Kovošrot
-
Re: Kovošrot
Myslím si že z nich ještě něco bude, a když by nic jiného, tak ke stolní vrtačce si myslím že stačí..
Přesně takové určení by měly mít . Zatím nevím který použiju - jsou to 125 mm a 150 mm.xander píše:Myslím si že z nich ještě něco bude, a když by nic jiného, tak ke stolní vrtačce si myslím že stačí..
Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ty "standardní" zdvižkové Bylo to něco takového, ale bez toho rámu. Možná nějaký starší model. http://images02.olx.hu/ui/11/87/94/1302 ... rgonca.jpg Jenom jsem se díval na ten rozvaděč, ale jelikož jsem s sebou měl pouze golovky, tak jsem neamputoval.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Netuším Já už po těch šroťácích chodím jenom letmo, kdyby se tam naskytl nějaký pěkný materiál nebo něco opravdu potřebného, protože jinak bych měl doma všechno Na té zdvižce jsem se díval akorát na ten rozvaděč.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
v Hranicich na morave?Tom píše:Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
Tu sú kovošroty ...METALŠROT... a myslel asi tento : [img=http://s14.postimage.org/yf34td68t/metal.jpg]qhp píše:v Hranicich na morave?Tom píše:Hranice, Metalšrot, elektrická zdvižka (starý žlutý Balcancar) - věž, nápravy, rozvaděč tam jsou, vidlí jsem si nevšiml, nějaký domaděl (motor a převodovka Favorit, druhá asi Žigul a náprava i s kouskem roury asi z nějaké tatrovky). Pak tam jsou ještě takové ty velké železné vrata do dílny (je jich tam dost, ale některé jsou pomačkané), ale dvě dobré křídla tam určitě budou. Jsou tam i nějaké výpalky použitelné na závaží.
Jo, přesně ten. Je to naproti Sigma pumpy. Jak se jede k nádraží, tak se akorát nezahne doleva, ale jede se podél kasáren až dozadu.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dik panove
Pánové, nevíte prosím z čeho je toto náprava?
Potřeboval bych nápravu s koly 10,5-15,3 a hlavně aby byla bržděná. Moc robustní být nemusí, je to na vlečku s nosností cca 1,5 t. Zajímalo by mě, na jakých strojích se takové nápravy montovaly... Počet šroubů mi je celkem šumák, protože nemám ani kola ani nápravu.
Potřeboval bych nápravu s koly 10,5-15,3 a hlavně aby byla bržděná. Moc robustní být nemusí, je to na vlečku s nosností cca 1,5 t. Zajímalo by mě, na jakých strojích se takové nápravy montovaly... Počet šroubů mi je celkem šumák, protože nemám ani kola ani nápravu.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
tak to bych k jeklum privaril napravu z favorita kdyz chces jen 1,5tun
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Já mám nápravu udělanou z nábojů ze Škody 1202, ale chtěl jsem něco pevnějšího....
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz