Kovošrot
Re: Kovošrot
dneska odvezli do kovosrotu co2 315 horice typ prej je funcni mohu ho za 5000 koliku myt ma dystak někdo zajem stahnul bych ho k sobe me staci to moje
- Juch
- Kontaktovat uživatele:
zničí všecko, hned bych tu ohýbačku lifroval do garaže...bejt v cajkusychrovak píše:Dnes v kovošrotě jsem prohlížel rozebranou metrovou ohýbačku odhaduji tak 50leta,bohužel ten co ji tam dal ji radši přeříznul vejpůl aby náhodou někdo si ji nevzal domu
Magor škoda ohýbačky a kotoče kterým to řezal,jinak tam nic není.
Zetor 25K - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 30&t=37088
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
Multicar 22 klub o.s. - http://www.multicar22.cz
Zetor 6718, špalíkovač Biboš, vleky...
tak jakej je vas názor nato co2 mam ho stahnout domu
to je wlsp 315? to je dobrá mašina plná mědi
jo jeto 315 horicka
Pěkný den,
potřeboval bych radu od zkušených šroťáků - z čeho by se dala vybrat malá 2 až 3 stupňová převodovka se zpátečkou - mám to na malý samohyb pro syna poháněný 50ccm motorem, 1 a zpátečka pro kluka a 2 eventuenně 3, aby svez i tatínek - takže velikost a hmotnost co nejmenší.
Díky za tipy.
potřeboval bych radu od zkušených šroťáků - z čeho by se dala vybrat malá 2 až 3 stupňová převodovka se zpátečkou - mám to na malý samohyb pro syna poháněný 50ccm motorem, 1 a zpátečka pro kluka a 2 eventuenně 3, aby svez i tatínek - takže velikost a hmotnost co nejmenší.
Díky za tipy.
Majitel stavebnice značky "ZETOR" - model Z3011 - M1:1 ( viewtopic.php?f=32&t=43465 )
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
OSEVAN S03-060 (viewtopic.php?f=7&t=57185&p=821538#p821538)
ISEKI TA235
Ahoj, mám z+3 kvalt ze zahradního traktůrku kterej jsem sešrotoval, to máš jako mustr, na tu mojí už čekají vnukové .
V kovošrote v Trnave pri TAZke je vyhodený vysokozdvižný vozík bez veže. Podľa farby by to mohol byť Linde. Motor, prevodovka, predna naprava. Tiež tam majú 2 napravy z V3S.
Tak dnewska jsem něco vyhrabal ale víc jsem koukal na tento svěrák:
Ještě je tam nějaká směs koleček
Ještě je tam nějaká směs koleček
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
presne ten zverak mam len mi tam chýba ta spodna plizmaticka podložka...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Mám úplně stejný problém.
Jak je tam přichycená?? Šla by vymontovat snadno??
Dílna je dílna
Pouze vložená,dá se vyklepnout.
- fabikmiroslav
Tak toto ti chyba ku štastiu mam ju tušim domacont33 píše:presne ten zverak mam len mi tam chýba ta spodna plizmaticka podložka...
Dobre už bolo
prečo už nieje u mna ???? vymením za blok trojvalca ....fabikmiroslav píše:Tak toto ti chyba ku štastiu mam ju tušim domacont33 píše:presne ten zverak mam len mi tam chýba ta spodna plizmaticka podložka...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.