Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
xander

Re: Kovošrot

#466 Nový příspěvek od xander »

Myslím si že z nich ještě něco bude, a když by nic jiného, tak ke stolní vrtačce si myslím že stačí.. :)

Daddy

#467 Nový příspěvek od Daddy »

xander píše:Myslím si že z nich ještě něco bude, a když by nic jiného, tak ke stolní vrtačce si myslím že stačí.. :)
Přesně takové určení by měly mít :ano: . Zatím nevím který použiju - jsou to 125 mm a 150 mm.

Tom

#468 Nový příspěvek od Tom »

Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

romus145

#469 Nový příspěvek od romus145 »

nevíš jaké měla ta desta gumy? :friends:
Věrný člen agresorů.com

Tom

#470 Nový příspěvek od Tom »

Ty "standardní" zdvižkové :smich: Bylo to něco takového, ale bez toho rámu. Možná nějaký starší model. http://images02.olx.hu/ui/11/87/94/1302 ... rgonca.jpg Jenom jsem se díval na ten rozvaděč, ale jelikož jsem s sebou měl pouze golovky, tak jsem neamputoval.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

romus145

#471 Nový příspěvek od romus145 »

:smich: a rozměr nevíš? :D :friends:
Věrný člen agresorů.com

Tom

#472 Nový příspěvek od Tom »

Netuším :( Já už po těch šroťácích chodím jenom letmo, kdyby se tam naskytl nějaký pěkný materiál nebo něco opravdu potřebného, protože jinak bych měl doma všechno :smich: Na té zdvižce jsem se díval akorát na ten rozvaděč.
TomAgro@seznam.cz

romus145

#473 Nový příspěvek od romus145 »

jojo v pohodě :friends:
Věrný člen agresorů.com

qhp

#474 Nový příspěvek od qhp »

Tom píše:Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
v Hranicich na morave?

saano

#475 Nový příspěvek od saano »

qhp píše:
Tom píše:Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
v Hranicich na morave?
Tu sú kovošroty ...METALŠROT... a myslel asi tento : [img=http://s14.postimage.org/yf34td68t/metal.jpg]
Domtra 4x4 ... viewtopic.php?f=13&t=6467 ...
e-mail : zlatomis@gmail.com

Tom

#476 Nový příspěvek od Tom »

Jo, přesně ten. Je to naproti Sigma pumpy. Jak se jede k nádraží, tak se akorát nezahne doleva, ale jede se podél kasáren až dozadu.
TomAgro@seznam.cz

qhp

#477 Nový příspěvek od qhp »

dik panove 8)

Tom

#478 Nový příspěvek od Tom »

Pánové, nevíte prosím z čeho je toto náprava?

Obrázek

Potřeboval bych nápravu s koly 10,5-15,3 a hlavně aby byla bržděná. Moc robustní být nemusí, je to na vlečku s nosností cca 1,5 t. Zajímalo by mě, na jakých strojích se takové nápravy montovaly... Počet šroubů mi je celkem šumák, protože nemám ani kola ani nápravu.
TomAgro@seznam.cz

pawka

#479 Nový příspěvek od pawka »

tak to bych k jeklum privaril napravu z favorita kdyz chces jen 1,5tun
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Tom

#480 Nový příspěvek od Tom »

Já mám nápravu udělanou z nábojů ze Škody 1202, ale chtěl jsem něco pevnějšího....
TomAgro@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“