Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
romus145

Re: Kovošrot

#346 Nový příspěvek od romus145 »

kenybz píše:třeba navrtáváky jsem tam ještě nenašel...víš co chodím tam denně a to je asi nejlepší...protože oni vyváží aj 3x týdně a to bych nenašel asi nikdy nic dobrého...mám to po cestě z práce tak se tam stavím a někdy to stojí za to
musíš chodit častěji a možná se budeš divit co všechno najdeš
navrtáváků mám doma dost :) máš pravdu budu se snažit tam chodit každý den :) :friends: tak ať se daří s nálezy :)
Věrný člen agresorů.com

ota

#347 Nový příspěvek od ota »

Ahoj, tak jsem taky kd kámoše dostal podobnej svěrák, ale ještě to starší provedení, ten zelenej s kulatejma hranama. Ale byl levnej. 12 Kč/kilo. Váží 65 kg. no ale je doma akorát má jeden problém, má jiné čelisti. Byl upravenej na nějakej přípravek. Ty čelisti jsou hladké a mají ještě výstupky. Ale to se asi upraví. Na aukru je má v aukci ( čelisti ) chce za ně 900 Kč! To by stálo víc než celej svěrák.
Jinak co najde kámoš za poklady kolikrát jak píše kenybz v pixle od nějakého marastu!
Kluci možná už jsem to tady psal. Jednou v tom městečku co jsem dřív bydlel bourali barák. jeden známej pán tam na tom dělal. Na dvoře v tom zbořeništi ležela stará baňka s víčkem. On si povídá, kurva baňka kopnul do ní. Baňka zalíla do trávy. Druhej den šel kolem starej strejda a hele baňka vezmu si ji domů třeba na mléko. Tak jo strejdo vemte si jí. Víčko strejdovi nešlo vyndat. Doma si k tomu sednul a vyndal ho. No a v baňce bylo pěkně naskládáno 80 tisí korun! Kurva si ten chlápek rval vlasy z hlavy že ji nesebral on!
Proto prohlížet každej prd se vyplatí 8)

staník

#348 Nový příspěvek od staník »

Našel jsem s nějakejma narážečema a podobnejma přípravkama ve šrotě taky toto :
Obrázek
free picture hosting
Neřekl by mi někdo co to přesně je? Typuju to na frézu na sedla ventilů :-/
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

vitex

#349 Nový příspěvek od vitex »

ota píše:Ahoj, tak jsem taky kd kámoše dostal podobnej svěrák, ale ještě to starší provedení, ten zelenej s kulatejma hranama. Ale byl levnej. 12 Kč/kilo. Váží 65 kg. no ale je doma akorát má jeden problém, má jiné čelisti. Byl upravenej na nějakej přípravek. Ty čelisti jsou hladké a mají ještě výstupky. Ale to se asi upraví. Na aukru je má v aukci ( čelisti ) chce za ně 900 Kč! To by stálo víc než celej svěrák.
Jinak co najde kámoš za poklady kolikrát jak píše kenybz v pixle od nějakého marastu!
Kluci možná už jsem to tady psal. Jednou v tom městečku co jsem dřív bydlel bourali barák. jeden známej pán tam na tom dělal. Na dvoře v tom zbořeništi ležela stará baňka s víčkem. On si povídá, kurva baňka kopnul do ní. Baňka zalíla do trávy. Druhej den šel kolem starej strejda a hele baňka vezmu si ji domů třeba na mléko. Tak jo strejdo vemte si jí. Víčko strejdovi nešlo vyndat. Doma si k tomu sednul a vyndal ho. No a v baňce bylo pěkně naskládáno 80 tisí korun! Kurva si ten chlápek rval vlasy z hlavy že ji nesebral on!
Proto prohlížet každej prd se vyplatí 8)
Tak ode dneška kašlu na práci a sbírám baňky.

