Díky, budu na to myslet. Letos mák nebude už určitě, napřesrok snad.killer154 píše:Ahoj nečetl jsem celé Tvé vlákno jsem cca v půlce,ale pokud chceš něco poradit obejdi si ve Zlíně v sezóně kavárny,moje známá má divadelní a sousedka Zrnko na Kvítkové a obě pečou štrůdly tudíž potřebují vejce,v létě kupují kvanta máty v makru atd na koktejly tak aspoň nějaká inspirace jinak vajce vemu rád i já
zakladam male hospodarstvi
Moderátoři: rezis, Leo, Milhauss
Re: zakladam male hospodarstvi
A kolik je to "nemusí se moc krmit" v kilech sena a jádra nám prozradíš? Aby mohly vznikat další nápady...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Skoro, len o díru vedle ...Barush píše:Díky, budu na to myslet. Letos mák nebude už určitě, napřesrok snad.killer154 píše:....,v létě kupují kvanta máty v makru atd na koktejly tak aspoň nějaká inspirace jinak vajce vemu rád i já
V3S S3 HR3001, Bielorus EO 2621, Gaz 69, PK26, Patrol GR, MT365, HDJ80...
http://www.4x4nazory.sk
http://www.4x4nazory.sk
Ahoj,také sem přemýšľál,jak bude cosi ten mak v tem mochítu chutnať.Kurňa alě to tu stéjně všecko roste rychľéj jak ve skutečnosti,už to absolutně nestíhám slědovať co už máš zasazené a co je teprů hudba budůcnosti.Baruno a hucuľ néni kůň alě taký polokůň,kerý je na prácu na polě úplně na hovno,no,spěšéj enom na takové sem tam negde nejaké to přetáhnutí a vyblbnutí sa s ním.A při dodržání jakýchsi tých zásad dostaneš dotace skoro na každého koníka.S tým krmením s to teda zazdila úplně.Gdyž budeš měť takovů hospodárku jak my doma,tož je pravda,že jedného koníka si při tom ani nevšimneš alě pro dva,tři už bys s tým traktorem musela párkrát objeť a sakra věcéj takových políček jaké máš Ty na celů tu svoju hospodárku abys jich uživila.A o kosi,kosence sa pověčinu enom zpíve v lidových písničkách.Tady jeden "chovateľ"koní si také kůpíl dva poníky a aj gdyž má vedľa chalupy pomály ze dva hektary lůky,tož to enom pase a seno kupuje od mojého syna.A gdyž to má pklatiť,tož bečí jak najatá plačka a to je enom,zeberu o balík meňéj,to ně musí stačiť,enom aby ho to moc nestálo.
Alě na druhů stranu máš svatů pravdu,ti tvoji koníci zežerů enom tolik futra kolik jim ho dáš.
Alě na druhů stranu máš svatů pravdu,ti tvoji koníci zežerů enom tolik futra kolik jim ho dáš.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
ola píše:Ahoj,také sem přemýšľál,jak bude cosi ten mak v tem mochítu chutnať.Kurňa alě to tu stéjně všecko roste rychľéj jak ve skutečnosti,už to absolutně nestíhám slědovať co už máš zasazené a co je teprů hudba budůcnosti.Baruno a hucuľ néni kůň alě taký polokůň,kerý je na prácu na polě úplně na hovno,no,spěšéj enom na takové sem tam negde nejaké to přetáhnutí a vyblbnutí sa s ním.A při dodržání jakýchsi tých zásad dostaneš dotace skoro na každého koníka.S tým krmením s to teda zazdila úplně.Gdyž budeš měť takovů hospodárku jak my doma,tož je pravda,že jedného koníka si při tom ani nevšimneš alě pro dva,tři už bys s tým traktorem musela párkrát objeť a sakra věcéj takových políček jaké máš Ty na celů tu svoju hospodárku abys jich uživila.A o kosi,kosence sa pověčinu enom zpíve v lidových písničkách.Tady jeden "chovateľ"koní si také kůpíl dva poníky a aj gdyž má vedľa chalupy pomály ze dva hektary lůky,tož to enom pase a seno kupuje od mojého syna.A gdyž to má pklatiť,tož bečí jak najatá plačka a to je enom,zeberu o balík meňéj,to ně musí stačiť,enom aby ho to moc nestálo.
Jak to tady pročítám tak jsem si vzpoměl na jednoho starého konáka z přízně.Jeho oblíbená hláška byla
"čím menší kůn tím větší blbec a kde je kůn tam je veterinář"Jo a seno jim dělal traktorem.
"čím menší kůn tím větší blbec a kde je kůn tam je veterinář"Jo a seno jim dělal traktorem.
http://www.ceskatelevize.cz:8008/porady ... 003/video/
nechte koně koněm......kdo po tom touží vždy si ho pořídí
Co ty bylinky,nikde jsem o nich moc nenašel,nebo jo ale né vše.Jednu bylinku už uspěšně pěstuju ale ta asi vyroste všude.
