Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
my už taky, podle potřeby vždycky pár kilo aby nějaká zásoba byla, ale půlku už neBritt píše:Já už kupuji pouze to, co potřebuji.
malej traktorista v malým traktoru
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Cobrow Take krasne prasca škoda jich zožrať
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
ja uz prase nedrzim od te doby co mohu myt z prasecaku co nejdou do chovu nebo vykrmu
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Tady měl známej asi 13 kousku přeštickýho a nemoh se toho zbavit nikdo to od něj nechtěl.
Nechapal sem to ale je pravda že když někdy sliším ty keci lidí u řezníka tak se nedivím.
Nechapal sem to ale je pravda že když někdy sliším ty keci lidí u řezníka tak se nedivím.
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
ted má třeba maso-uzeniny zeman (u většiny Penny) v akci půlku za 49.90 jen se musí předem objednat kolik asi tak může být výkupní cena v živým
malej traktorista v malým traktoru
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Hranostaj: Asi má jedovatý Přešťáky
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Já zadělal na chleba, vypucoval jsem soudruha a za chvíli půjdu soustružit klobásy. Pak to okořením, promíchám a nechám dva dny odležet. V úterý večer naplním střeva a ve středu budu udit.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Asi 26kčSadra17 píše:ted má třeba maso-uzeniny zeman (u většiny Penny) v akci půlku za 49.90 jen se musí předem objednat kolik asi tak může být výkupní cena v živým
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
To je sakra bída.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
To už není bída to je likvidace zemědělství Tenhle stát je snad chce úplně zlikvidovat
Za komančů se v mase prodávalo za 40Kč kg
Za komančů se v mase prodávalo za 40Kč kg
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Já bych dal za poctivě vykrmené prase i stovku za kilo, ale to by nesmělo znát krmné směsi, kukuřici atd. Jako kluk jsem jezdil do pivovaru 3x týdně pro mláto. Vozil jsem ho na fichtlu, v 10 kilové plechové pixle od vazelíny a to by byla perfektní antikoncepce pro holky. Mezi kolena a pevně držet. Ferda mi žral z ruky a když slyšel mýho fichtla, ječel jako pominutej, protože si myslel, že mu zase vezu labůžo. Od té doby jsem tak dobré maso nikdy nejedl. Pšeničný šrot, řepa, brambory a mláto.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Jj, doma jsme do takéto směsi krouhali ještě kopřivy a spařit žavou vodou... krásně to vonělo po šrotu a kopřivách
Re: Výroba domácích klobás - moravské,uzené...
Jo, na ty jsem zapoměl. Taky jsem na ně musel chodit.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.