Daddy

#350 Nový příspěvek od Daddy »

Takovou kliku mít nebudu nikdy :( . Mohly by být i nějaké menší :) (baňky anebo částky uvnitř) :ano: .

ota

#351 Nový příspěvek od ota »

Ahoj Víťo, jen pracuj a nekoukej po baňkách! Oni takhle moc nebejvají. Já zatím nepotkal ani jednu. :D A to jsem prolezl i stavenišť a bouraček! A pořát nic.
Jo a když budeš koukat po baňkách, koukej i třeba po korytech ve chlévě. Tadyhle asi 8 km od nás bydlel jeden dobrodruh. Kdysi měl barák a na všechno se vyprdnul a nechal si to spadnout na hlavu. Potom bydlel ve chlévě. Spal v položené skříňi. Zavřel dneře a už ho bral. V zimě mu dovezli na zahradu buňku, aby prej neumrznul. On v ní bydle i nebydlel. Potom asi po deseti letech toho bydlení nebydlení zemřel. Oni tam potom uklízeli a vyklízeli. No a ve žlabu ve chlévě byly peníze. Zase pěkně neskládaný. Ten pán takhle živořil desítky let. Dříve pracoval tak měl i důchod. Nic nepotřeboval, tak si peníze ukládal do žlabu. Ten co to potom koupil, to celé zboural a postavil tam nové. Povídalo se, že v tom žlabu bylo 150 tisíc Kč. Doprčic taky to šlo kosek vokolo.

vitex

#352 Nový příspěvek od vitex »

ota píše:Ahoj Víťo, jen pracuj a nekoukej po baňkách! Oni takhle moc nebejvají. Já zatím nepotkal ani jednu. :D A to jsem prolezl i stavenišť a bouraček! A pořát nic.
Jo a když budeš koukat po baňkách, koukej i třeba po korytech ve chlévě. Tadyhle asi 8 km od nás bydlel jeden dobrodruh. Kdysi měl barák a na všechno se vyprdnul a nechal si to spadnout na hlavu. Potom bydlel ve chlévě. Spal v položené skříňi. Zavřel dneře a už ho bral. V zimě mu dovezli na zahradu buňku, aby prej neumrznul. On v ní bydle i nebydlel. Potom asi po deseti letech toho bydlení nebydlení zemřel. Oni tam potom uklízeli a vyklízeli. No a ve žlabu ve chlévě byly peníze. Zase pěkně neskládaný. Ten pán takhle živořil desítky let. Dříve pracoval tak měl i důchod. Nic nepotřeboval, tak si peníze ukládal do žlabu. Ten co to potom koupil, to celé zboural a postavil tam nové. Povídalo se, že v tom žlabu bylo 150 tisíc Kč. Doprčic taky to šlo kosek vokolo.
Tak to jsem na tom líp,když jsme s bráchou bourali starou hasičskou zbrojnici,tak jsem pod parapetem našel staré prvorepublikové mince.Ale má to jeden háček,schoval jsem je tak,že už je nemůžu najít.

jirka_holub

#353 Nový příspěvek od jirka_holub »

rumos píše:neni to motor ze zetora 2011 byli i v nekterych destach toho je skoda jeslti ma dobrou kliku :(
Trochu o tom motoru premyslim... pokud tam jeste bude... ale zase si rikam ze asi bude mrtvej jinak by asi nejel do srotu... takhle okem se asi neda nic moc zjistit ze? snad jen zda neni praskly blok za cerpadlem ... a vic je asi loterie..
Kolik to asi vazi ?
Rikam si.. koupit.. uskladnit v garazi.. pak postupne zprovoznit.. neco by to postupne stalo.. ale pak z toho bude trakturek slapajici leta a leta...
Jaka prevodovka na to pasuje ?

