Kovošrot

vše co nejde zařadit nikde jinde

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
stanik84

Re: Kovošrot

#3376 Nový příspěvek od stanik84 »

Málo ani ne :vysmech: . Zrovna na obrábění mám už celkem slušnou výdejnu :-) . Jen je mi líto, že stroje v tomhle stavu končí, tam kde nemusí. A tahle je fakt pěkná... a to znám celkem dobře i její historii - samo ne od majitele, ale z toho podniku, odkud jí před dvaceti lety koupil... :smich:

ota

#3377 Nový příspěvek od ota »

Kenybz Ota spolýhá na to, že pán řekne: piča někde se to tu válelo se zjebanou převodovkou na díly. Zaštrachá v regále a hele zgarbáka, tady je! :D Nechej tady ten tvůj střep a třeba ze dvou vyčaruju jeden! No a ještě jako vždycky: tohle je hyml krám, s ťím si ještě zabouráš a zkurvíš pazoury! :D
Staníku budeš ( možná už Jsi ) :vysmech: jako můj soused. On říká, že je nemocnej. Tak jako někdo má bolavý nohy, nebo astma, on má shromažďování ,,krásnejch věcí" a pak dodá Hanzlíkovo pořekadlo: no nekupte to, když je to tak laciný. Nakupuvat krásný věci, s kazem třeba, to je moje! :smich: On říká že jako medikamenty na jeho nemoc jedině návštěvy kovošrotů zabírají. Zítra spolu jedeme mě pro zgarp. A on že dohodni to na ráno, aby jsme po obědě měli volno a dost času uděláme si výlet. Dáme tři kovošroty. Když už vyjedeme tak aby se něco stihlo. Povídám, však jsme byli nedávno! A on že víš jak to je. Každej den vstane jeden a něco krásnýho doveze do šrotu. A stačí ho jen trefit když tam bude. Stává se často, že nevstal ten správnej. Ale kdyby vstal a prošvihneš ho, sralo by to. :vysmech: Včera jal on pro zgarpák do Prahy. Volal že stihnul 4 kovošroty. Dneska se vrací, ale až dá tak tři po cestě. Jistě mimo toho pro co jel přiveze plný auto a vozík ,,krásnejch věcí". 8) Zase bude říkat ,,tak tohle jsem se překonal! :smich:

ota

#3378 Nový příspěvek od ota »

Tuhle šmatláme ve šrotě a soused najednou začal cosi porcovat kladivem co si sebou nesl. Jeho oblíbené kladivo 3 kg s navařenou trubkou. :D Že kurva co to rošroubováváš? Ále tady z té kysny se mi líbí ten knoflík. Koukám na kysnu a na co by to tak bylo? A on ále tohle by šlo použít třeba pro spouštění elektromotoru na cirkule. Aby mi to co nejvíc laicky vysvětlil. No já že třeba na té mojí cirkule co mi teď odešel ten vypínač? A on jo přesně to by bylo ono. Ahá tak proč to rozděláváš když by to u mě šlo použít? Hm to je pravda, naštěsťí tam ty kysny byly dvě stejný. Tak jednu nestihnul kladivem ,,rošroubovat" . No stála 100 Kč když jsem ji vzal. Myslím, že jen ta krabička by stála víc. 8) Slíbil, že mi to k tý cirkule napasuje. Takže bude prej i centrál stop tlačítko. 8)

Obrázek

Obrázek

Fizz

#3379 Nový příspěvek od Fizz »

Ty můžou být i "ode mě", ted jsem takových vyhodil asi 50, .....

Ake zase jsem dovezo skoro celou rozvodnu z nějaký fabriky :smich: , to není nemoc, to je POSLÁNÍ :321:
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

jenicek

#3380 Nový příspěvek od jenicek »

Všichni nadáváte na překupníky a sami je podporujete. Jeden to prodá jako šrot a druhej to koupí jako zlato. Mělo by se tady v inzerci udělat téma "JEDU DO KOVOŠROTU", platnost by byla třeba týden a cena by byla pevně daná třeba 10Kč/kg a jen by se uváděla hmotnost nabízenejch věcí :D :D :D

Fizz

#3381 Nový příspěvek od Fizz »

To není ono!

