Kuny
Re: Kuny
Mě se ta potvůrka nastěhovala do střechy v dílně. Ani jsem o ní nevěděl, až když jsem zaslechl šramot za sádrokartonem. To bylo už podruhé co tam zahnízdila. Zjistil jsem že tam vlezla odchlíplým větracím páskem mezi taškami na střeše a podbitím. Protože kuny mají rády klid a nesnášejí hluk, použil jsem pro vypuzení vibrační brusku. Položil jsem brusku na poličku přišroubovanou na zdi, zajistil aby nespadla, připojil přes časovací spínač nastavený na 15 minut provoz, 15 minut klid. Rambajs to dělalo neskutečný, po 1 dnu byla kuna pryč.
Zajistil jsem odchlíplý pásek a půl roku byl klid, venku ani jedno hovínko. Jenže si našla jinou díru na kterou jsem zapomněl, znovu stejný postup. Díru jsem zadělal a momentálně klid, venku beze známek přítomnosti. Tak doufám že už nikde žádný vchod nezůstal a bude klid.
Zajistil jsem odchlíplý pásek a půl roku byl klid, venku ani jedno hovínko. Jenže si našla jinou díru na kterou jsem zapomněl, znovu stejný postup. Díru jsem zadělal a momentálně klid, venku beze známek přítomnosti. Tak doufám že už nikde žádný vchod nezůstal a bude klid.
Není problém to vymyslet složitě,ale jednoduše./Kalašnikov/
já jsem kunám na půdě na chalupě pustil radio na plný pecky přes týden, kdy jsme tam nebyli a s ohledem na zprávy, které dostávali se odstěhovali...myslím, že na stanici už tak nezáleží.
ale v autě mi sežrali tapecírung v motorovém prostoru, tam věším pytlík s psími chlupy. jako spolehlivý zdroj chlupů nám slouží zlaťák...a kuny už tam raději nelezou.
ale v autě mi sežrali tapecírung v motorovém prostoru, tam věším pytlík s psími chlupy. jako spolehlivý zdroj chlupů nám slouží zlaťák...a kuny už tam raději nelezou.
možná to funguje, možná to nefunguje, ale kuny z baráku se odstěhovaly a do auta ani nepáchnou. tak asi byly specializované na nějaké jiné chutě.
a ještě něco mea culpa, mea maxima culpa - psal jsem o kunách s měkkým -i- a patří tam tvrdé. to pro případné hnidopichy...
a ještě něco mea culpa, mea maxima culpa - psal jsem o kunách s měkkým -i- a patří tam tvrdé. to pro případné hnidopichy...
Pokial tak nekončí poštárka a nahodní dôchodci tak je to v pohode.