Cestny zakon SVK - značky "C" na domácí malotraktory
Re: Cestny zakon SVK - značky "C" na domácí malotraktory
Bude to narocne, pre niekoho nemozne. To že zatiaľ nevydali ani jednu značku nič neznamená , skoro všetci jazdia na stare značky, dôležité je čo bude cca za pol roka.
spotreba... koľko nalejem, toľko zožerie
Naozaj všetci netrpezlivo čakáme na prvého šťastného majitela ,ktorý sa tu pochváli.
Dúfam že sa tu niekto pochvali. Napadla ma jedna vec , čo ak má niekto úzky traktor a nevojde na valce na STK. Oco ty by si vošiel na valce ,nespadol by si do kanála?
spotreba... koľko nalejem, toľko zožerie
- DODOTRAK
Prečo nevidali? no lebo v tom majú ešte sami hokej , napriklad ja som sa pítal ako mi na pernamentnej štvorkolke zmerajú brzdy , technik sa zamyslel a povedal mi že tak ako merajú na 30 ročnom Crystále 160 že sa prebehneš po dvore a zabrzdíš. No a osvetlenie ? Hlučnosť ? Všetko je to opísane v zákone ked to máš tak spravené nemal by byť problem na stk . Ale to je len stk nemyslím si že len kôli tomu nevidali. Za dalšie musíš isť s papierom od stk na odbor dopravy kde by ti mali vydať samozrejme za poplatok velký techničák až s tým si môžeš isť ako to je nazvané " Jednotlivo vyrobené vozidlo " prihlásiť k policajtom kde zaplatíš další poplatok a vydajú ti značky. Lenže ešte som nepočul ani nestretol nikoho kto by túto tortúru podstúpil takže zatial môžme len okolo toho mudrovať.
Mám 102 a 108 cm Honíka za traktor ani nepovažujem to je skôr pojazdný sklad dielov Inak na Klbaku mám tiež trvalých 4x4 a brzdu na kardane.
Doma mám jamu asi 90cm a pol pneumatiky mám už v lufte.
Šarkan ten by sa určite nevošiel ten mal len 88cm aby mohol ísť dnu do pivnice.
Doma mám jamu asi 90cm a pol pneumatiky mám už v lufte.
Šarkan ten by sa určite nevošiel ten mal len 88cm aby mohol ísť dnu do pivnice.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
To chcem vidiet ako s uzknutou medzinapravovou prevodovkou chces ist na bubny? Asi tazko ti roztoci predne kolesa, ked zadne budu stat na pevnom podklade...
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Nie je žiadna prevodovka - kopa traktorov to má robené tak že sú spojené dva diferáky kardanom a na ne ide reťaz.
Ozaj a u aut nie je trvalá 4x4??
Ozaj a u aut nie je trvalá 4x4??
Na niektorych osobakoch s trvalou 4kolou sa nechodi na valce.Ani vejdu si neviem predstavit na valcoch a merat zadne napravy.
-
oco13: Napr. jeep
ani ja s traktorom som nebol nikdy na brzde, ale vzdy iba jazdna skuska, na pedale primontuje nejaky bazmek sup na dvor rozbehnut a plna brzda
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Odmeria to aj ak je max rýchlosť stroja vcelmi nízka ? cca 6km/h - chôdza dospelého človeka???
- fabikmiroslav
Perto že nedokažu dat na valce vlke koleso im robí problem ale male nie
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Jasne že odmeria stačí ked vyhodíš lodnu kotvu a brzdy nepotrebuješ
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Dneska som a stretol s panom Jaroslavom Prekopom a povedal mi že papiere na doma robeny taktor by mali platit 5 rokov
Dobre už bolo