Kovošrot
Re: Kovošrot
je to starej rumun
Měl bych zájem o tu prední nápravu kde je a kolik stojí? Díky.
jeden strojek na konzervy bych vzalPavel píše:a dva strojky na zavirani konzerv
Jestli myslíš tu rumunskou nápravu , tak bych to tipnul na Metalšrot St. město u Uh. Hradiště a řekl bych, že to tam stojí kolem 10 kč za kilo
Jo tu myslim a zase je to na druhym konci čr. Pokud by měl někdo cestu do Plzně a byl by ochotný to vzít jako vytěžovák tak nabízím 1000kč navíc k ceně nápravy za ochotu a příspěvek na cestu. Nepotřebuji oj a pružiny stačí jen kola s nápravou a řídící tyče.
Jo chlapi, jak už tady bylo psáno, je to Metalšrot Staré Město (10Kč za kilo). V pátek tam tam ještě byly, ale pružiny už si někdo odřezal a odložil...
Mira
Mira
zase další domaděl váha 350kg cena 3000,-
vzadu 6/16, motor byl 350-ka je tam reverzační převodovka s více lamelovýma spojkama v oleji opravdu betelná dá se reverzovat v zátěži na zadní nápravě je převodovka z rozmetadla a poháněné jedno kolo kolíková uzávěrka na kole druhém.
Před převodovkou je brzda.
Nic pro nikoho zjišťovat nebudu kdo chce předám telefon nebo nech si zajede do uh brodu
zadní kola jsou sjetá a zpuchřelá ale popraskaná nejsou
vzadu 6/16, motor byl 350-ka je tam reverzační převodovka s více lamelovýma spojkama v oleji opravdu betelná dá se reverzovat v zátěži na zadní nápravě je převodovka z rozmetadla a poháněné jedno kolo kolíková uzávěrka na kole druhém.
Před převodovkou je brzda.
Nic pro nikoho zjišťovat nebudu kdo chce předám telefon nebo nech si zajede do uh brodu
zadní kola jsou sjetá a zpuchřelá ale popraskaná nejsou
- mape
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo ta reverzka by byla zajímavá na nějaký čelní minimakladac.udelat ovládání na dva pedály..... A nakládá se jako víno.... Oproti Hydru jednoduchá věc. A vypadá že je bytelná.... Ta by mohla chvíli vydržet.
už žádné domadělané stroje. mám už jen své mazlíčky
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Avia D60 Turbo E3
unc 060
Kobelco SK30
Westvood 1300
Vlastnoručně vyrobený dvouosak vlek nebrzděný
Taky se mě líbí.
ty lamely sice budou si už unavené ale to se dá vypálit
kdo ví z čeho to je jinak takto před rozmetadlovou převodovkou to dostává celkem zabrat i když to poháněl jen motor z třiapuly
kdo ví z čeho to je jinak takto před rozmetadlovou převodovkou to dostává celkem zabrat i když to poháněl jen motor z třiapuly
ta převodovka vypada na starej cepak co mel reverz
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
A z hlušky dolů kamaládi a pěknej každej sám za sebe kolegové traktoristi fóristi ...............Hlavně proboha nikomu nepomáhat ..........
A z hlušky dolů kamaládi a pěknej každej sám za sebe kolegové traktoristi fóristi ...............Hlavně proboha nikomu nepomáhat ..........
Teď, teď, teď tu byl. Museli jste se potkat.
tak na nem bejvala podobnaPavel píše:ta převodovka vypada na starej cepak co mel reverz
Mě to připomělo 3 veterány. "přišel ke mě takovej malej a měl klobouk." "Neměl!" " Ke mě mě přišel ještě menší a kouřil doutník" "Nekouřil!" Tak to byl jinej.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.