Mě by zajímalo zda mi porostou na skalním masívu kde je 30-50 cm zeminy a nad tím jsou právě ty potvory akáty,to asi neporostou co?nestíní jim, ale možná kořeny budou i zde.
nechte koně koněm......kdo po tom touží vždy si ho pořídí
Co ty bylinky,nikde jsem o nich moc nenašel,nebo jo ale né vše.Jednu bylinku už uspěšně pěstuju ale ta asi vyroste všude.
Mě by zajímalo zda mi porostou na skalním masívu kde je 30-50 cm zeminy a nad tím jsou právě ty potvory akáty,to asi neporostou co?nestíní jim, ale možná kořeny budou i zde.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
ked tomu nedáš tak nemáš . Byť tebou tak nerubem tak vysoko lebo ten pád na držku može boleť . Ola má pravdu v Karlovicách a okolí je konákov mraky a tiež to nie je vždy tam ružové ...
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
-
To jsou úvahy na úrovni desetiletého děcka a né paní, která chce vychovávat a sama vyučovat dvě děti.
Nevěř všemu co si myslíš
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Akát je z čeledi bobovitých a stejně jako ostatní bobovité rostliny obohacuje půdu o dusík a tím vytlačuje všechny rostliny, kterým dusík vadí.sychrovak píše:Co ty bylinky,nikde jsem o nich moc nenašel,nebo jo ale né vše.Jednu bylinku už uspěšně pěstuju ale ta asi vyroste všude.
Kromě toho toxicky působí na rostliny v okolí - kořeny vylučuje do půdy látky, které na okolní rostliny působí toxicky, proto kolem něj nicmoc neroste. Teda snad kromě bez černý a vlaštovičník větší. Kořeny jednoho akátu obsadí okruh o poloměru i 15 metrů.
Takže kromě toho, že těm bylinkám bude otravovat život jim bude stínit a většina bylin vyžaduje slunné stanoviště. Co jinak hledáš o bylinách ? A jakou pěstuješ ?
Na herbář jsem taky koukal, je to pěkný podívání i když někdy trochu afektovaný a bez těch pp (poductplacement) chvilek by to taky vypadao líp.
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
Jen se zeptám, dá se zde někde najít k přečtení jak vlastně dopadla návštěva a zkoušky u majitele-ky TERRA?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- serpenton
- Kontaktovat uživatele:
Barus, toto by nemuselo být marný - ale dlouho to asi k mání nebude
http://dum.bazos.cz/inzerat/32826066/Ma ... P4-003.php
http://dum.bazos.cz/inzerat/32826066/Ma ... P4-003.php
Jediný co má na světě cenu je hlína a co z ní vyroste ..
Tady pod těmi akáty no musel bys to vidět,opírá se tam sluníčko od 11h až do západu a první stromy jsou cca 8 m a je to jasan,akát,bez ,javor,atd.Chtěl jsem tam založit bylinkovou zahrádku pro potřeby kuchyně do budoucna ale i na drinky jako mátu atd.prostě otevře zadní dveře s nůžkama vyběhne a nastříhá si co zrovna potřebuje.serpenton píše:sychrovak píše:Co ty bylinky,nikde jsem o nich moc nenašel,nebo jo ale né vše.
Takže kromě toho, že těm bylinkám bude otravovat život jim bude stínit a většina bylin vyžaduje slunné stanoviště. Co jinak hledáš o bylinách ? A jakou pěstuješ ?
Na herbář jsem taky koukal, je to pěkný podívání i když někdy trochu afektovaný a bez těch pp (poductplacement) chvilek by to taky vypadao líp.
Doma si chci dát kozlík lékařský,medunku,mátu vše co je dobré na nervy a míšní kanál.mám to někde napsaný.
Zatím jenom používám mast co mi poslal jeden tady z fora a jsem nadšený pomáhá to.......nikdy by mě nenapadlo že to dopracuju na bylinky.mátu mám za oknem ale není to ono a sladíme tím?? ted si nevzpomenu.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Jo, panecku, kdyz jsem poznal moji zenu, delala vysoko postavenou manazerku za 60t mesicne. Ted je mamina s prckem a pestuje kdejakou bylinku. Lidi se meni...
Cim vetsi kladivo, tim vetsi odbornik...
Jaký bylinky že jsou na nervy? Se asi kvůli tobě dám taky na jejich pěstování.sychrovak píše:Tady pod těmi akáty no musel bys to vidět,opírá se tam sluníčko od 11h až do západu a první stromy jsou cca 8 m a je to jasan,akát,bez ,javor,atd.Chtěl jsem tam založit bylinkovou zahrádku pro potřeby kuchyně do budoucna ale i na drinky jako mátu atd.prostě otevře zadní dveře s nůžkama vyběhne a nastříhá si co zrovna potřebuje.serpenton píše:sychrovak píše:Co ty bylinky,nikde jsem o nich moc nenašel,nebo jo ale né vše.
Doma si chci dát kozlík lékařský,medunku,mátu vše co je dobré na nervy a míšní kanál.mám to někde napsaný.
Zatím jenom používám mast co mi poslal jeden tady z fora a jsem nadšený pomáhá to.......nikdy by mě nenapadlo že to dopracuju na bylinky.mátu mám za oknem ale není to ono a sladíme tím?? ted si nevzpomenu.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod