Chov koní
Re: Chladnokrevníci
je tam dost pekných koní ale najškaredší kon je po Nachovi Salazarovi Nacho Vsetínsky proste tie kone po N.S už pchaju aj do prdele
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
Vždy záleží na osobním vkuse. Ale řekla bych ž elepší jak v minulosti.
trikko platí to samé záleží na vkusu.
trikko platí to samé záleží na vkusu.
ano platí ale kone po NS sa mi nepačia
-
A co je na koních po Nacho Salazarovy tak špatnýho, já tuším viděl jen jednoho po něm a nepřišel mi nějak špatnej ale nevím, tak se ptám.
má strašne vela potomkov ktoý už nie su pekny pre mna ako NS je pekny kon ale moj tip kona to nie je
-
Ak môžem dam sem hucula 2,5r.
Je to otázka osobního vkusu a on nejenom exteriér je důležitej, ale jak se říká každej kůň má svýho kupce. Jinak musím souhlasit Nacho jako jeden z mála plemeníků má po sobě již v chovu 5plemeníků(počítáno v ČR) další jsou na Slovensku. viz. PK http://www.aschk.cz/sn/pk/pk_display_sn.php?id=98884 Klisen po něm zase tak moc v chovu není, ale není jich nikterak málo.ondra smetana píše:A co je na koních po Nacho Salazarovy tak špatnýho, já tuším viděl jen jednoho po něm a nepřišel mi nějak špatnej ale nevím, tak se ptám.
Tak a už je na světě další chladnokrevný kalendář, letos se v něm objevili i plemenní hřebci v dosti početném zastoupení více na: http://www.equichannel.cz/chladnokrevni ... ve-vychazi
Máš novýho? A koukám i s polskejma cajkama. U nás se už snad nesedlaří či co?
cau toje furt ten stejnej akurat pobocaky a oprat mam ceskou ale jinak polaci nic moc no ale kdys tam jede jeden tu odnas tak dicky neco vezme
A já žila v tom, že ten tvůj má lysinku. Hm
ten uzje prodan anicko