Po mých zkušenostech s GO vstřikovacích čerpadel motorů Zetor bych už jinam než do AGM čerpadlo nevezl. .......
V pátek by zprovozněn traktor s generálkovaným motorem v AGM . V pondělí hneď reklamace vstřikovacího čerpadla /nafta chcala všude, trochu i do trysek/. To je moje zkušenost s AGM. Popravdě řečeno - v úterý vyřešeno dojetým servisem s AGM.
Já ti věřím a najde se i problém, ale to asi u každýho., Je pak otázkou, jak rychle a jak to zhotovitel vyřešil a jestli je ve výsledku majitel spokojen. Já věřím, že mobilní servis AGM dojel na místo a vyřešil. Určitě se shodneme, že se prostě občas něco nepovede, nebo není na 100%. Co už.

kulevaros

#23 Nový příspěvek od kulevaros »

To tomas6: vc3ra jsem jeste panovi do Kanovic psal, neodepsal. No dnes 5:45 jsem jel pres Kanovice tak jsem mu zkusil zavolat a ze jo tak jsem mu to tam nechal. Vysvetlil a ze komplet go. Jak pojedete nazpatky se pro to stavte. Cena 2500,-bez dane. 8) . Super a timto ti dik za radu :).

Hozzzi

#24 Nový příspěvek od Hozzzi »

Pockej 2500 eur?

kulevaros

#25 Nový příspěvek od kulevaros »

Proc eur?

Britt

#26 Nový příspěvek od Britt »

Seriozní firma je tahle ale asi nebudou mít motory výměnou. Jinak není problém si u nich nechat udělat generálku motoru. Ale co je hlavní, mají nahradní díly i na staré Zetory. Já tam kupoval kámošovi žhavicí svíčky na Z 25.

http://www.nn-kosatky.cz/
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.

DYK

#27 Nový příspěvek od DYK »

Generální oprava vstřikovacího čerpadla motoru Zetor 7701 za 2500 kč bez daně? To nechápu.

Tomas6

#28 Nový příspěvek od Tomas6 »

Kulevaros není zač.Jak jsem psal.Nebyl nikdy problém.Co u něj znamená GO nevím,ale určitě mění elementy a celé ho zkontroluje a nastaví a seřídí na stolici.
A co se třeba těch hlav týče a vlastně celé opravy motoru,tak je to jen o penězích.Kdo to umí tak to udělá komplet tak jak v AGM ale málokdo tu cenu je ochotný akceptovat.Proto se generálkou nazývají i opravy které generálkou nejsou.

DYK

#29 Nový příspěvek od DYK »

Tomášu, je to jak píšeš, ale když začnu sčítat ceny dílů od elementů, ventilků, hrdel přes všechnu tu bižuterii odstředivé regulace, která je správně vyměnit, až k dopravnímu čerpadlu, které taky může zalívat čerpadlo naftou, pak mě dva a půl bez daně přijde jako charita. Jo a to nepočítám práci a stolici. Když se něco opravuje na traktoru a pro Zetor to platí snad dvojnásob, je třeba povyměňovat co jde a k čemu je přístup, protože vracet se k tomu, kvůli blbosti je zase rozborka jak před tím a práce jak na kostele.

Hozzzi

#30 Nový příspěvek od Hozzzi »

No mě dělal řerpadlo jeden tady na severni moravě, a jen dily mě staly 3790 kč. Tak nevim co je go za 2500. Ale zase zam lidi co maji dilu plne garaze a umi potom go za hubicky..

Odpovědět

Zpět na „Služby a výpomoc“