Musíš to vytěžit, mít bystrý oko jasnou mysl a takový fičůry.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

ota

#3382 Nový příspěvek od ota »

Ale Jenicku já jsem v tématu sptávně! Já tam nikdy nic nevezu, ale vždycky si odvezu! :D Kolikrát musím zjebat souseda, když jedeme jeho džímsou, aby vyndal zbytečné věci, aby jsme měli co nejvíc místa na nové věci! Jednou jsme museli krásnou novou sekačku ze šrotu hodit na střechu auta. Hodil přez ní takovej vytahanej gumicuk a chytil uvnitř za ty madla na stropě. :smich: Do kufru se nevešla už. :( Chudák ,,nová" sekačka na střeše vyluftovala! Ale vlastně asi ne, bo jsme měli v kufru asi 200 kg dalších krásnejch věcí a ta felda sotva lezla! :D
Zaťím nakupuju za 10 Kč/ kg. Uvidíme až pojedem, prej to stoupá. Nic netěžím, vše uvádím zpět do provozu. I z elektroodpadu. Tuhle zrovna krásná nožová hlava na SV 18 i se šroubama. Ani ji moc nestihla líznout liška. Stačilo rouno a přečistit. Byla asi do 30 Kč! Povídám tam šefovi že nevěděli co vyhodili. Bylo to z učiliště z prázdninového ůklidu. Dělali jsme si prdel: že ,,páne mistr na co je tohle želízko se šroubama? A mistr klucí kdo ví na co to je, hoďte to do bedny a nepřemejšlejte na tím, ať už můžeme jít domů"! :D A Ota natáhl ruku na dno bedny jak Saxána a hlavo pojď ke strejdovi! A už je na soustruhu k použiťí. Nevytěžím ji. Však je to teprve 8 hlava v mém majetku. :(

Obrázek

Fizz

#3383 Nový příspěvek od Fizz »

I kovosrotaci musí něco žrát!
Other-Side II. '23

Novis

#3384 Nový příspěvek od Novis »

Tak jsem vyrazil v pátek odvézt šrot a doma opět prohlásily ne že zas něco přitáhneš :smich: říkám v pohodě to nehrozí, jdu jen odvézt bordel :smich: no složil jsem to a že se porozhlídnu a tam v rohu šoupnutej skútr, říkám co za něj? Prej za 3tis ti ho naložím, tak jsem couvnul s vozejkem zpátky a jel domů zase chudší :smich:
Obrázek

jenicek

#3385 Nový příspěvek od jenicek »

Co skútr, tys dotáh sněžnej skútr. Je to Buran?

Jinak tady Bourač utřel. Sem zvědavej, co s tím budou dělat :jazyk:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unik ... .seznam.cz

Novis

#3386 Nový příspěvek od Novis »

Ano je to buran, už jednoho nepojízdnýho mám od zimy, tak snad složím ze dvou jeden :)

bourač

#3387 Nový příspěvek od bourač »

Honzo neutřel, Ústí mám za rohem takže tato akce ke mě doputovala. Málokdy odmítnu zakázku, tuto jsem odmítl. Mám fotky jak ty provozy vypadaly.
Všude hory sádla a loje. :evil:
Pokud vím nesehnali na likvidaci nikoho. Ten nápad zachovat to jako historickou památku musel vymyslet genius. Jinak by se toho nezbavili. :vysmech:

Taky jsem koupil zgarbák (80Kč/kg). Litina. Foto a video je již po mojí renovaci a modernizaci. Motorek z ostřikovačů, nerez hrnec (vešel se do podstavce) - uzavřený koloběh.
Obrázek
https://www.youtube.com/watch?v=RjoDBnxrQyU
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

chobotek

#3388 Nový příspěvek od chobotek »

Dobrá prdel... On ten Schicht byl takový ekolog(ista). Vylisoval olej, ze zbytku udělal pokrmový tuk a mýdlo a dalším zbytkem nakrmil dobytek. Teď se dotuje, takže se vylisovaným olejem dokurví nafta a zbytek se vyhodí 8) Kompresory teda nejsou potřeba, ale divím se, že se nepřihlásil RoKur. Ve vedlejším vlákně to vypadá, že zbývá málo a je hotovo :vysmech:
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

bourač

#3389 Nový příspěvek od bourač »

Měl jsem práci v těsné blízkosti technologie zpracování semínek řepky. fa Preol. Semena se vylisují, zbylá hmota se prožene ředidlem pro vytěžení oleje až do absolutního konce. To co zbyde ten totálně vysušenej produkt velkochovy kupují a krmí dobytek. (Stojí na to fronty kamionů).
Olej se z ředidla chemicko/fyzikálním procesem oddělí. Proces je ohavný na pohled a zapáchá.
Myslete na to při konzumaci smažených jídel (řízky, hranolky, burgry atd.) :smich:
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Čárls

#3390 Nový příspěvek od Čárls »

Jo Jirko já říkám furt nejlepší je sádlo doma vyškvařený Moje babička nic jinýho nepoužívala :friends: Jo ještě tak přepuštěný máslo 8)
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“