Hledám přepravce: Zetor 7245 s čelním nakladačem -400km
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Hledám přepravce: Zetor 7245 s čelním nakladačem -400km
Hledám přepravce traktoru z Jižní Moravy ( okr. Hodonín ) do Ústí nad Labem je to cca 400km nejlépe kontejnerovka jelikož není možnost nájezdové rampy kdyby někdo něco věděl, nebo uměl ... Telefon na mě 604/558 125 - Děkuji
Re: Hledám přepravce: Zetor 7245 s čelním nakladačem -400km
Z Ústí jsme vezli 7745 do Velké Bíteše cca 300 km.11 hodin.Stálo to 30 litrů nafty .Nabídku na dopravu měl za 25 000kč
To spálilo jen 30l nafty jo?
proč by ne ? já je spálil taky po 10 hodinách s nahrabovákem
malej traktorista v malým traktoru
No ale tos ujel tak 100km a né 300. 6245 nám při přejezdech brala +- 25 l na 100 km.
Letos jsem prodal z5340 a kluci s tím jeli do náměště nad oslavou ( nebo tam někam) a říkal,že si to vzalo cca 40l - jeli 12hodin -v noci taky něco přes 300km
Jel bych po ose, ale traktor nemá stk (to by tolik nevadilo půjčil bych si spz) ale nebrzdí-přední náprava k.o. no a světla je to stroj na GO tak to budu muset nějak přitáhnout resp. někdo.
jo jenže jedeš na nízký kvalty- většinou trojka a vysoký otáčkygastly píše:No ale tos ujel tak 100km a né 300. 6245 nám při přejezdech brala +- 25 l na 100 km.
malej traktorista v malým traktoru
Já bych ti to i převezl,ale problém je,ze pod 30,- Kč/km je lepší sedět doma,protoze nemá cenu dělat cokoli temer za náklady. Možná by se dalo i za 20-25,- ale nevím,jestli by vlezl do kontaku 2,5x4,0m. Vozim v něm 5t bagr.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Cena souhlasíSniper píše:Já bych ti to i převezl,ale problém je,ze pod 30,- Kč/km je lepší sedět doma,protoze nemá cenu dělat cokoli temer za náklady. Možná by se dalo i za 20-25,- ale nevím,jestli by vlezl do kontaku 2,5x4,0m. Vozim v něm 5t bagr.
Když jsem nedávno sháněl dopravu na kloubový nakladač hmotnost 3-4t, tak pod 25/km tady nejel nikdo, což chápu, ale pro mě na Jedna cesta 300km
Tak jsem si půjčil 2 bytelné podvaly za OA, vzal kamaráda potřebné nářadí a nakladač jel domů po dílech Stejně jsem ho bral s tím, že projde komplet repasí, jinak bych se na to vykašlal.
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
Brzdit ti nikdy předek nebude,nema čím.. Podud neni zapli, tak jedine pres rychlost..ivanek píše:Jel bych po ose, ale traktor nemá stk (to by tolik nevadilo půjčil bych si spz) ale nebrzdí-přední náprava k.o. no a světla je to stroj na GO tak to budu muset nějak přitáhnout resp. někdo.
Zetor 6718 DEEP RED
- Veteranista!
Já myslím, že výklad je spíš:
přední náprava k.o. a traktor nebrzdí
přední náprava k.o. a traktor nebrzdí
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Já jsem vydražil 150km od baráku betakompakt 3m od nopozm Slatiňany za 23tis.a dopravu mě jako nadměrné nechtěl nikdo dovézt.Tak jsem přijel s podvalem,udělal čtyři řezy a doma čtyři sváry a nadvakrát jsem to dovezl za Octavia!!artemio píše:Cena souhlasíSniper píše:Já bych ti to i převezl,ale problém je,ze pod 30,- Kč/km je lepší sedět doma,protoze nemá cenu dělat cokoli temer za náklady. Možná by se dalo i za 20-25,- ale nevím,jestli by vlezl do kontaku 2,5x4,0m. Vozim v něm 5t bagr.
Když jsem nedávno sháněl dopravu na kloubový nakladač hmotnost 3-4t, tak pod 25/km tady nejel nikdo, což chápu, ale pro mě na Jedna cesta 300km
Tak jsem si půjčil 2 bytelné podvaly za OA, vzal kamaráda potřebné nářadí a nakladač jel domů po dílech Stejně jsem ho bral s tím, že projde komplet repasí, jinak bych se na to vykašlal.