U nás je pol metra snehu, nejaké veci tam sú, ale všetko pod snehom už aby sa oteplilokenybz píše:no totooooooooooo
nechodíš to náhodů vybírat k winchovi k nim do šrotu ?
Kovošrot
Re: Kovošrot
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Zetor 4011
koukam že je tady chodí pár lidí nakupovat k Petříkovi do Slaného.Já tam na podzim koupil svuj stroj dal jsem za něj 7000.Hned na prvním příspěvku je vidět foto ;) http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=46673
Pokud tvůj plán selhal, změň plán, ale nikdy neměň svůj cíl!
-
- Kontaktovat uživatele:
dneska Louny naproti ŠKODA Myslivec centrála ZB7A a prsa na Zetora se servem. Nevím typ něhrabal jsem v tom.. jen jsem je zahlídl..
Jelikjož jsem se sem nemohl dostat.tak nevím jestli je to aktuální,ale v pondělí měli v kovošrotu Mnichovo Hradiště nakladač Tih nebo jak se jmenuje a rám ze supra lesácký.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Kovošrot Hranice, jak jsem před časem psal o té elektrické zdvižce, pořád tam je, rozvaděč už je vymontovaný, ale jinak je kromě vidlí pořád celý. Taky tam je komplet Karosa (nějaké to zájezdové céčko), tak kdyby chtěl někdo sedadlo na traktor... je tam i sedadlo řidiče, ovládání ruční brzdy, různé jiné ovladače, já jsem z toho vzal akorát nějaké kuličky ze štelování sedadel a přístrojovku.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- mr.prazdroj12
Tak dneska jsme z kovošrotu dotáhli dva, třípístový, dvoustupňový kompresory. příkon 11kW
velké problémy neřeš, řešení se časem nabídne samo
V Lutopecnách u Kroměříže mají Napravy přední aji zadní Iveco + řízení.Byl jsem tam včera.
- microhummer
Ahoj, byly tam loketní opěrky ? Ty bych bral.Tom píše:Kovošrot Hranice, jak jsem před časem psal o té elektrické zdvižce, pořád tam je, rozvaděč už je vymontovaný, ale jinak je kromě vidlí pořád celý. Taky tam je komplet Karosa (nějaké to zájezdové céčko), tak kdyby chtěl někdo sedadlo na traktor... je tam i sedadlo řidiče, ovládání ruční brzdy, různé jiné ovladače, já jsem z toho vzal akorát nějaké kuličky ze štelování sedadel a přístrojovku.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Jo, tak to si nejsem jistý Jinak zdvižka už je bez věže a když jsem tam byl ve středu, tak ležela na krovkách. Pneumaiky nic moc, ale kdyby se někomu hodila přední náprava, tak tam pořád je
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Potřeboval bych z té karosy vzduchový válec motorové brzdy. Nešlo by to vymontovat.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Dvordy, v Pelhřimově v kovošrotě před železničním mostem je také Karosa. Viděl jsem jí tam v neděli ze silnice když jsem jel okolo.
Pro mě je problém bohužel čas a spíš bych potřeboval, jestli by ho někdo nevyndal a poslal. Za tu práci s tím samozřejmě zaplatím. Jsem v práci od nevidím do nevidím.Nokia píše:Dvordy, v Pelhřimově v kovošrotě před železničním mostem je také Karosa. Viděl jsem jí tam v neděli ze silnice když jsem jel okolo.
Tak mi napiš, co za něj chceš, já ho sháním. Sháněl jsem v okolí prodejnu náhradních dílů na Karosy a nějak jsem neuspěl.