osazování plošných spojů
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
osazování plošných spojů
osadím plošné spoje dle plánů mám jenom jako koníčka i spravuji spotřební elektroniku né telefony a tablety a pc jinak všechnu elektroniku elektronkové rádia tranzistoráky rád budu když se ozve nějakej fanda do elektroniky víměna zkušeností
- Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Re: osazování plošných spojů
Umíš i vyleptat spoj nebo rovnou navrhnout masku podle schématu, např. v Eagle?
Máš na to živnost? Občas potřebuju něco do práce, ale musí to být na fakturu.
Máš na to živnost? Občas potřebuju něco do práce, ale musí to být na fakturu.
Zetor 25 A, štípač od Biboše s navijákem.
dokážeš přepájet radarový detektor - jsou tam spoje jemné jako vlas a je potřeba přesnost, a asi horkovzdušná stanice nikoliv opalovací pistole díky Marekdrakpetr píše:osadím plošné spoje dle plánů mám jenom jako koníčka i spravuji spotřební elektroniku né telefony a tablety a pc jinak všechnu elektroniku elektronkové rádia tranzistoráky rád budu když se ozve nějakej fanda do elektroniky víměna zkušeností
Nemám žádný traktůrek.
MAG: AEK300L,WLSP315
WAP: B1030,A950
VRT: SV13
FVE: 200Wp
Odtahovka Boxer/Ducato doublecab, naviják, měchy
Dodávka: Dobló JTD
a další stroje...
Pomůžu s autoelektrikou a diagnostikou.
MAG: AEK300L,WLSP315
WAP: B1030,A950
VRT: SV13
FVE: 200Wp
Odtahovka Boxer/Ducato doublecab, naviják, měchy
Dodávka: Dobló JTD
a další stroje...
Pomůžu s autoelektrikou a diagnostikou.
-
no vida, to je dobré vědět. Nedávno jsem musel vykešovat 40 litrů za blbou jednoduchou desku do el. vozíku STILL. Zlodějna.
Tak ať se daří!
Tak ať se daří!
už neosazuju dělám jen opravy průmyslové elektroniky sem tam vývoj strojů
na fakturu dělá brácha nic neni nemožné když tak dám kontakt na něj
neni problém navrhnout komplet jedoúčelové řízení s dotykovým panelem funkce a menu dle libosti
nedávno dokončil vývoj i první kusy 6-ti různých lékařských přístrojů vše osazeno 14" lcd s dotykovým panelem
potřeboval jsem od něj udělat plc pro hydraulický tvářecí stroj v pátek jsem mu zavolal a v nedělu to měl hotové komplet funkční prostě sedne navrhne vyleptá osadí oživí atd
na fakturu dělá brácha nic neni nemožné když tak dám kontakt na něj
neni problém navrhnout komplet jedoúčelové řízení s dotykovým panelem funkce a menu dle libosti
nedávno dokončil vývoj i první kusy 6-ti různých lékařských přístrojů vše osazeno 14" lcd s dotykovým panelem
potřeboval jsem od něj udělat plc pro hydraulický tvářecí stroj v pátek jsem mu zavolal a v nedělu to měl hotové komplet funkční prostě sedne navrhne vyleptá osadí oživí atd
kenybz a drakpetr jedno jsou??
Potřeboval bych opravit rádio v autě. Teda, ono je to rádio, kde je navigace a DVD přehrávač. Navigace nejdřív semtam blilkla a pak se znova rozjela, rádio neladí, ánžto mi přijde, že nemá dost silný signál v anténě. V kufru pod platem mám nějakou krabici, do který se sbíhají všechny dráty, který jsou k "rádiu" potřeba. vyfotil jsem to, když jsem hledal, jestli někde není vypadlé napájení. Fotka v příloze. Troufnul by sis na to?
Potřeboval bych opravit rádio v autě. Teda, ono je to rádio, kde je navigace a DVD přehrávač. Navigace nejdřív semtam blilkla a pak se znova rozjela, rádio neladí, ánžto mi přijde, že nemá dost silný signál v anténě. V kufru pod platem mám nějakou krabici, do který se sbíhají všechny dráty, který jsou k "rádiu" potřeba. vyfotil jsem to, když jsem hledal, jestli někde není vypadlé napájení. Fotka v příloze. Troufnul by sis na to?
drakpetr se ti nato mrkne
domluv se s pavlem http://www.autohifiservis.cz/Wyky píše:kenybz a drakpetr jedno jsou??
malej traktorista v malým traktoru
Dík za tip, v neděli k němu jedu a koukne, jestli by si s tím poradil.