Tata
Kontaktovat uživatele:

#354 Nový příspěvek od Tata »

ted si myslím že už tam ležet nebude nebo přisypaný vyprdnout se to bys to musel na miste rozebrat aby jsi nekoupil zajice v pytli
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx

staník

#355 Nový příspěvek od staník »

vitex píše:
ota píše:Ahoj Víťo, jen pracuj a nekoukej po baňkách! Oni takhle moc nebejvají. Já zatím nepotkal ani jednu. :D A to jsem prolezl i stavenišť a bouraček! A pořát nic.
Tak to jsem na tom líp,když jsme s bráchou bourali starou hasičskou zbrojnici,tak jsem pod parapetem našel staré prvorepublikové mince.Ale má to jeden háček,schoval jsem je tak,že už je nemůžu najít.

To se dřív dělávalo. Mince se dávaly pod parapet kvůli štěstí. Taky jsem tak našel minci když se bourala chalupa.
K těm nálezům,ty co popisujete se alespoň daly použít.Mám ale něco bankovek od známého a en je našel ve zděděném domku až po kolkování a všech těch operacích při dělení republiky. To naštve,ještě asi měsíc před tím by to dokázal vyměnit na Slovensku.Tam se to dalo o něco dýl jak u nás. :vztek:
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.

winch

#356 Nový příspěvek od winch »

Pred asi dvoma rokmi som niekde v lese našiel prívesok, pripadal mi ako z nejaký lacný pliešok zo strelnice od kolotočov, alebo z nejakého hradu na pamiatku. Nedávno som robil trochu poriadok, a dostal sa mi do rúk. Bol celý zoxidovaný ako starý medenák a už som že ho vyšmarím do smetí, ale zvedavosť mi nedala nezistiť čo je tam napísané. Tak som zobral lupu, a prvé čo ma zarazilo bolo že tie očká boli spojené ako pájkou, nebol to iba ohnutý pliešok. Tak som opísal, čo tam bolo v kruhu napísané, a šup s tým do Googla :shock: vyskočilo takmer to samé, v zlate, v Yahoo vydražené za takmer 500 Eur. No a ja som to už niesol do pixle s odpadom. Smola je tá, že si ani za otca neviem spomenúť kde som to našiel, možno tam toho bolo viac :evil: :evil:
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

romus145

#357 Nový příspěvek od romus145 »

to je škoda :( no možná je to tak lepší. Co člověk nemá to mu nechybí. I když najít plnou bednu zlatých řetízků, zubů by taky nebylo k zahození :)
Věrný člen agresorů.com

LACO

#358 Nový příspěvek od LACO »

winch píše:Pred asi dvoma rokmi som niekde v lese našiel prívesok, pripadal mi ako z nejaký lacný pliešok zo strelnice od kolotočov, alebo z nejakého hradu na pamiatku. Nedávno som robil trochu poriadok, a dostal sa mi do rúk. Bol celý zoxidovaný ako starý medenák a už som že ho vyšmarím do smetí, ale zvedavosť mi nedala nezistiť čo je tam napísané. Tak som zobral lupu, a prvé čo ma zarazilo bolo že tie očká boli spojené ako pájkou, nebol to iba ohnutý pliešok. Tak som opísal, čo tam bolo v kruhu napísané, a šup s tým do Googla :shock: vyskočilo takmer to samé, v zlate, v Yahoo vydražené za takmer 500 Eur. No a ja som to už niesol do pixle s odpadom. Smola je tá, že si ani za otca neviem spomenúť kde som to našiel, možno tam toho bolo viac :evil: :evil:
Dodre rozmyslaj....

winch

#359 Nový příspěvek od winch »

004.JPG
Dneska trochu, ale žiadne ligotavé :tyty: :penize: poctivé Fe :)
Nevie niekto na čo slúži ten trn s kuželom, je na ňom vyrazené fí22
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.

exot
Kontaktovat uživatele:

#360 Nový příspěvek od exot »

winch píše:Nevie niekto na čo slúži ten trn s kuželom, je na ňom vyrazené fí22
s tím sklícidlem mě drtek sereš :'( :D

Ne vážně presně tohle s kuželem jsem videl u nás ve výdejně poptám se ti k čemu to je ;)
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“