Důchodce to s tím přečtením si odpovědi v náhledu napsal naprosto perfektně Je to vlastně taková variace na jinde platné "dvakrát měř a jednou řež".
Mazat, nebo rušit nějaké téma, jen pro to, že jsou v něm čas od času uvolněny pudy a ventilovány emoce pokleslým způsobem vždyť mně nikdo nenutí to číst. A až se dotyční vykřičí a vynadávají dá se tam probrat a často i probere něco užitečného.
Co se to stalo s traktorfórem?
Re: Co se to stalo s traktorfórem?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Já bych to taky viděl na týdenní BAN a při zakládání nových registrací stejnými lidmi jen proto aby mohli v terorizaci(nijak jinak to nelze nazvat, je to nejvýstižnější) pokračovat, by nezbývalo než např. dočasně zavést poplatek za registraci třeba 500,- kč. Nemyslím že by se někomu chtělo dávat pětikilo cca 4x do měsíce. Argument pro BAN je jednoduchý - v první řadě sprostá slova. To co se tu zvrhlo za poslední léta je naprostá anarchie. Vapadá to že někteří jsou zde na fóru jen proto, aby mohli ostatním vulgárně a nemaskovaně nadávat.
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/
Jenže na rozdávání tropického ovoce je potřeba moderátor a ani Leo tu už nějakou dobu není. Moderátor by měl být v ideálním případě, někdo všeobecně uznávaný jako autorita (o nějakých bych i věděl), ale to podstatné je, že to taky musí chtít dělat! A ona je to práce časově náročná a nevděčná!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Pamatuju dobu kdy to tady fungovalo bez banů. Myslím že to pojede v klidku dál jenom trošku sebereflexe. Moderátor tu byl vždycky ale nikdy nemusel řešit pubertální chování. Žádné bány jenom upozornit a podruhé ven. Známí notorici si to pohlídaji sami.
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
No tak jen aby se nezapomnělo, jak značný problém měl s moderátorem zrovna zakladatel tohoto vlákna a že zavdal mnoho důvodů tomu, aby se na to vyprdnul...
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Zdravím všechny.
Nechodím sem často, je to už pár let, co jsem se registroval. Pamatuju ještě ICTraktor, problémy s forem v začátcích, jak Nás pořád někdo vyhazoval z hostingu, turbulence okolo "Předsedy"i první traktoriádu v Petrovicích. Zdravím Chavi. Byly to takové dřevní léta a byli jsme rádi, že máme kde diskutovat. Doba sebou nese jiná lákadla a potřeby. Za sebe bych chtěl poprosit všechny tady, aby neopouštěli myšlenku tohoto fóra a nesvářili se zbytečně mezi sebou. Slušná diskuse a respekt, je základ společnosti. Slovy Karla Čapka "...ten kdo byl slušný, byl slušný vždycky." Nenechte to tu padnout. Děkuji.
Nechodím sem často, je to už pár let, co jsem se registroval. Pamatuju ještě ICTraktor, problémy s forem v začátcích, jak Nás pořád někdo vyhazoval z hostingu, turbulence okolo "Předsedy"i první traktoriádu v Petrovicích. Zdravím Chavi. Byly to takové dřevní léta a byli jsme rádi, že máme kde diskutovat. Doba sebou nese jiná lákadla a potřeby. Za sebe bych chtěl poprosit všechny tady, aby neopouštěli myšlenku tohoto fóra a nesvářili se zbytečně mezi sebou. Slušná diskuse a respekt, je základ společnosti. Slovy Karla Čapka "...ten kdo byl slušný, byl slušný vždycky." Nenechte to tu padnout. Děkuji.