Naše kočky
Re: Naše kočky
Aj mu to kúsok prebehnes dymom?
Já je finalizoval a poslal jsem je do urny na popel.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
No a puntik bude hladný....
Nebude, snídani už dávno dostali a ještě si vyžebrají při přípravě oběda.
Koukám že pozadí doktořice přežilo utok kocoura už se i posadí
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Tak dlouhý drápy nemá, aby to zasáhlo sedací nerv.
Pohoda na gauči https://postimg.cc/jWctVsYc
Moji traja mačiaci sú čistí Jogurťáci
Dal som im zarovno misku s mäsom a misku s jogurtom - aha čo si vybrali.
A ja začínam totalne blbnúť - kamoška ma zavolala aby som si vybral niečo z domu čo sa upratuje ako dedičstvo. Plná garáž náradia a ja som išiel zachraňovať tri mačky čo tam ostali po umretom dedkovi. Fakt boli také krásne, že ich neviem dostať z hlavy.
Dal som im zarovno misku s mäsom a misku s jogurtom - aha čo si vybrali.
A ja začínam totalne blbnúť - kamoška ma zavolala aby som si vybral niečo z domu čo sa upratuje ako dedičstvo. Plná garáž náradia a ja som išiel zachraňovať tri mačky čo tam ostali po umretom dedkovi. Fakt boli také krásne, že ich neviem dostať z hlavy.
Tak to jsou rozmazlenci. Náš malej kocour žere křenovou omáčku, vařené těstoviny, vajíčka na všechny způsoby, uzeniny miluje. Možná by bylo kratší napsat, co mu nešmakuje, ale zrovna mě nic nenapadá.
Tak vieš deti už vyrástli, tak mám náhradu.
Ale já psal o kocourovi.
Oco něco podobného, jako když si švagrová objednala obývací stěnu. Dodávka přivezla jen papírový krabice. Švagr myslel, že přivezou už hotové almary. Připravil si stěhovací háky, kurty a na schody fošnu. Aby se to dobře tahalo domů. Přijel chlápek vyndal hromadu papírovejch krabic s almarama uvnitř složenejma.
Švagrová volala přijď sem prosím tě nevíme co s tím. Vlezu do chodby a tam stála motorová pila. Vedle ní taková ta škatule s hřebíkama a kladivo. Třeba 8 druhů délek. V obýváku švagr nadával jako špaček! Poházený papírový krabice a uprostřed místnosti hromada převotřískovejch desek. Tuhle pytlik šroubků, tuhle držáčky, madla. Vše poházený po celí místnosti. Našel jsem plánek a začal třídit. Švagr ani nemukal. Prej už byl připravenej vzít motorovku rozřezat to podle sebe a stlouct hřebíkama. Vše jsem roztřídil a pak druhej den v klidu sešrouboval.
Švagrová volala přijď sem prosím tě nevíme co s tím. Vlezu do chodby a tam stála motorová pila. Vedle ní taková ta škatule s hřebíkama a kladivo. Třeba 8 druhů délek. V obýváku švagr nadával jako špaček! Poházený papírový krabice a uprostřed místnosti hromada převotřískovejch desek. Tuhle pytlik šroubků, tuhle držáčky, madla. Vše poházený po celí místnosti. Našel jsem plánek a začal třídit. Švagr ani nemukal. Prej už byl připravenej vzít motorovku rozřezat to podle sebe a stlouct hřebíkama. Vše jsem roztřídil a pak druhej den v klidu sešrouboval.
Oto - len keď si objednáš manželskú postel to je prúser. Zložiť to ešte ako tak šlo, ale ona sviňa vrzga. Deti nás už podozrievali že na nás došla druhá jar.