Papoušek senegalský
- tomas28.1
- Kontaktovat uživatele:
Papoušek senegalský
Má někdo tyto krasavce? Kromě tedy mě?
" Co můžeš to urvi, co nemůžeš to zkurvi."
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papoušek senegalský
Krásný . Taky jsem vždycky chtěl velkýho barevnýho papuška, ale je to moc drahej a náročnej koníček
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,asi před měsícem jsme pár pořídili a začínáme s nima. Jeden je žlutobřichej a druhej oranžovej,teď přesně nevím jestli samec,nebo samice. Krásný ptáci Uvidíme co udělají. Jinak ještě máme penanty,kouřáka samce,scháníme samici a nádherný. Pak ty malé zpěváci,anduly,korely,zebry
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej chov .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
- tomas28.1
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dej jejich fotku a mrknem na to.Milhauss píše:Zdarec,asi před měsícem jsme pár pořídili a začínáme s nima. Jeden je žlutobřichej a druhej oranžovej,teď přesně nevím jestli samec,nebo samice. Krásný ptáci Uvidíme co udělají. Jinak ještě máme penanty,kouřáka samce,scháníme samici a nádherný. Pak ty malé zpěváci,anduly,korely,zebry
" Co můžeš to urvi, co nemůžeš to zkurvi."
Pěkný senegalove koukám ale sou to nejaky mladý kousky ne ?? Dříve taky zběžně pár párů andulek zebričky rozely, parek senegalu a takovy barevny uz nepamatuju je to krásnej koníček. Ale když to začne umírat a nikdo neví z čeho je to smutný. proto jsme toho nehali pred par lety.