Žatva 2010
Re: Žatva 2010
ja ešte nemám domlátené ale pšenica mi vychádza okolo 6 t z hektára. Predtým tam boli zemiaky.
tak dnes som konečne rozhýbal ten compact a došiel s ním po vlastnej osi dom... až teraz začne sranda aby to do buducej žatvy šlapalo...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
A kde sú fotky?cont33 píše:tak dnes som konečne rozhýbal ten compact a došiel s ním po vlastnej osi dom... až teraz začne sranda aby to do buducej žatvy šlapalo...
Fotky zajtra už som ho odstavil ked bola skoro tma... No a tu hriadel som dnes už toež rozhýbal, tak zajtra hadam nejaký rám na to poriešim...kulak píše:A kde sú fotky?cont33 píše:tak dnes som konečne rozhýbal ten compact a došiel s ním po vlastnej osi dom... až teraz začne sranda aby to do buducej žatvy šlapalo...
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
Tak tu je včerajší príchod z hračkou domov...
- Kutil3
Hezký kombajn tady měli dva tuším, že jeden měl označení Kolumbus a druhý Matador. V jednom byl ted nevím, snad motor Perkins a v druhém Indenor, ale to nevím zda byl původní...
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem...
Stroj ako víno len aby fachčil. Ja som dnes so synom zlátil na E-512 devatnásť hektárov ovsa, máme dosť. Samá burina ale zvládli sme to.
z tákými dvoma ako mám ja keby sme to mlatili tak by bolo riadkov ako na konskom bimbase múch....Potemkin píše:Stroj ako víno len aby fachčil. Ja som dnes so synom zlátil na E-512 devatnásť hektárov ovsa, máme dosť. Samá burina ale zvládli sme to.
Čo tam po riadkoch hlavna vec že to mláti čo si dal za to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Přidám neco z letoška. Vjel zadním kolem do příkopy a jak s tím trhl aby to srovnal, tak mu vozík s lištou nadzvedl prdel a otočil ho.
<script src='http://img64.imageshack.us/shareable/?i ... 1.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
<script src='http://img64.imageshack.us/shareable/?i ... 1.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Pekne. Neni to 480 II niekde od Trnavy ?
Už mal asi dosť roboty tak si potreboval trošku lahnuť. Mne tiež synovi dnes na dvanastke zhorel štartér, ostal mu visieť a nevšimol si to.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tady je pár fotek jak zapadli s autovlekem plnym pšenice. Tahali to ven NH 135 a zetor 12245 a stejně to nevitáhli nakonec to museli překýblovat do jiný vlečky a potom prázdnou vytáhli.
Pre Poupice: Už si pokosil ovos? Ako ti sypal?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ne na dnešek sem měl domluvenej kombajn ale zase si to rozmyslel tak domlouvám jinde.