Kovošrot
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kovošrot
Hlavně je boží že se zjistí z čeho to je..... Pak to použití je daleko líp smerovatelne.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
chuck máš s tím problém? posledně jsem tam jezdil vážil jak pičus a stejně si pro to nikdo nepřijel akorát tu převodovku si pak nějaký borec vzal...dám číslo a nech se domluví se sběrařem, protože já tam pak příjdu a že už je to zamluvené a pak on si to někdo zamluvil z fóra, takže pokud se bude někdo domlouvat přímo s ním nedojde pak ke zmatkům a je to jednodušší a rychlejíší domluva něž aby to bylo přeze mě jasné !
Zaujalo mě to:) ........nějak mi nedává smysl/nesmysl proč to tam vůbec píšeš a co to má za nějakou spojitost že někde leží kus železa do hutí....dal bych info a hotovo, ale to musíš vědět sám....prostě nic pro nikoho zjišťovat nebudu . jasné!
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
Má to logiku že to tak píše. Je to celkom zaujímavý kus, tak prečo by tu nedal info že to tam je, dal aj celom detailné fotky. Kto má záujem si môže zájsť na to pozrieť sám. Nebude predsa robiť zo seba debila. Ak by niekto prejavil záujem tak určite nebude od Plzne, tomu by sa to sotva vyplatilo. Ja to mám cca 40 km, ale momentálne mám celkom iné starosti, inak by som sa tam určite skočil aspoň pozrieť. Jedine čo by ma zaujímalo aspoň približné rozmery.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
pošlu ti do sz číslo na sběraře a on veme metr a řekne ti po telefonu co chceš...ono to prostě nejde jinak pak tam jedu kvůli někomu 3x tak se každý domluví přímo a je to délka se dá zhruba odhadnout 16-kové kolo má známý rozměr a centiletry roli nehrají tak když tak mu brnkni
Kenybz, víš jistě že o to má šuk zájem? Podle mě tady zase jen vysírá.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
pucek vykusuje jako skoro furt.Hodně často má záchvat "morální nadřazenosti"a musí to ven.Asi nejaká profesní deformace.
Mě bylo jasný po prvním přečtení proč Kenybz napsal že nebude dělat žádnýho prostředníka.
Mě bylo jasný po prvním přečtení proč Kenybz napsal že nebude dělat žádnýho prostředníka.
Ceterum autem censeo EU esse delendam.
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
„Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat.“ — Benjamin Franklin
Ak si tým myslel mňa tak sa mýliš. Mňa tie rozmery zaujímajú z jedného dôvodu, na moje mini chcem urobiť nový rám lebo sa mi neosvedčil, mám aj materiál nachystaný, synovec mi dal akýsi rám z multikáry s rebríkom, ale ak by tento mal rozmery ktoré by mi vyhovovali tak by som sa s tým nemusel srať. Len mám na ten môj urobenú garáž s bránou že mi tam len tak vleze. A tiež by mi musel vojsť do vozíka. A je to len 40 km, takže je to v dosahu.Britt píše:Kenybz, víš jistě že o to má šuk zájem? Podle mě tady zase jen vysírá.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
Nebuď vztahovačný. Kenybz a spousta ostatních ví koho jsem myslel.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Jistě se to už každému stalo. Mě mnohokrát. Něco někde objevím. A třeba sám už mám, nebo tu věc nepoužiju u mě. Tak nabídnu dalšímu zájemci. Někdo napíše, mám zájem ale: skoč tam a tohle, tohle, jak je to velký, těžký, šišatý, hranatý. Dojedeš tam znovu všechny dotazy pozjistíš. Dotyčný napíše, jo mám zájem vezmi mi to k sobě. Já se pro to ,,někdy stavím" Dojedeš pro verk a máš ho doma. A pak je ticho po pěšině, nebo po čase, manželka mi nechce na to dát Koruny, předělávám kůlnu, nebo už se mi to nehodí. Takže ti zgarb zůstane doma. Nejezdíš kilometry, času mrtě, starosti finance. Taky jsem jezdil 35 km kvůli věci 4x. Pak zájemce zjistil, že to nechce. To samé je i inzerce. Jak třeba bazoš. A nejlíp na bazoši napíše zájemce a mám na prodej věc za 100 Kč. Zájemce píše: Ta cena je i s poštovným! No a to jako že bych zaplatil 150 Kč poštovný a poslal to za 100 Kč a ještě bych já těch 50 Kč doplatil. To se mi stalo taky už kolikrát. Teď napoasledy držák zapalování trabant. Chci za něj 150 Kč. A zájemce píše email: ta cena zahrnuje poštovné? Tedy za 150 Kč sakum prdum? Ale zase kámoš říkával: ,,prodělek je taky kšeft, však to dělám pro liďi"!
Ano přiznávám, taky mám jeden rest tady na foru. Ale prostě nestíhám pro to dojet. Ale až opadne frmol teď co je, tak tam dojedu. Potože když je věc domluvená, tak platí. On s tím měl starosti, tak nemůžu nepřijet.
Ano přiznávám, taky mám jeden rest tady na foru. Ale prostě nestíhám pro to dojet. Ale až opadne frmol teď co je, tak tam dojedu. Potože když je věc domluvená, tak platí. On s tím měl starosti, tak nemůžu nepřijet.
Myslím, že bys mu to měl za těch 150 Kč i dovézt i domů a je jedno kde bydlí . ale teď vážně Oto a bez toho, že bych si z Tebe dělal čurinu jako z jiných zoufalých/zneuznalých/ignorovaných šéfů světa tady na foru - do inzerátu to napíšu vždy že náklady na dopravu si hradí kupující podle tarifů ČP s.p. a že nevozím jak PPL po celé ČR či jako ALZA nedoručuji i na Štědrý den...…..
No však to píšu. Ale oni to stejně zkoušejí. Za zkoušku přeci nic nedá. Mám tam třeba soubour věcí a oni chtějí jen jednu. Je tam cena třeba dohodou. A tak dohoda je že věc je zadarmo a cena je to poštovné. Jako víš co, emeil: jaká je cena tohodle? Odpovím 150 Kč. A odpověď je: a to je i z poštovným?
No s tím zavezení věci mi taky jeden teď psal: Dobrý den mám zájem o tuhle věc. Jaká je cena? Tak píšu: cena za to je 150 Kč. Odpověď: Mám zájem a náhodou do Českých Budějovic nejedete? Že by jste mi to sem vzal. Tyhle inzeráty rovnou mažu. To nemá cenu vůbec.
No s tím zavezení věci mi taky jeden teď psal: Dobrý den mám zájem o tuhle věc. Jaká je cena? Tak píšu: cena za to je 150 Kč. Odpověď: Mám zájem a náhodou do Českých Budějovic nejedete? Že by jste mi to sem vzal. Tyhle inzeráty rovnou mažu. To nemá cenu vůbec.
Už sem pár věcí koupil tak, že mi je někdo po někom poslal, nebo nechal na čerpačce nebo někde jinde....v tom bych problém neviděl......samo že big problém je platba, páč to nejde z ruky do ruky, ale chybama se člověk učí