co je za rasu - border colie a nebo australsky ovcak?
Naši pejsci
- bastardtraktor
Fotky mých psù jsem sem už dával do jiného tématu, tak ještì jenou sem do tohoto tematu
Bertík - je to syn fenky Aty, kterou jsem mìl pøedtím a fotky nemám
Ona byla Vlámský Bouvier Bouvier des Flandres. Bertík je zeštìòat, a nedostal paíry, tak sem si ho nechal. S Atou furt utíkali až jí pøeljelo auto, tak zùstal Bertík sám.
......
Pak jsem byl bagrovat u jednìch lidí - meli fenku se štìnátky a také jí když ještìkojila a šla se probìhnout ven pøejelo auto - zrovna jsem tam bagroval - tak mi dali jedno ze štìòat - bylo pøíliš malé - ještì mìlo být u mámy. Bertík jí vychoval.
......
Teï už není ani Bertík - stratil se letos na podzim.
Dášeòka ale je vìtšinou v Praze s holkama -ale teï je zrovna se mnou
Holky jí rádi fotìj a ona je fakt jak modelka a jak se vyndá foák tak už pozuje. Taky s ní dìlaj všeliaký grafický výtvory. Dášeòka má v protisvìtle modrý oèi
Bertík - je to syn fenky Aty, kterou jsem mìl pøedtím a fotky nemám
Ona byla Vlámský Bouvier Bouvier des Flandres. Bertík je zeštìòat, a nedostal paíry, tak sem si ho nechal. S Atou furt utíkali až jí pøeljelo auto, tak zùstal Bertík sám.
......
Pak jsem byl bagrovat u jednìch lidí - meli fenku se štìnátky a také jí když ještìkojila a šla se probìhnout ven pøejelo auto - zrovna jsem tam bagroval - tak mi dali jedno ze štìòat - bylo pøíliš malé - ještì mìlo být u mámy. Bertík jí vychoval.
......
Teï už není ani Bertík - stratil se letos na podzim.
Dášeòka ale je vìtšinou v Praze s holkama -ale teï je zrovna se mnou
Holky jí rádi fotìj a ona je fakt jak modelka a jak se vyndá foák tak už pozuje. Taky s ní dìlaj všeliaký grafický výtvory. Dášeòka má v protisvìtle modrý oèi
ooooooooooooo
-