telefon na 2 sim
telefon na 2 sim
Potřeboval bych poradit s koupí telefonu pod stromeček, požadavky jsou cena do pěti tisíc, dotykáč na dvě sim a 4G/LTE, něco jsem si už prohlédl, nedokážu se rozhodnout. Sám mám Lumii s Windowsem a jsem spokojený, někdo zase nedá dopustit na Android. Telefon bude pro mámu, nepotřebuje žádné speciální aplikace, jen operátor slibuje že když pojedeme na 4G/LTE, bude signál na volání daleko silnější.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Re: telefon na 2 sim
Snadna rada :-) Kupoval jsem uz 3 a funguji paradne. Na Alze v akcich BlackFriday byla cena tusim 4.2 tis.s dani. RAM2GB, ROM 16GB, 5.5", LTE, 2x SIM, Quad Core. Muj kousek ma uz asi 100 padu a plast neuveritelne pobira narazy. Osobne kupuju na Alikovi, ale i Alza se cenove na vanoce docela kroti.
https://www.alza.cz/xiaomi-redmi-2-16gb ... 73.htm?o=2
kluk má taky xiaomi a je spokojenej, nevím co za model, ještě uvažuji koupit dva a druhý stejný svojí polovičce, jenže se v mobilech prakticky nevyznám
lenovo A6000plus. ma 2Gb Ram
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Bývalá měla taky Šaomi, ale nějaký se slabou RAM a celkem z toho šílelaelbarto píše:Snadna rada :-) Kupoval jsem uz 3 a funguji paradne. Na Alze v akcich BlackFriday byla cena tusim 4.2 tis.s dani. RAM2GB, ROM 16GB, 5.5", LTE, 2x SIM, Quad Core. Muj kousek ma uz asi 100 padu a plast neuveritelne pobira narazy. Osobne kupuju na Alikovi, ale i Alza se cenove na vanoce docela kroti.
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
To mela jednicka 1RAM a tusim 8GB ROM. Ted jsou obe 2x takove a super.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Je to možný, já si pamatuju jen to šaomi. Jinak su jablíčkář
asi půjdu do toho lenova, se nám to zalíbilo nejvíc
Chose11 píše:asi půjdu do toho lenova, se nám to zalíbilo nejvíc
Muzu doporucit------mam A6000
Baterka v poho tejden a volam- prijimam hovor tak v prumeru 8denne.a par SMS+ nejaky foto,svitim si s tim obcas jako baterkou, no a semtam si na nem neco otevru.
tak a Lenovo A6000 dual sim je doma, nastane však problém se simkama. Polovička má dvě starý tlačítkový paštiky s klasickou velikostí sim. Takže na štědrej den na to může akorát koukat a pár dní bude všude zavřeno, tak ji to nikdo nikde necvakne na velikost micro sim. Je to jako dostat lyže v červenci Máte nápad jak to zmenšit? Oříznout zlamovákem, stříhnout nůžkama na plech?
Gratuluji................. dobra volba......tedy co se meho nazoru tyce. (( jen tak mimo řeč---dcera mela už nejmene 2 jabka a k vanocum si prala to LENinOVO. Samo ze o dost lepsi model nes mam ja ---ale prezto,z jabka k tomuto? to asi neco značí))
Nenapadne si pujcit telefony a skocit do prodejny podle opeatora, Me to zastrihnul hned pri koupi.Chtel jsem at mi tam rovnou vrazi SIMku,tak mi to udelal. Ovsem za tri dny mi prisla SMS ze moje dosavadni SIM nepodporuje to jejich GT. Ze me ji zdarma v prodejne vymeni,tak pri dalsi navsteve velkomesta jsem tam dosel. Na pockani mi prehodil a mam to v lati....... Muj operator= O2
Nenapadne si pujcit telefony a skocit do prodejny podle opeatora, Me to zastrihnul hned pri koupi.Chtel jsem at mi tam rovnou vrazi SIMku,tak mi to udelal. Ovsem za tri dny mi prisla SMS ze moje dosavadni SIM nepodporuje to jejich GT. Ze me ji zdarma v prodejne vymeni,tak pri dalsi navsteve velkomesta jsem tam dosel. Na pockani mi prehodil a mam to v lati....... Muj operator= O2
jde o ten večer, asi holt bude muset počkat do pracovního dne, protože předem to střihnout nejde, už to do starýho nevrátím
Oni ti nechaj i ten zbytek.> ten vetsi okraj.Novou simku s tim GTčkem jsem dostal v normalni velikosti a z toho mi vyloupnul tu pidimidi do novyho tlf.Jde -simka-normalne dat dohromady a pouzivat ve starym tlf.Chose11 píše:jde o ten večer, asi holt bude muset počkat do pracovního dne, protože předem to střihnout nejde, už to do starýho nevrátím
http://www.svetandroida.cz/navod-jak-si ... 1#commentsChose11 píše:tak a Lenovo A6000 dual sim je doma, nastane však problém se simkama. Polovička má dvě starý tlačítkový paštiky s klasickou velikostí sim. Takže na štědrej den na to může akorát koukat a pár dní bude všude zavřeno, tak ji to nikdo nikde necvakne na velikost micro sim. Je to jako dostat lyže v červenci Máte nápad jak to zmenšit? Oříznout zlamovákem, stříhnout nůžkama na plech?
aha,to by šlo, jak to dokázat aby o tom nevěděla, jedině ji na půl dne uspat